Здравей Гост

За любовта и брака

• 223 Отговора
  • 47594 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: За любовта и брака
« Отговор #60 -: Март 26, 2009, 12:14:43 pm »
Марс е в 4 дом скорпион и е в квадрат със Слънцето.
По това, което бе написала Jd_K, реших, че е по 3 дом.
Само да попитам съпруг ти Скорпион ли е или Рак?
Овен.
Слънцето ти в кой дом и знак се намира ,че не ми с рови из форума да търся тази информация ;D
Слънце-водолей 7 дом.
Луна в лъв 1 дом.

« Отговор #61 -: Март 26, 2009, 12:21:30 pm »
Марс е в 4 дом скорпион и е в квадрат със Слънцето.
По това, което бе написала Jd_K, реших, че е по 3 дом.
Само да попитам съпруг ти Скорпион ли е или Рак?
Овен.
Слънцето ти в кой дом и знак се намира ,че не ми с рови из форума да търся тази информация ;D
Слънце-водолей 7 дом.
Луна в лъв 1 дом.
Сега да отбележа защо задавах тези "интересни" въпроси ;D

Много често Марс (за жените ) и Венера (за мъжете ) показват евентуалната зодия на бъдещия партньор. Но ще допълня ,че това не е правило както се видя в примера с Уран ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #62 -: Март 26, 2009, 12:21:46 pm »
Слънце съвпад със Сатурн в Лъв съм аз и също моят партньор е по-млад. Зависи и от знака.

И аз да се присъединя към антитезата.
Първата ми братовчедка е със Сатурн в Рак в 7 дом (и Луна в квадрат към Сатурн, АЦ Стрелец) - съпругът й е по-млад (и го държи под чехъл, доколкото знам).

Мъж с Меркурий в 7 дом (в Козирог) - два пъти се жени за доста по-възрастни партньорки (АЦ Рак, Луна в опозиция със Сатурн, Слънце в сатурнов знак).

Слънце, Меркурий и Марс в козирог (нямам точен час)- ТЯ е със 7 години по-възрастна от него, опитва се да се прави на "сладка", което изглежда гротескно на фона 45-те и години.
Той си я обича такава каквато е, ако и да му писва от време на време от снобарските и изблици (ТЯ НЕ работи).

« Отговор #63 -: Март 26, 2009, 12:30:12 pm »
Слънце съвпад със Сатурн в Лъв съм аз и също моят партньор е по-млад. Зависи и от знака.

И аз да се присъединя към антитезата.
Първата ми братовчедка е със Сатурн в Рак в 7 дом (и Луна в квадрат към Сатурн, АЦ Стрелец) - съпругът й е по-млад (и го държи под чехъл, доколкото знам).

Мъж с Меркурий в 7 дом (в Козирог) - два пъти се жени за доста по-възрастни партньорки (АЦ Рак, Луна в опозиция със Сатурн, Слънце в сатурнов знак).

Слънце, Меркурий и Марс в козирог (нямам точен час)- ТЯ е със 7 години по-възрастна от него, опитва се да се прави на "сладка", което изглежда гротескно на фона 45-те и години.
Той си я обича такава каквато е, ако и да му писва от време на време от снобарските и изблици (ТЯ НЕ работи).

Остава да напишеш в кой знак и попада ДСЦ и къде е разположен управителя му и можем да обобщим в някаква степен картинката .

« Отговор #64 -: Март 26, 2009, 12:36:52 pm »
Съжлявм ,сега видях ,че ти липсва точен час :).

