Правилно виждаш! Обаче аз най-клоня към Меркурий, Сатурн и Юпитер. Но това не е правило, само си разсъждавам... Щ разгледам картата по-подробно сега.
Прави ми впечатление Слънцето в последен градус, У на ДСЦ, който също е в последен градус... За мен такива конфигурации показват сфера от живота, където нещата се случват в последния възможен момент, или просто оставят усещането за нещо позакъсняло, както когато сме най-влюбени, а не ни забелязват, а после, когато за нас пламъкът е позатихнал, изведнъж вземем да започнем да съществуваме - само пример, такива са ми наблюденията, може и да не са верни, по приятели съдя. Също така тези хора изчакват повече, но невинаги оправдано.
Ма много хубав Плутон, ааааа! Мамма миа! Единствено секстилът с Нептун му признавам, съуправител на 1ви, квадрат с У5 - Луна... Секстилът на един толкова силен Плутон с един неособено изявен Нептун за мен е воля над мечтателността, власт над реенето в облаците, обаче това е аспект, който е и проводник на голямото плутоново искане до степен саморазруха, защото Нептун дава възможност и изкусително подава пълно людо, а Плутон не знае "не искам". И 'недей" не знае. 8 към 11ти на групови преживявания ме навява, извинявай, но с астрологична цел, съм откровена. А и Козирогът там... те са много страстни натури.