С тази карта обявявам дебата " Разликата във възрастта между мъжа и жената" за отворен. Според вас 15 години разлика прекалено много ли са? :> Подхождаме ли с него въпреки това?
Аз мога да кажа, че...искам да го изнасиля!
Ужасно ме привлича, има страхотно животинско излъчване и направооо....ах, ах... с този АСЦ Козирог...
Аз дали му влияя така?
Какво казват синастрията и композита?
Благодаря предварително, ако някой сподели мнение! 
В този пост са картите на настоящата ти връзка, нали?
Като гледам транзитите към неговия натал, съм склонна да мисля, че в момента може да е обезпокоен от проблеми или изменения в работата му (процес, който едва ли е започнал сега, по-скоро сега отново го е "ударил"), а също и да изживява лична криза. Може би се измъчва от въпроса "Да остана ли на сегашната работа или да започна самостоятелен бизнес?". Ако има такъв бизнес, може да е финансово затруднен, да не му носи печалба, да е трябвало да съкращава персонал или други неприяни неща, които шефовете правят по време на криза. Транзитен Плутон (натален У10) е в съвпад с АС-то му и опозиция с натален Сатурн (У1), транзитен Сатурн в 8-мия му дом аспектира наталния му квадрат Марс/Уран - чувства сякаш ръцете му са вързани, не е склонен на търпение и компромиси (особено в личните отношения, тъй като натален Марс е в 7-ми дом).
Предполагам, че е станал по-избухлив и нервен, когато Сатурн е тръгнал директен, т.е. от началото на юли. Дотагава може да е трупал недоволство без да го споделя, да се е сърдил и дистанцирал мълчаливо.
Към горното добавям, че той се намира в период Саде-Сати. Обаче не смятам, че положението му е толково лошо или съвсем скоро би трябвало да се подобри поне малко, когато транзитен Юпитер докосне наталното му Слънце. Друг вариант е да бъде подведен от големите си очаквания, да получи по-малко, отколкото се е надявал.
По същото време (началото на август) прогресивната му Луна ще направи ингрес в Овен, като към края на годината ще се съедини с транзитен Уран и ще направи опозиция с натален Плутон. Всичко това става по оста 2/8 дом. Струва ми се, че ще има финасови проблеми в опитите си да започне самостоятел бизнес (ако изобщо прави опити), а ако вече има такъв, проблемите ще се задълбочат.
Относно вашата синастрия. Транзитен Сатурн за последно преминава през съвпада на твоя Луна и негов Уран, който е в квадрат с негов Марс. Ти не желаеш нищо повече от сигурност, подкрепа, стабилност, докато той може да усеща, че нещата стават сериозни прекалено бързо и да търси начин да разхлаби "примката". Възможно e да е страх от поемане на отговорност.
Квадратът между светилата в композита не говори за лесна и хармонична връзка. Има напрежение, особено романтичното общуване създава такова (Венера участва в голям квадрат със светилата). Като гледам настоящите транзити, щях да си помисля, че по-сериозни проблеми във връзката ви се очертават през ноември, когато транзитен Сатурн "настъпи" композитната ви Луна. Даже щях да си помисля, че тогава е по-вероятно да скъсате или да се разделите временно.
Това успях да измисля. Най-добре е той да ти каже какво става, защото тук можем само да си гадаем (поне аз само това мога). Успех!