tadj-all, какво влагаш в израза "добре сте се барнали"?
Запознахме се на работа, бяхме колеги. По това време аз живеех с приятелят ми и въобще не съм търсила друга връзка, той направи първата крачка, след време ми каза, че "в момента, в който ме видял знаел, че ще съм негова жена". Имаше дълга съпротива от моя страна, после го приех като нещо мимолетно, но затънах в емоциите си и след няколко месеца вече не можех да се откъсна от него. Същевременно раздялата с тогавашният ми приятел беше много болезнена и драматична. И така....заживели двамата влюбени заедно, но животът им никак не е розов и безоблачен.
Дивна, в една друга тема ти бях писала за квадрата на Венера и Плутон, но според мен най-проявяващата се черта е силното чувство за собственост (но това май е характерно за повечето мъже) и ревността, която обаче не е с типичните си проявления като скандали и т.н. Давам пример, за да стане по-ясно:
- искам да изляза на дискотека с приятелки, той казва "ОК, излез", но с доста неприятен тон, видимо раздразнен от желанието ми, обаче аз въпреки това излизам, но след това има една седмица сръдни, заяждания и натякване, какви били жените, които си зарязвали децата и цяла нощ се отдавали на "разврат". От друга страна той също излиза с приятели, но не по дискотеки, защото не обича, и не желае да му правя проблеми за това.
Той бил мъж, а аз жена, и това изчерпва всичко.