Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877454 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: синастрия
« Отговор #3260 -: Юни 19, 2012, 09:56:18 pm »
Ахх, рая, това все едно аз го написах

С тази разлика, че си живеех при нашите, баба ме гледаше от време навреме, и майка ме е родила на нормална възраст. На моменти тя ми е искала съвети, а още бях дете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3261 -: Юни 19, 2012, 09:59:09 pm »
Ясно, значи преобладава негативното влияние на Луна/Раху/Сатурн, нищо че по сидерал Луната е силна по знак и се намира в хубава накшатра (Пушйа, предполагам). И от личен опит мога да потвърдя, че такава конфигурация в картата на майката може да даде отчуждение в отношенията с детето, а понякога и ранно отделяне, изоставяне.

Ако Луната или Сатурн е У7, обикновено целият живот на натива се върти около партньорските връзки и свързаните с тях проблеми (а те обикновено не са малко), децата и отношенията с тях остават някак на по-заден план.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3262 -: Юни 19, 2012, 10:03:52 pm »
Ясно, значи преобладава негативното влияние на Луна/Раху/Сатурн, нищо че по сидерал Луната е силна по знак и се намира в хубава накшатра (Пушйа, предполагам). И от личен опит мога да потвърдя, че такава конфигурация в картата на майката може да даде отчуждение в отношенията с детето, а понякога и ранно отделяне, изоставяне.

Ако Луната или Сатурн е У7, обикновено целият живот на натива се върти около партньорските връзки и свързаните с тях проблеми (а те обикновено не са малко), децата и отношенията с тях остават някак на по-заден план.

Мда-вярно вярно вярно
У7-сатурн

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3263 -: Юни 19, 2012, 10:11:53 pm »
Точно така е, Лили!!!!
И може би, затова за мен е изключително важно да бъда първо добра майка, а после всичко останало.
Дори баща ми, въпреки тежкият си характер е показвал повече емоция към мен, и моите преживявания.

« Отговор #3264 -: Юни 19, 2012, 11:06:04 pm »
Благодаря много Mirabella. Аз също не съм сигурна в неговото постоянство и наистина не показва чувствата си така като аз желая.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3265 -: Юни 20, 2012, 08:14:26 am »
Тъй като в друга тема прочетох, че квадрата на Сатурн към Слънцето, поставя човекът със Слънцето в ролята на жертва, имам въпрос - така ли е наистина, може ли този аспект да има и други значения.
Забелязвам, че във всичките ми сериозни връзки досега моето Слънце винаги е квадратирано от партньорският Сатурн.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3266 -: Юни 20, 2012, 08:59:42 am »
Не бих казала чак жертва-слънцето е в позиция на непослушния ученик, който учителят сатурн назидава. Когато аспектите са хубави-пак е ученик, но сатурн и подкрепя и изобщо създава усещане за "гръб". При твърдите-неодобрение, назидание, мърморене, в резултат на което рано или късно слънцето му става тягостно, не те приемат такъв, какъвто си, задушен си от постоянни изисквания и корекции

« Отговор #3267 -: Юни 20, 2012, 09:06:41 am »
Здравейте на всички!
Моля, ако имате свободно време, да прегледате картите на мен и спътника ми.
Имам усещането, че нещата се закучват ...
Благодаря предварително  :blink:!

*

Papy

• 4343
« Отговор #3268 -: Юни 20, 2012, 02:45:47 pm »
Не виждам кой знае какъв проблем, освен, че много се карате, удряте го и на его-всеки за себе си

Мен ми е по-интересно кое ви е събрало-имате неаспектирани планети :)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3269 -: Юни 20, 2012, 03:30:02 pm »
една от моите любими звездни двойки се е разделила: Джони Деп и Ванеса Паради. Жалко!
Ако някой има картите им ще ми е интересно да видя синастрията им.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3270 -: Юни 20, 2012, 03:35:51 pm »
една от моите любими звездни двойки се е разделила: Джони Деп и Ванеса Паради. Жалко!

Еее, значи...много ме е яд, ванеса не ми е чак любима

« Отговор #3271 -: Юни 20, 2012, 03:41:26 pm »
Не виждам кой знае какъв проблем, освен, че много се карате, удряте го и на его-всеки за себе си

Мен ми е по-интересно кое ви е събрало-имате неаспектирани планети :)

Да и така 12год.  :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3272 -: Юни 20, 2012, 04:03:04 pm »
ето картите им и синастрията между тях.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3273 -: Юни 20, 2012, 05:01:46 pm »

о, жалко наистина и аз много ги харесвах. Мисля, че Джони Деп си харесва точно типа жени като Ванеса Паради, Кейт Мос, и двете са с водна Луна и Слънце в Козирог. Добра им е синастрията и Сатурн е замесен и Юпитер и светилата и кардиналните оси... може би все пак това, че асц им са в квадрат е повлияло за да поемат различни пътища в живота. Пожелавам и на двамата много късмет.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #3274 -: Юни 21, 2012, 11:13:00 am »
Казват, че Джони си бил намерил друга. Обаче Слънцето му е в съвпад със Сатурна на Ванеса, а Луната му - на нейния СЛВ. Ще се върне при нея. Има много страст във връзката им - разменени напрегнати аспекти Венера/Марс, квадратурата е с участието на негови Уран и Плутон. Трудно им е заедно, още по-трудно им е да са разделени. Имат нужда от малка почивка един от друг, от цялото напрежение, което генерират заедно, и пак ще се съберат. Тя приема и харесва буйната му природа (нейно Слънце в тригон с негови Марс/Уран в 1-ви дом и Плутон). Всъщност, то е взаимно - негово Слънце е в тригон с неин Уран. Мисля, че аспектите Слънце/Уран в синастрията потвърждават горното ми предположение - че имат нужда от малко време разделени, за да бъдат отново заедно.