*

Kaya

• 2893
« Отговор #65 -: Март 26, 2009, 12:46:48 pm »
[quote author=ЗЪБОЛЕКАР link=topic=1835.msg35491#msg35491 date=1238066490
Много често Марс (за жените ) и Венера (за мъжете ) показват евентуалната зодия на бъдещия партньор. Но ще допълня ,че това не е правило както се видя в примера с Уран ;D
[/quote]
  това е класическо положение, което се модифицира ( например асц лъв - марс е добре поставен там и много често се "съединява" с друг силен марс- марс сакорпион показва подобен интензитет, а управителят на овен е  марс) да не гововим за  марс- слънце и връзката в твоя  натал спрямо  синастричните конфигурация със съпруга ти.
вероятно той има  нодална ос 3-4 уран/водолей, там луна или ясно изразяване на водолейските енергии; също така съм склонна да  сметна,че в  неговия хороскоп има изява на  хирон (в качеството на взаимоотношение спрямо разположението)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #66 -: Март 26, 2009, 01:05:05 pm »
[quote author=ЗЪБОЛЕКАР link=topic=1835.msg35491#msg35491 date=1238066490
  това е класическо положение, което се модифицира ( например асц лъв - марс е добре поставен там и много често се "съединява" с друг силен марс- марс сакорпион показва подобен интензитет, а управителят на овен е  марс) да не гововим за  марс- слънце и връзката в твоя  натал спрямо  синастричните конфигурация със съпруга ти.
вероятно той има  нодална ос 3-4 уран/водолей, там луна или ясно изразяване на водолейските енергии; също така съм склонна да  сметна,че в  неговия хороскоп има изява на  хирон (в качеството на взаимоотношение спрямо разположението)

[/quote]
Ако това беше към мен...неговата Венера е във водолей. ;)
В други карти съм забелязала, че ако не е в слънчевия знак на съпругата, то поне е в същата стихия (примерно нейно Слънце в Телец, негова Венера в дева).

*

elfidka

• 3129
« Отговор #67 -: Март 26, 2009, 03:39:17 pm »
Не е задължително, моя марс е в дева , а нито бившия ми мъж, нито настоящия ми са представители на Дева, Даже гадже Дева не съм имала. Всъщност аз дори не се разбирам с Дева....много са ми ...скучни, може би...а бе и приятелки Деви нямам.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #68 -: Март 26, 2009, 03:42:30 pm »
Добре успокои ме :):):) тъкмо се притесних, че нещо има. Аз ще гледам да се оженя по Слънце, за да съм щастлива и да оставя мъжа ми да се прави на мъж (Слънчо) ще си развивам Слънцето ама тайно :)
Ще те помоля да напишеш , защо се успокои ,за да стане ясно на всеки и да няма гадаене ,а по повод Слънцето ,нека оставим н бъдещето да си каже думата ,че току виж сега разни девойки хукнат да си дирят мъже по слънце като четат твоите възхвали и мераци ;D :P

Успокоих се, че действат нещата, както си мисля....(егозентризъм : )) При силен 1 дом, при сестрати,ще и се случват такива събития в живота (1 дом- връзка физическо проявление на личността в живота), че ще и се наложи да си развие Слънцето...тя самата, а няма да чака Слънчевия принцип в живота и да е развит от съпруга и. И тя си избира съпруг по Марс и 5 дом.  

Имам карти на две "стари моми"  и двете имат Слънце в 1 дом.

Ето един казус - Жена със Слънце в съвпад с Венера, женена за Везни, си откри козметичен салон, собствен и реши да се развежда, дори дойде при мен (общи познати) за хороскоп. Обаче транзитен Уран бе на 4К. Но все пак тя почва да си развива Слънцето и хоп мъжа-Слънце вече не е нужен.

Ей, всеки имаправо на избор :) моя Марс е в Риби, а Слънчо е Козирог....и реших по Слънце да се женя (в близките 10 год.).....иначе ще видим вселената какво е решила:)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #69 -: Март 26, 2009, 03:48:15 pm »
Не е задължително, моя марс е в дева , а нито бившия ми мъж, нито настоящия ми са представители на Дева, Даже гадже Дева не съм имала. Всъщност аз дори не се разбирам с Дева....много са ми ...скучни, може би...а бе и приятелки Деви нямам.

