Здравей Гост

Брак и сатурновото завръщане

• 97 Отговора
  • 17950 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Брак и сатурновото завръщане
« Отговор #40 -: Август 06, 2012, 07:47:43 pm »
Ми колко е голям, има ли интерсептиран знак и има ли планети във всеки от знаците в 7ми дом.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #41 -: Август 06, 2012, 08:00:31 pm »
Ми колко е голям, има ли интерсептиран знак и има ли планети във всеки от знаците в 7ми дом.

Почва от 28 гр в Лъв и свършва на 17-18 във Везни, има само ЮЛВ ввъв Везни в него .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #42 -: Август 06, 2012, 08:05:22 pm »
Ми гледай тогава Слънцето и Венера като как са разположени... ЮЛВ в трети знак в 7ми... Нещо ан трудности във връзките ми навява, но така на парче не е сериозно да съчинявам, но ми звучи като нещата не се получават от първия път, а с упорство, разочарования или връщаници назад. По-скоро ми харесва, че домът започва в Лъв и включва Везни, защото това са най-простичките и силни сигнификатори за любов и партньорство. Гледай управителите, какви аспекти има Луната ти също.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #43 -: Август 06, 2012, 08:22:34 pm »
Ако гледам първо Слънцето/4 дом/ - има опозиция с Уран /У1/ и секстил с Юпитер /4гр май са мн./ 'разходящи' , Меркурий като У на инт. знак има кв. с Луна, съвпад с Марс и широк квадрат с Юпитер 'сходящи' и Венера/3 дом/ като У на третия знак има само една широка сходяща опозиция със Сатурн/7гр/ . Луната/1 дом/ е У5 /кв. Мерк/Марс, съвпад/широк/ с Юпитер, тригон със Сатурн/почти точен/ .Като гледам от това цялото мазало няма система, която да е в състояние да покаже знак, Асц, брой бракове евентуално  ;D . За останалото - положението е ясно .

« Последна редакция: Август 06, 2012, 08:40:09 pm от г-н Santi »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #44 -: Август 06, 2012, 08:34:11 pm »
Не, аз също опровергавам с брака си някои системи. Ти си мъж и при теб трява да гледаме Луната и какви аспекти прави до излзиането си от знака! Сходящи. Тъй че, ако искаш да пробваш, проследи до излизането й колко сходящи ще направи. Моите са три, ама дали три пъти ще се омъжвам не знам.  ;D Слънцето го гледам само като първи управител на 7ми дом. Не разбрах този 4ти дом със Слънцето в какъв знак е, това Слънце добре ли е там, зле ли е.  :P Иначе то в 4ти, но опозиция от Уран, който предполагам е в 10ти или? Малко има разногласие между желанието за стабилност и нежеланието за статусна промяна, социална адаптация или аккто искаш го наречи. Уран ако е в 10ти е по нетрадиционните контакти. И в 9ти не е по домашния уют, де. Луната в 1ви дом обаче, опозе на естествения дом на Слънцето - Лъв, е като опозе Луна-Слънце малко... У5, нужна ти е любовта, а Луната е управител на дома на Слънцето... Много интересно, но аз съм визуална и сега се мъча да си нарисувам всичкото това. Тригонът със Сатурн иска стабилност, а опозето Слънце/Уран го отрича това. Не ще да е лесно.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #45 -: Август 06, 2012, 08:42:01 pm »
Ronia, ако гледам Луната май 5 аспекта прави преди да смени знакът т.е 5 брака  ;D .

* Сложил съм картата си в предишният пост .

*

Grace

• 2257
« Отговор #46 -: Август 06, 2012, 08:49:33 pm »
Ronia, ако гледам Луната май 5 аспекта прави преди да смени знакът т.е 5 брака  ;D .

със Сатурн ли е най-точния ? Гадже Козирог или Овен ?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #47 -: Август 06, 2012, 08:56:10 pm »
Правилно виждаш! Обаче аз най-клоня към Меркурий, Сатурн и Юпитер. Но това не е правило, само си разсъждавам... Щ разгледам картата по-подробно сега.