В картата на Джони мунданната квадратура Уран/Плутон подчертава наталната му Луна/Юпитер. Прогресивната Луна тъкмо е преминала през IC, при което по прогресии светилата му са в квадратура. Сякаш го стяга чепикът и има нужда от повече емоции и забавления в последно време. Прогресивно Слънце в Лъв, прогресивна Луна в Скорпион - може да има нужда докаже, че е голям мъж, да е станало по-суетен. Може би, когато отмине опозицията на транзитен Нептун в края на 7-мия му дом с У7 Уран, ще бъде в състояние по-трезво да преценява връзките и партньорите си.

Поставям и композита им с актуалните транзити, макар че се говори, че проблемите им са започнали преди около две години. Не разбирам от композити, но тази карта ми изглежда, че потвърждава защо нямат сключен граждански брак - Уран на ключово място (близо до АС) в опозиция със "сърцето" на връзката - Слънцето. Като видя напрегнат аспект между Луна и Сатурн в композита, си мисля, че много би коствало на тази двойка да създаде уютно семейно гнездо. Задължения, отговорности пречат на семейното щастие или посвещаването на семейството изисква твърде много жертви.
По прогресии в композита Луната е в квадратура със съвпада на транзитен Нептун с У1 Венера - бягство от реалността, изневяра, лъжа (само мои предположения).

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3275 -: Юни 21, 2012, 11:26:45 am »
 :clap:
е супер анализ, запазвам го и стискаме палци да се съберат. Пускам една снимка, на Джони и Кейт, как Луната си е гушнала Слънцето  :P

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #3276 -: Юни 22, 2012, 11:59:11 am »
Една друга негова голяма любов Уинона Райдър също е с водна луна /Риби/ и слънце в Скорпион, а на Ванеса АЦ е Скорпион.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3277 -: Юни 23, 2012, 10:11:11 am »
Една друга негова голяма любов Уинона Райдър също е с водна луна /Риби/ и слънце в Скорпион, а на Ванеса АЦ е Скорпион.

;) Бях я забравила, Уинона Райдър, явно ДД има нужда от водни жени около себе си, при него само Нептун е воден, Луна, Венера са в земя и търси компенсация. Не си търси огледало, а е наясно с нуждите си. Може би и слабата Луна има нужда от вода, за да се подхрани. Аз сигурно не съм обективна, защото имаме много общо с ДД погледнато астрологично и той е единственият холивудски актьор-звезда, който харесвам, но за мен той винаги е стоял на друго ниво от захаросаните "мечти" на Холивуд с русо-розовото лустро и от егоцентричният авангардизъм на европейското АРТ кино (което не става за гледане, защото си е чиста диктатура на режисьора... Холивуд, поне е комерсиален). ДД все още ми е истински, усещам излъчването му на екрана.

Същото мога да кажа и за Уинона и особено за Кейт Мос, която колкото повече остарява, толкова повече започва да ми харесва, и започва наистина да има излъчване и на жена и на Луна в Скорпион (по правилата за Козирога - като виното с времето става по-добро). Качвам снимки на Кейт като млада - НИКАКВО излъчване и сега, след като роди и понапълня.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3278 -: Юни 23, 2012, 10:23:11 am »
ето и тук с тази очна линия, ми е типично скорпионска, въпреки, че залагам на асц Везни за Кейт Мос (Венера и е във Водолей - дава и фината костна система, фотогеничност, лудите купони, желанието да е сред хора, наркотиците ги оставям на Луната - Скорпи). И много балансирано пропорционално лице - разстоянието между очите, скулите, челото... а и е светла, водолеите, везните - те са светли (Козирогът и Скорпионите - не). 

Няма да спамвам повече темата за синанстриите с красиви жени :)

« Отговор #3279 -: Юни 26, 2012, 05:57:25 pm »
Здравейте! Ще съм ви толкова благодарна, ако ми окажете малко помощ. Изправена съм пред дилема. Имам сериозен приятел от 6 години. Скоро се запознах по много странен и неочакван начин с човек, към когото се чувствам много привлечена, има и някаква съдбовност - животите ни са протекли по толкова сходен начин (много тежко детство). Непрекъснато откриваме нови странни връзки и съответсвия между наши общи приятели. Чувствам много споделеност с него, но и ме е страх да не повторим грешките на родителите си от миналото, мисля че имаме такива наклонности. Моля ви, разгледайте наталните карти - тези данни са моите 28.05.1988 в 08:00 гр. Ямбол , тези на другото момче 10.12.1988 в 06:30 гр. София, а тези на човекът, с когото съм 28.05.1987 в 16:30 гр. Ямбол. Не съм от хората, които лесно се решават на драстични промени и рискове, които могат да застрашат семейства, любими хора. Помогнете!