Ето от мен нещо за твоята синастрия:
За теб:
Твоето слънце е негов пети дом- вие се забавлявате заедно, чувствате се добре в компанията си, можеш да отлючиш някакви таланти в него. Децата са важни във вашата връзка.
Твоята луна е в неговия 11 дом - най-вероятно сте се срещнали на някакво социално събитие- събиране с приятели, купон;истински приятели сте , обичате да прекарвате времето си заедно.
Твоят Меркурий в негов 4ти дом - почивате си в компанията на другия, семеството и дома са важна част от вашите разговори.
Твоята Венера е в негов 5ти дом - силно емоционално и сексуално привличане.
Твоят Нептун е в негов 5ти дом - много романтична връзка.
За него:
Неговото слънце е в твой 10ти дом- той знае какво искаш да постигнеш в живота и те подкрепя безрезервно;може да ти помогне в кариерата, да те запознае с важни хора или просто да е винаги до теб в нужда.
Неговата луна е твой 10ти дом- животът ви е поел в нова посока при срещата ви, наистина разбира какво мислиш и как да задоволи интелектуалните ти потребности;
Неговият Меркурий е в твой 9ти дом - това е човек, в който можеш да оправиш нередностите в света.
Неговата Венера е в твой 8ми дом- бихте имали проблеми с парите, с общите финанси. Важно е да установите правила, да избягвате високо рискови инвестиции.
Имаш още няколко страхотни аспекти-
неговото слънце в тригон с твоята Венера, неговото слънце в тригон с твоя Марс, неговото слънце в тригон с твоят Moon's North Node - дава ви чувство на предопределеност, неговата Луна в тригон с твоя Юпитер, неговата Луна е в квадрат с твоя асцедент.. :blink:
Това е от мен.. Има и някои напрегнати аспекти, но дай Боже всеки му такава синастрия!

Желая от сърце много любов!