Ей като реша сериозно да си търся мъж, ще дойда да ми даваш уроци... Везни+Лъв на едно са ненадминати в избора на партньор. :)

« Отговор #70 -: Март 26, 2009, 03:56:03 pm »

Това означава ли, че на мен Марс като ми е в Скорпион, евентуално бъдещият ми партньор ще бъде от зодия Скорпион или от друг воден знак?  ;D
Не означава.
В картата на жената знакът на Марс и аспектите му,са показател за типа мъж,привлекателен за нея.
Т.е примерно Марс в Скорпион,може да означава и асц на бъдещият ти партньор да бъде Скорпион,професията му да е по Скорпион и т.н ,но не трябва са се пренебрегавт и аспектите му към другите планети.

« Отговор #71 -: Март 26, 2009, 04:16:08 pm »
 ;D Така, към гореспоменатото ще допълня ,че Рака при колежката Uran е свързан не по разположението на Марс във водна стихия ,а от позицията му по дом (в нейния натал е в четвърти дом).

« Отговор #72 -: Март 26, 2009, 06:50:10 pm »
Добре успокои ме :):):) тъкмо се притесних, че нещо има. Аз ще гледам да се оженя по Слънце, за да съм щастлива и да оставя мъжа ми да се прави на мъж (Слънчо) ще си развивам Слънцето ама тайно :)
Ще те помоля да напишеш , защо се успокои ,за да стане ясно на всеки и да няма гадаене ,а по повод Слънцето ,нека оставим н бъдещето да си каже думата ,че току виж сега разни девойки хукнат да си дирят мъже по слънце като четат твоите възхвали и мераци ;D :P

Успокоих се, че действат нещата, както си мисля....(егозентризъм : )) При силен 1 дом, при сестрати,ще и се случват такива събития в живота (1 дом- връзка физическо проявление на личността в живота), че ще и се наложи да си развие Слънцето...тя самата, а няма да чака Слънчевия принцип в живота и да е развит от съпруга и. И тя си избира съпруг по Марс и 5 дом.  

Моля те, да ми обясниш тая система с избирането по пети дом на брачен партньор ,защото аз определено не съм запознат . До сега имах информация ,че по пети се гледат любовните връзки.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #73 -: Март 26, 2009, 06:55:02 pm »

Ей като реша сериозно да си търся мъж, ще дойда да ми даваш уроци... Везни+Лъв на едно са ненадминати в избора на партньор. :)

С удоволствие... :-*
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #74 -: Март 26, 2009, 07:05:10 pm »
Докторе, е то тогава аз съм избирала моя съпруг по Венера и Асц. Моите са в Лъв а неговото Слънце е в Лъв
« Последна редакция: Март 26, 2009, 07:10:33 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #75 -: Март 26, 2009, 07:15:24 pm »
Докторе, е то тогава аз съм избирала моя съпруг по Венера и Асц. Моите са в Лъв а неговото Слънце е в Лъв
Къде са твоите Слънце,Марс ,и Управител на седми дом ? В кой знак и дом попадат.
Ако ти е трудно да ми обясниш можеш да пуснеш рожденните си данни .

*

elfidka

• 3129
« Отговор #76 -: Март 26, 2009, 07:25:12 pm »

Имам втори брак
« Последна редакция: Декември 19, 2009, 07:15:34 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #77 -: Март 26, 2009, 07:34:46 pm »
29/09/1972  02:47 ам София

Имам втори брак
Сега ще те помоля за неговите данни и да видим как ще спретнем онагледяването.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #78 -: Март 26, 2009, 07:36:03 pm »
Да бе къде ми е ума ?  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Декември 19, 2009, 07:15:02 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #79 -: Март 26, 2009, 07:55:47 pm »
Значи, нека аз да опитам..
Има голяма вероятност според аматьорските ми познания.....да съм го взела по Марс именно заради стелиума със Слънцето, защото ако беше по Сатурн - той е в лек съвпад с Луната в Близнаци, би трябвало да има голяма разлика във възрастта както и близнашки елемент в него  :-\ :-\
Ох незнам, може и да бъркам  ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева