Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877658 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #3800 -: Ноември 18, 2012, 08:00:57 pm »
Don't give me credit for that. Ти ми каза какво да търся в картата. Аз само му намерих повърждение. Това е reverse astrology, не е трудно. ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3801 -: Ноември 18, 2012, 08:04:11 pm »
И аз също научих нови неща.  :blink:

*

fiore

• 14
« Отговор #3802 -: Ноември 24, 2012, 12:07:09 am »
Здравейте! Моля, някой да погледне тази синастрия на мен и човека, с когото съм в момента.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #3803 -: Ноември 24, 2012, 12:25:53 pm »
Здравейте! Моля, някой да погледне тази синастрия на мен и човека, с когото съм в момента.
Цвете, кой кой е тук, в тази синастрия?

*

fiore

• 14
« Отговор #3804 -: Ноември 24, 2012, 03:24:11 pm »
Вътрешният съм аз, външният той.
« Последна редакция: Декември 01, 2012, 01:02:55 am от fiore »

« Отговор #3805 -: Декември 02, 2012, 11:05:52 am »
Това е синастрия с един човек, който много ме харесва, да си призная аз много-много не се чувставам привлечена от него, но от друга страна се чудя, дали да не изляза поне веднъж с него, знам ли, може да се получи нещо, макар че синастрията някак си не ми говори за любовни отношения, липсват аспекти между светилата, моят Сатурн прави опозиция с Луната му, отсъстват аспекти Марс-Луна, Марс-Венера, Мерк-Мерк, не искам да подхождам с предубеждение, но някак си не ми се струва да се получи нещо. Да не говорим, че ми настръхва косата от квадрата мой Марс- негов Путон и съвпада на Плутона  с Венерата ми.
Часът на раждане на вътрешния кръг е неизвестен(неговият).
« Последна редакция: Декември 02, 2012, 11:22:10 am от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #3806 -: Декември 02, 2012, 11:55:46 am »
Значи все пак и ти имаш земен стелиум. Защото, когато постави картата му за първи път, се зачудих за какво са се "закачили" неговите планети. Тази негова близнашка Луна може да се окаже в близък тригон с Венерата ти - това също би допринесло за неговото увлечение по теб. А внезапността идва от твой Уран в квадратура с девишкия му стелиум (където се намира и неговата Венера). Но той не ми се струва спонтанен човек.
Като гледам, Юпитерите Ви биха могли да изиграят главна роля в синастрията, по-точно аспектите Слънце/Юпитер. Тези връзки би трябвало да създават атмосфера на комфорт. Обаче житейските Ви философии, разбирания, ценности могат да се окажат леко разминаващи се заради твой Юпитер в опозиция с негова Венера и липсващ аспект между твоя Венера и негов Юпитер. Тук може да не намерите много допирни точки.
Не мисля, че достатъчно силно аспектира Венерата ти, за да те обсеби.
Знаковите аспекти Слънце/Луна са хармонични. Има и знакови аспекти Венера/Марс. Би ми се искало да бяха по-точни, не само знакови, за пламването на страст.

« Отговор #3807 -: Декември 02, 2012, 12:19:01 pm »
Благодаря ти за коментара, Мирабела  :wub:
Ще пиша за развитие по въпроса, ако има такова,  но и да няма, пак ще докладвам.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #3808 -: Декември 02, 2012, 06:37:18 pm »
Възхитена съм от проявлението на добрите аспекти между Луна и Нептун в синастрията- те дават усещаното за мекота в любовта, любовта ,която ме кара " да полетя"/в никакъв случай не описвам моя синастрия,за съжаление /... и дори само този аспект + съвпад на Слънце/м/ със Слънце/ж/ и Луна/ж/ прави   нежните  чувства у мои близки приятели....всъщност неговата Луна е на неин ИЦ -вярно........аспекти между Венера/Марс и други традиционно синастрични  не видях....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #3809 -: Декември 02, 2012, 07:10:41 pm »
Здравейте,

