Здравей Гост

Айде бе!

• 118 Отговора
  • 18630 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Айде бе!
« -: Април 18, 2007, 07:40:10 pm »
То кво повече да питам, заглавието изчерпва всичко.  :ph34r:  

*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #1 -: Април 18, 2007, 07:42:03 pm »
Кайличке  :P
И аз в същия дух...
Айде бе, кога ще имам нова работа? За тези, които още не знаят, вчера напуснах последната "нова"  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Айде бе!
« Отговор #2 -: Април 18, 2007, 07:43:53 pm »
Бе аз работа имам пу пу пу.
И даже ме дърпат да ода на още две места, ама аз работа си имам и не искам, пари искам.
То човек за пари работи, а у нас пари не дават. :angry:

Трябва ми сделка, работа си имам.  <_<  

*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #3 -: Април 18, 2007, 07:54:28 pm »
Нищо не дават работодателите, само искат да получават. Ама това е болестно състояние на цялата ни държава.
А аз все слушам юпитера си и давам ли, давам... и упорито /по овенски/ отказвам да 'правя' астрология срещу някакъв вид възмездяване... дори целуффка не съм поискала, ай ай  :rolleyes: а досега колко мнооого целувки щях да получа  :lol: айде бе, хвана ме лигавата вълна  :P  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Айде бе!
« Отговор #4 -: Април 18, 2007, 08:01:06 pm »
Точно, пробват да те изстискат като лимон, да ти подхвърлят трохи и на всичкото отгоре искат да им целуваш ръка все едно си просяк.
Днес съм побесняла от бившия си шеф, де работих при него лятото за три месеца, правих му една презентация и се намъчих, това е силно творческа работа и това ще му е лицето пред света. Не се спазарих за цена в началото, щото не бях сигурна дали ще мога да я направя.
Обаче я направих и той остана извънредно доволен.
И му рекох да ми плати колкото прецени, и той ми плати...просто съм бясна... :angry:  

*

Xalia

• *
  • 164
Айде бе!
« Отговор #5 -: Април 19, 2007, 10:11:49 am »
Цитат
То кво повече да питам, заглавието изчерпва всичко.  :ph34r:
Способността да привличаме пари е свързана с чувството ни за самостойност, със самооценката ни, ако тук нещо куца, не е чудно, ако обкръжението ни реагира в същия смисъл. Ти сигурно си разнищила възможните причини в хороскопа си, т. е. как стои въпроса от гледна точка на втори дом по знак, къде му е владетеля, какви аспекти образува, същата процедура с евентуални планети във втори, после къде и как е поставена Венера, в кой дом се намира Телец и какво става из него. И не на последно място какво казват транзитите и другите прогностични методи в момента по въпроса.

И до какъв извод стигаш? :D  

Айде бе!
« Отговор #6 -: Април 19, 2007, 10:30:13 am »
Абсолютно сте прави за работодателите. И аз съм видяла доста проблеми с шефове, колеги и какви ли не още. Та за това реших да не се бутам повече из навалицата и общата гадост и от две години работя много неща и на парче. Оправям се някакси, но от няколко дни съм се вкиснала и резултатите вече почват да куцат. Което пак ми показва, че положителното мислене е изключително важно за да постигне човек поне нещо.

*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #7 -: Април 19, 2007, 11:01:40 am »
Цитат
...чувството ни за самостойност, със самооценката ни, ако тук нещо куца, не е чудно, ако обкръжението ни реагира в същия смисъл.
Абсолютно си права. Стигам до извода, че немалко от проблемите ни във външния свят и свързани с интеграцията ни в социума се дължат именно на вътрешното ни състояние и себеусещане/самооценка. И нерядко точно онези черти, които се опитваме да скрием/маскираме или просто не ги осъзнаваме, се отразяват като в огледало от хората, с които се сблъскваме във външния живот, в колективите или други общности/йерархии. Но по този начин те ни помагат да видим собствената си "сянка", която до този момент е оставала напълно скрита в сферата на несъзнателното. Осъзнаваме къде сме най-уязвими и на какво се дължи чувството ни на "неадекватност". И при добро желание започваме вече съзнателно да работим с цел елиминиране или коригиране на проблема.  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Xalia