Прави ми впечатление Слънцето в последен градус, У на ДСЦ, който също е в последен градус... За мен такива конфигурации показват сфера от живота, където нещата се случват в последния възможен момент, или просто оставят усещането за нещо позакъсняло, както когато сме най-влюбени, а не ни забелязват, а после, когато за нас пламъкът е позатихнал, изведнъж вземем да започнем да съществуваме - само пример, такива са ми наблюденията, може и да не са верни, по приятели съдя. Също така тези хора изчакват повече, но невинаги оправдано.

Ма много хубав Плутон, ааааа! Мамма миа! Единствено секстилът с Нептун му признавам, съуправител на 1ви, квадрат с У5 - Луна... Секстилът на един толкова силен Плутон с един неособено изявен Нептун за мен е воля над мечтателността, власт над реенето в облаците, обаче това е аспект, който е и проводник на голямото плутоново искане до степен саморазруха, защото Нептун дава възможност и изкусително подава пълно людо, а Плутон не знае "не искам". И 'недей" не знае. 8 към 11ти на групови преживявания ме навява, извинявай, но с астрологична цел, съм откровена. А и Козирогът там... те са много страстни натури.  ;D
« Последна редакция: Август 06, 2012, 09:09:01 pm от Ronia »

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #48 -: Август 06, 2012, 09:03:24 pm »

със Сатурн ли е най-точния ? Гадже Козирог или Овен ?

Карето с Меркурий е първи, но при положение че и двете тела са бързи нямам идея дали се брои . Гадже Козирог не съм имал, но арехтипът е такъв /хладни натури, непоказващи лесно чувствата си/ . Меркурий го свързвам с това, че са били винаги по-млади .

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #49 -: Август 06, 2012, 09:15:03 pm »
Ако трябва да съм напълно честна, с толкова много въздух и огън при теб, за планети, свързани с емоции и отношения, не бих очаквала да се бракуваш... Да, У5 в 1ви показва нуждата и стремежа към любов, но не задължително към брак. Овнешка е Луната, инициативна, но и лесно пали. У7 в 4ти е по-сериозна работа, но ИЦто в Близнаци, а Венера и тя в Близнаци пак на ИЦто... много игриво ми идва цялото това. Партньорки, които са интелектуален, но и предизвикателно-игрив тип, Уранът срещу Слънцето също ги търси, и то това Слънце леко самотно идва. И е в Близнаци и то, все пак. Но с ЛЪв на Дсц мисля, че ще се ожениш по любов, в крайна сметка... Не знам за колко време обаче.  :-[

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #50 -: Август 06, 2012, 10:14:05 pm »
За мен такива конфигурации показват сфера от живота, където нещата се случват в последния възможен момент, или просто оставят усещането за нещо позакъсняло, както когато сме най-влюбени, а не ни забелязват, а после, когато за нас пламъкът е позатихнал, изведнъж вземем да започнем да съществуваме - само пример, такива са ми наблюденията, може и да не са верни, по приятели съдя. Също така тези хора изчакват повече, но невинаги оправдано.

Много добро попадение - 'търсеха ме, но вече беше твърде късно'  ;) , но като тръгнеш много да си вярваш и не уважаваш короната, знаете приказката за пръстчето  ;D .

Партньорки, които са интелектуален, но и предизвикателно-игрив тип, Уранът срещу Слънцето също ги търси, и то това Слънце леко самотно идва. И е в Близнаци и то, все пак.

С прости думи ' за да има интерес е нужно предизвикателство, а за да съчките горят трябва да им се разпали огнището' . С другият тип просто не се получава, пък и няма смисъл да губиш нечие време, като всичко е ясно още преди да е започнало . Брак ако сключа ще е само по любов .

Та това е карта-ребус, да я гледаш и да се чудиш от коя шапка ще изкочи заека  ;D .

Благодаря за включването Ronia, Grace  :blink: .

