Добре успокои ме 

тъкмо се притесних, че нещо има. Аз ще гледам да се оженя по Слънце, за да съм щастлива и да оставя мъжа ми да се прави на мъж (Слънчо) ще си развивам Слънцето ама тайно 
Ще те помоля да напишеш , защо се успокои ,за да стане ясно на всеки и да няма гадаене ,а по повод Слънцето ,нека оставим н бъдещето да си каже думата ,че току виж сега разни девойки хукнат да си дирят мъже по слънце като четат твоите възхвали и мераци

Успокоих се, че действат нещата, както си мисля....(егозентризъм : )) При силен 1 дом, при сестрати,ще и се случват такива събития в живота (1 дом- връзка физическо проявление на личността в живота), че ще и се наложи да си развие Слънцето...тя самата, а няма да чака Слънчевия принцип в живота и да е развит от съпруга и. И тя си избира съпруг по Марс и 5 дом.
Имам карти на две "стари моми" и двете имат Слънце в 1 дом.
Ето един казус - Жена със Слънце в съвпад с Венера, женена за Везни, си откри козметичен салон, собствен и реши да се развежда, дори дойде при мен (общи познати) за хороскоп. Обаче транзитен Уран бе на 4К. Но все пак тя почва да си развива Слънцето и хоп мъжа-Слънце вече не е нужен.
Ей, всеки имаправо на избор

моя Марс е в Риби, а Слънчо е Козирог....и реших по Слънце да се женя (в близките 10 год.).....иначе ще видим вселената какво е решила:)