• *
  • 164
Айде бе!
« Отговор #8 -: Април 19, 2007, 11:16:48 am »
Само че ако насочваме погледа си към другите, които биха могли да бъдат причина за несполуката ни, можем да се лишим от шанса за промяна на обстоятелствата, защото ако гледаме така на нещата, то ние винаги ще сме жертвата или поне вечно РЕагиращите, а не действащите. Естествено ние живеем в принудителни ситуации и зависимости, но ако поемем лична отговорност за това, в какви съотношения живеем, ако си изясним собствения принос за дадена ситуация, можем, поне като му дойде времето, да променим нещо.

*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #9 -: Април 19, 2007, 11:47:43 am »
Да, това не ми харесва при астропсихолозите и тъй наречената "проекция", че е силно застъпена тезата за това, че всичко, което срещаме и ни се случва навън, е само отражение на това, което е вътре в нас. Но по този начин "огледалото" не може да бъде перфектно, тъй като в ролята му отсреща се явява жив /и също така несъвършен като всеки от нас/ човек, група, общност, колектив.
И смея да твърдя, че изкривяването на отразения образ е просто неизбежно, защото насреща си имаме човешко, простосмъртно същество/същества като нас самите. И се получава едно взаимно отразяване и изкривяване - понякога до такава степен, в която сам не можеш да се познаеш... но "онзи отсреща" те 'вижда' именно такъв. Защото и той може би вижда това, което иска/очаква да види. Не се ли получава тогава един затворен кръг?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Xalia

• *
  • 164
Айде бе!
« Отговор #10 -: Април 19, 2007, 01:26:14 pm »
По повод на "сянката" се сетих за един метод на гледане с карти Таро, представен от Hajo Banzhaf и заимстван от психологията, където се нарича "Прозорец на Йохари". Методът е подходящ за получавне на информация по въороси, които ни убягват и се изплъзват и се нарича още "Сляпото петно", т. е. място извън полезрението, област в която нямаме видимост.

След формулиране на въпроса се изтеглят 4 карти, подредени по следния ред:
                     познато на нас        непознато на нас

познато на
околните--->      карта 1                    карта 4

непознато на
околните...>       карта3                     карта 2

Явява се, че картата на позиция 2 е "сляпото петно", т. е. показва влияещи фактори, които са скрити от полезрението - нашето и на околните.

От горните две графи се спускат също две стрелки на
долу, но не можах да ги направя.[CODE]
« Последна редакция: Април 19, 2007, 01:28:37 pm от Xalia »

*

Xalia

• *
  • 164
Айде бе!
« Отговор #11 -: Април 19, 2007, 01:38:16 pm »
Видях, че графите са се изместили, но не мога да го променя. Във всеки случай под графата "на нас познато" се намират карти 1 и 3, а под графата "на нас непознато" - карти 4 и 2. :)  