какво ви е мнението за тази синастрия:
аз-04.12.1979,21:15 ч.,гр.София
той-23.04.1974,12:00 ч.,гр.София

« Отговор #3810 -: Декември 02, 2012, 07:39:12 pm »
Ето от мен нещо за твоята синастрия:
За теб:
Твоето слънце е негов пети дом- вие се забавлявате заедно, чувствате се добре в компанията си, можеш да отлючиш някакви таланти в него. Децата са важни във вашата връзка.
Твоята луна е в неговия 11 дом - най-вероятно сте се срещнали на някакво социално събитие- събиране с приятели, купон;истински приятели сте , обичате да прекарвате времето си заедно.
Твоят Меркурий в негов 4ти дом - почивате си в компанията на другия, семеството и дома са важна част от вашите разговори.
Твоята Венера е в негов 5ти дом - силно емоционално и сексуално привличане.
Твоят Нептун е в негов 5ти дом - много романтична връзка.
За него:
Неговото слънце е в твой 10ти дом- той знае какво искаш да постигнеш в живота и те подкрепя безрезервно;може да ти помогне в кариерата, да те запознае с важни хора или просто да е винаги до теб в нужда.
Неговата луна е твой 10ти дом- животът ви е поел в нова посока при срещата ви, наистина разбира какво мислиш и как да задоволи интелектуалните ти потребности;
Неговият Меркурий е в твой 9ти дом - това е човек, в който можеш да оправиш нередностите в света.
Неговата Венера е в твой 8ми дом- бихте имали проблеми с парите, с общите финанси. Важно е да установите правила, да избягвате високо рискови инвестиции.
Имаш още няколко страхотни аспекти-
неговото слънце в тригон с твоята Венера, неговото слънце в тригон с твоя Марс, неговото слънце в тригон с твоят Moon's North Node - дава ви чувство на предопределеност, неговата Луна в тригон с твоя Юпитер, неговата Луна е в квадрат с твоя асцедент.. :blink:

Това е от мен.. Има и някои напрегнати аспекти, но дай Боже всеки му такава синастрия!  ;D
Желая  от сърце много любов!

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #3811 -: Декември 02, 2012, 07:46:56 pm »
Ето от мен нещо за твоята синастрия:
За теб:
Твоето слънце е негов пети дом- вие се забавлявате заедно, чувствате се добре в компанията си, можеш да отлючиш някакви таланти в него. Децата са важни във вашата връзка.
Твоята луна е в неговия 11 дом - най-вероятно сте се срещнали на някакво социално събитие- събиране с приятели, купон;истински приятели сте , обичате да прекарвате времето си заедно.
Твоят Меркурий в негов 4ти дом - почивате си в компанията на другия, семеството и дома са важна част от вашите разговори.
Твоята Венера е в негов 5ти дом - силно емоционално и сексуално привличане.
Твоят Нептун е в негов 5ти дом - много романтична връзка.
За него:
Неговото слънце е в твой 10ти дом- той знае какво искаш да постигнеш в живота и те подкрепя безрезервно;може да ти помогне в кариерата, да те запознае с важни хора или просто да е винаги до теб в нужда.
Неговата луна е твой 10ти дом- животът ви е поел в нова посока при срещата ви, наистина разбира какво мислиш и как да задоволи интелектуалните ти потребности;
Неговият Меркурий е в твой 9ти дом - това е човек, в който можеш да оправиш нередностите в света.
Неговата Венера е в твой 8ми дом- бихте имали проблеми с парите, с общите финанси. Важно е да установите правила, да избягвате високо рискови инвестиции.
Имаш още няколко страхотни аспекти-
неговото слънце в тригон с твоята Венера, неговото слънце в тригон с твоя Марс, неговото слънце в тригон с твоят Moon's North Node - дава ви чувство на предопределеност, неговата Луна в тригон с твоя Юпитер, неговата Луна е в квадрат с твоя асцедент.. :blink:

Това е от мен.. Има и някои напрегнати аспекти, но дай Боже всеки му такава синастрия!  ;D
Желая  от сърце много любов!

