при мен Скорпионът е изкл силен, но съм облагодетелствана от силен Козирог, и едно от нещата, които Сатурн ме е научил, че има разлика от желание (тук действа стихията вода) и реално проявление - материализиране (земя). А жена с Венера в Лъв и Луна в Стрелец - нито емоционално ще се чувства сигурна с един Скорпион, нито ще и харесва това положение. Нейната Луна няма връзка с неговото Слънце. Това е един от основните принципи в синастрията, ако търсим брак.
Лъвът обича светлината, блясък, енергия, скорост, позитивизъм, спорт, животни, смях, приятелят ми с подчертано Скорпионски акцент всеки път когато аз се смея, ме подозира....НИКОГА не се е смял с мен, по начина, по който примерно мои приятели Стрелеци избухват в смях. И си признавам, че бих желала да има Марс, Сатурн или Плутон той в огнен знак. Огънят е решителен и смел и в прав текст ще ти каже мнението си, ще ти спести толкова емоции хвърлени на вятъра (но Скорпионът се храни от емоции, няма да изпусне една потенциална жертва).
Ако сестра ти бе с водна Луна, или поне с водна Венера, тогава бих дала друг съвет, но не е. Моята Венера е водна и все пак водата и импонира, но усещам как Луната ми все повече и повече започва да се изнервя. За една тайна, будоарна връзка водата е перфектна, но за един сериозен брак с бъдеще...