*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #12 -: Април 19, 2007, 01:47:35 pm »
Интересно. Навремето гледах на Таро, но впоследствие интересите ми добиха друга посока. За разлика от повечето "гледанки" с обикновени карти Таро-то представя информацията в по-синтезиран вид и философски контекст. Важно е да разбереш основните принципи и да имаш една особена настройка, интуицията също играе ключова роля в интерпретацията.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
Айде бе!
« Отговор #13 -: Април 19, 2007, 08:11:49 pm »
Цитат
Нищо не дават работодателите, само искат да получават. Ама това е болестно състояние на цялата ни държава.
А аз все слушам юпитера си и давам ли, давам... и упорито /по овенски/ отказвам да 'правя' астрология срещу някакъв вид възмездяване... дори целуффка не съм поискала, ай ай  :rolleyes: а досега колко мнооого целувки щях да получа  :lol: айде бе, хвана ме лигавата вълна  :P  :D
Лили, ей сега ти отправям оферта на лични. Намерих ти клиент  ;)  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #14 -: Април 19, 2007, 08:38:44 pm »
А, моля ти се  :lol: от виртуални такива нямам отърване... наскоро бях споделила, че напоследък не спирам да се запознавам с най-различни хора. Вероятно се дължи на прогресивната Луна в огнен знак и дом, знам ли  :blink:
В един форум пък ме мислят за мъж... и започва да става много забавно и... малко неудобно  :D *тук щях да се изчервя, но няма такава емотиконка*  :rolleyes:  
« Последна редакция: Април 19, 2007, 08:40:27 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Айде бе!
« Отговор #15 -: Април 19, 2007, 08:57:28 pm »
Цитат
Да, това не ми харесва при астропсихолозите и тъй наречената "проекция", че е силно застъпена тезата за това, че всичко, което срещаме и ни се случва навън, е само отражение на това, което е вътре в нас. Но по този начин "огледалото" не може да бъде перфектно, тъй като в ролята му отсреща се явява жив /и също така несъвършен като всеки от нас/
Астропсихолозите застъпват известна древна истина.
Ти срещаш такива хора, каквото е твоето състояние, все едно плуваш в река и попадаш в блато, като си смениш състоянието, битието те изтласква към бързотечащи води и там срещаш не дънните блатни риби от блатото, а други, примерно пъстърва.

*

kaily

• 5145
Айде бе!
« Отговор #16 -: Април 19, 2007, 09:10:04 pm »
Цитат
Способността да привличаме пари е свързана с чувството ни за самостойност, със самооценката ни, ако тук нещо куца,
Всичко си имам и то в умерена балансирана доза, в т.ч. и силното позитивно мислене. В мойто психическо психологично емоционално и ментално състояние няма нищо, което да възпрепятства получаването на пари.
Проблемът тоя път не е в мен, затова го търся къде е.

*

Lillie

• 30532
Айде бе!
« Отговор #17 -: Април 19, 2007, 09:17:52 pm »
Цитат
Проблемът тоя път не е в мен, затова го търся къде е.
Ама и аз така започвам да си мисля. Сиреч проблемът този път не е у мен  :lol: "дънни риби" все още присътстват в обкръжението ми независимо от положените съзнателни усилия за промяна в нагласата, но, ако трябва да бъдем искрени, наистина лекичко се усеща някакъв свеж полъх... няма я вече онази тежест като по време на прогресивната Луна във воден дом или пък прословутото сатурново завръщане... пууу, да му се не види!  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
Айде бе!
« Отговор #18 -: Април 19, 2007, 09:21:12 pm »
Аз чакам с нетърпение да се оттърва от Сатурн, а ти се тюхкаш, че ти липсва  :rolleyes: Моля те, преостъпвам ти го малко да ми поносиш Сатурн-а, че взеха да ми омекват рамената  :lol: Само още няколко месеца, като мине за трети път съвпада и ми го върни  :)

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kaily

• 5145
Айде бе!
« Отговор #19 -: Април 19, 2007, 09:41:22 pm »
Е при мен кое бави?
Плутон връз Слънце и Мерк, Сатурн връз Уран, Уран връз...мамка им и транзити.
Просто кой транзит е най-вероятностната причина за тая черна серия?

Отделно на въпрос, че въртя колелото от месеци с пълна сила, верно му трябва завихряне, ма мисля, че вече съм в състояние да излетя с втора космическа от толкова завихряне, посоката е определено правилна, ма ньъц.

Требе и некоя планета и друга да са се намесили.

Впрочем съкивах си един интересен факт тия дни.
В 6-ти дом ми е само Селена, Сатурн прави квадратура и щото нали цикли, първата квадратура е била началото на септември, баш преди да напусна оная работа, а последната е сега някъде тия дни и аз пак насмалко да напусна.

Е ли пък възможно и това да влияе, все пак 6-и дом е на работата.