Вени, май отговорът ти с тази комбинация наистина е НЕ, но това не значи, че намерението ти няма да се реализира по-късно. Сякаш имаш много опции за най-различни неща, с които да се захванеш, но ти си избрала най-трудната възможност.
Мелинда, и аз мисля, че се е затлачила работата при вас. Изисква се някаква промяна, която външно да се изрази. Посланието на колесницата е точно това- да не спираш да се променяш, а импреатрицата е промяна, която е осъществена вече и се изразява ясно в света. Преминали сте първия етап на опознаването и влюбването, но още е рано да мислите за семейство или поне за сериозни отношения. Вкарай малко повече безгрижие в отношенията ви, да видим какво ще се получи. Абе, купи си нови дрешки, смени си прическата, зашемети го и му стъпи на шията на твоя човек.

Таня: Май търсиш изход от някаква заплетена ситуация или от ситуация, в която много дълго си била неудовлетворена. Не знам как мислиш, че това пътуване би решило нещата, но няма да стане, дори да го осъществиш. Нужен ти е качествено нов подход по умереността и гледай да не разчиташ на други хора.
Разколебана, като че ли при вас не е имало изясняване на отношенията. Има някакво напрежение, въпроси, които чакат да бъдат зададени, но едва ли се е стигнало до сериозен разговор (по паж жезли). Сякаш има трети човек във вашите отношения. Или и двамата ще се придвижите към нов етап във връзката ви (6 мечове), или един от двама ви ще излезе от тези отношения, но не сам/а.
Каризма, пробвай, но ми се виждат доста пасивни тези карти. Като че ли ще се откажеш или ще изчакаш още малко, но има развитие според мен, макар и много бавно.
Моят въпрос е за една операция, която предстои на мой близък- ще мине ли всичко добре? 2 жезли, асо пентакли, 7 пентакли. Като че ли да, но възстановяването ще продължи дълго по 7 пентакли... не съм много обективна, когато трябва да тълкувам мои си карти.