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #51 -: Август 06, 2012, 10:34:37 pm »
Според мен по тема отношения в картата не е толкова неясно. Много въздух и огън. Не е сложно, като нищо ще ги докараш поне три брака. Всичките по любов!  ;D

« Отговор #52 -: Август 08, 2012, 09:46:02 pm »
Моя приятелка малко по голяма от мен със сходни хороскопи сме има на Сатурн със Слънце и по натал Слънцето сключва аспект с Луна в Близнаци .Преследва мъж Близнаци доста по голям от нея аз и казах че би трябвало да се получи ама не става и не става изложих се ......
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #53 -: Август 13, 2012, 07:33:39 pm »
Хора, моля ви за помощ, имам нужда да чуя мнения по въпроса с транзитите на Сатурн и асспектите му към моя натал, защото картинката е доста заплетена.
Като навлоезе в Скорпион ще мине през Слънцето ми, през Плутона ми и ще опозира Луната ми едновременно с това, Слънцето ми е в 4ти, а Луната - в Телец в 10ти дом. Ще имам квадрат към ДЦ и Юпитер на ДЦ и квадрат към АЦ. Абе като цяло май голямо пържене ми предстои.
За момента обаче имам подем в работата, повишиха ме, работата отнема 90% от времето ми.
То е ясно, че ще се бачка здраво, ама да не вземе да се получи някой съкатлък с някой от семейството ми или с мама - Сатурн мрез ИЦ и в опозе с натална Луна. До колкото знам, Сатурн през ИЦ давало и емиграция....офф много ми е объркано и не знам какво да очаквам, а ей го на - Сатурн бавно и полека си върви към Скорпион и зимата ще става весело...

*

Papy

• 4343
« Отговор #54 -: Август 13, 2012, 07:41:06 pm »
Моя приятелка малко по голяма от мен със сходни хороскопи сме има на Сатурн със Слънце и по натал Слънцето сключва аспект с Луна в Близнаци .Преследва мъж Близнаци доста по голям от нея аз и казах че би трябвало да се получи ама не става и не става изложих се ......
Еми като не става по слънце-виж по марс :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #55 -: Август 13, 2012, 07:49:40 pm »
Скорпионка, по-добре си пази ти стави, зъби, и се пази от стрес в работата. Абе като цяло следи си здравето. Ще проверя на мен като ми е минавал през иц какво се е случило-там ми е луната, макар че аналогията не е пълна (няма как да е)

« Отговор #56 -: Август 13, 2012, 08:00:35 pm »
Скорпионка, по-добре си пази ти стави, зъби, и се пази от стрес в работата. Абе като цяло следи си здравето. Ще проверя на мен като ми е минавал през иц какво се е случило-там ми е луната, макар че аналогията не е пълна (няма как да е)

Много ти благодаря!! Стресът в работата ми тепърва предстои...  :rolleyes:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #57 -: Август 13, 2012, 08:11:05 pm »
Сатурн е У6, най-много да си замъкнеш работата и вкъщи. На всички Скорпиони ще ни мине през Слънцето, но Сатурн съвпад със Слънце не виждам защо да има негативен оттенък. Опозе, квадрат как да е. Но съвпад - не мисля. Като излезе ще остави и повишение най-вероятно.

« Отговор #58 -: Август 13, 2012, 08:23:19 pm »
Е то само това оставаше - да ми метнат един лаптоп и да бачкам и от вкъщи и вече ще си тегля куршума хехе :)

Хубаво, добре - ще се работи здраво, дано само да нямам проблеми в семейството и родителите ми да са живи и здрави.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #59 -: Август 14, 2012, 05:35:59 pm »
Здравейте, казвам се Жоро и съм нов вьв форума. Имам въпрос свързан със сатурновото ми завръщане което мисля наближава. Ето това е наталната ми карта , за 4аса на раждане съм сигурен. В момент съм неженен и необвързан , според вас сатурн в скорпион може ли да промени нещо?