Krisiq здравей,

определено отношенията ни са такива каквито ги описваш.....и бих казала,невероятно точно описани,но.....
той е семеен....по този въпрос има ли нещо,което може да се види в синастрията...

« Отговор #3812 -: Декември 02, 2012, 07:53:29 pm »
Часът на раждане на мъжа (12:00) точен ли е или предполагаем?

« Отговор #3813 -: Декември 02, 2012, 07:54:54 pm »
Има един аспект на твоя Нептун в неговия 5ти дом, което показва , че връзката може да е тайна.
Друго не виждам, но нека някой по-напреднал да каже.  :blink:

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #3814 -: Декември 02, 2012, 07:56:19 pm »

Mirabella здравей,
до минута не знам,но е проверяван от астролог по събития.....и би следвало да е точен.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #3815 -: Декември 02, 2012, 07:59:21 pm »
Има един аспект на твоя Нептун в неговия 5ти дом, което показва , че връзката може да е тайна.
Друго не виждам, но нека някой по-напреднал да каже.  :blink:

Благодаря ти Krisiq за времето,което отдели за моята синастрия...

« Отговор #3816 -: Декември 02, 2012, 08:02:18 pm »
 :aquariuss: ;D ;D ;D

« Отговор #3817 -: Декември 02, 2012, 08:22:54 pm »

Mirabella здравей,
до минута не знам,но е проверяван от астролог по събития.....и би следвало да е точен.

Това е добре. Аз не съм астролог, но ще се пробвам да го проверя. Картата наистина изглежда ректифицирана от специалист (по индийска астрология).

В края на миналата година, началото на тази, транзитен Сатурн за пръв път е преминал през неговия У7 Уран на IC. Прогресивна Венера е била на път да смени знака, където ще се срещне с натално Слънце. Транзитен Юпитер (натален У5) е бил върху натално Слънце. Може би тогава е започнала връзката Ви?

Предполагам, че няма деца от брака си?

Извинявай за въпросите ми. Не си длъжда да ми отговаряш, няма да се разсърдя, ако не ги коментираш.

Разгледах натала му. Обожава физическите наслаждения. Не ми се струва, че ще се разведе, просто си пада женкар. Сигурна ли си, че си първата му извънбрачна афера? Не съм експерт по астрология, затова не приемай думите ми насериозно. Казвам директно каквото мисля, това не значи, че е вярно.
Разгледах и композитната Ви карта. Тя говори за много приятна, но нестабилна връзка. Опозицията Венера/Сатурн може да отразява пречки за щастливо изживяване на любовта, ограничения, разочарования, а напрегнатият аспект на Уран към Венера (както и този на Марс към Венера) говори за много силно физическо привличане, но за нестабилност и непродължителност.
« Последна редакция: Декември 04, 2012, 09:23:04 pm от Mirabella »

« Отговор #3818 -: Декември 02, 2012, 08:37:10 pm »
Благодаря ти за обратната връзка. Гледах индийската му карта. Видях Раху (Северен лунан възел) в 5-тия му дом и управителя на 5-ти дом Марс в съвпад със Сатурн в 12-ти (плюс Сатурн аспектира 5-тия дом от Луната). Затова реших, че раждането на наследник може да се е забавило. Раху в 5-ти дом казват, че дава едно дете (даже някъде подчертават, един син) само.

Напълно съгласна съм с теб. Налага му се да избира. Пожелавам ти той да направи най-добрия за теб избор!

« Отговор #3819 -: Декември 02, 2012, 08:40:44 pm »
Напълно съгласна съм с теб. Налага му се да избира. Пожелавам ти той да направи най-добрия за теб избор!
[/quote]

И аз така!