Дивна, аз не се чувствам пренебрегната , защото с някои от съфорумците сме се виждали, а с други поддържаме връзка по скайпове, телефони и т.н. Нормално е да изглеждат нещата по този начин, от човек, който не го знае това. Аз съм наясно, че след като не ми отговарят, значи или нямат време или не им се занимава, което е съвсем нормално. Не е заради нещо лично към мен и за това не им се сърдя. Освен това, мога да им пиша по скайпове да се включат,да ги "тормозя" :blink:, но не съм го направила,те също могат да го потвърдят. Повечето са ми давали прекрасни съвети и са ми гледали картите стотици пъти. Ако напишат нещо- добре, ще се радвам, но ако не напишат-няма проблеми, няма да се разсърдя.
На мен ми беше интересен твоя анализ. Не зная от колко време се занимаваш, но мисля, че си напреднала доста. Като всеки нов човек, ти ми каза нови неща, с което ми направи огромно впечатление. Така, че не се притеснявай, включвай се, не мисля, че някой няма да се намеси ако сгрешим или не обърнем внимание на нещо, както го направи преди малко Скарлет. :blink: