Казват, че Джони си бил намерил друга. Обаче Слънцето му е в съвпад със Сатурна на Ванеса, а Луната му - на нейния СЛВ. Ще се върне при нея. Има много страст във връзката им - разменени напрегнати аспекти Венера/Марс, квадратурата е с участието на негови Уран и Плутон. Трудно им е заедно, още по-трудно им е да са разделени. Имат нужда от малка почивка един от друг, от цялото напрежение, което генерират заедно, и пак ще се съберат. Тя приема и харесва буйната му природа (нейно Слънце в тригон с негови Марс/Уран в 1-ви дом и Плутон). Всъщност, то е взаимно - негово Слънце е в тригон с неин Уран. Мисля, че аспектите Слънце/Уран в синастрията потвърждават горното ми предположение - че имат нужда от малко време разделени, за да бъдат отново заедно.
В картата на Джони мунданната квадратура Уран/Плутон подчертава наталната му Луна/Юпитер. Прогресивната Луна тъкмо е преминала през IC, при което по прогресии светилата му са в квадратура. Сякаш го стяга чепикът и има нужда от повече емоции и забавления в последно време. Прогресивно Слънце в Лъв, прогресивна Луна в Скорпион - може да има нужда докаже, че е голям мъж, да е станало по-суетен. Може би, когато отмине опозицията на транзитен Нептун в края на 7-мия му дом с У7 Уран, ще бъде в състояние по-трезво да преценява връзките и партньорите си.
Поставям и композита им с актуалните транзити, макар че се говори, че проблемите им са започнали преди около две години. Не разбирам от композити, но тази карта ми изглежда, че потвърждава защо нямат сключен граждански брак - Уран на ключово място (близо до АС) в опозиция със "сърцето" на връзката - Слънцето. Като видя напрегнат аспект между Луна и Сатурн в композита, си мисля, че много би коствало на тази двойка да създаде уютно семейно гнездо. Задължения, отговорности пречат на семейното щастие или посвещаването на семейството изисква твърде много жертви.
По прогресии в композита Луната е в квадратура със съвпада на транзитен Нептун с У1 Венера - бягство от реалността, изневяра, лъжа (само мои предположения).