Ето това е моята карта ,благодаря ви.
Мими , кажи конкретно какво искаш да гледаме в картата....
На първо четене не я намирам лесна за прочит , макар , че е от разговорливите карти.
Не мисля , че основния проблем е работата ти. По- скоро ТЯ е причината , повода обаче ми се струва много различен....
Преди 3 г. СД Марс е бил в/у наталното слънце. Оста 5/ти- 11/-ти в картата е заключена....
Струва ми се , че по отношение на любовта , децата е имало доста сътресения. Връзка /не регламентирана , извънбрачна/ е причината , да отвориш очите си.
През същия период ПР. Венера е била в съвпад с нат. Меркурий управител на АСЦ и 6-ти дом в картата ти....
Връзка с колега , връзка с ангажиран мъж съзирам в това....
Има ли нещо вярно от интерпретацията ми?
Марая,твоята интерпретация,не е вярна,а е много точно написана,точно преди 3 г.и 4 мес.,разбрах,че бившият ми приятел,със който живеех,е имал непрекъснато други връзки,той не е искал,да има дете и семейство, когато бях в 7 мес.го напуснах,от тогава не съм го виждала и чувала.Друга връзка ,не съм имала след това,това също ме притеснява,че мога да остана сама
,ето това ми е другия проблем,за който питаш.
Това го кажи на Жином , щото той предлага да се забрани Астрологията със закон! :72: :wink2:
Та , по този повод гледайки картата ти , мисля , че на първо време трябва да използваш точно възможноста за ползотворни пътувания , за допълнително образование и квалификация. курсове и въпроси, свързани с братя и сестри ще са основните акценти в рамките на два-три месеца.
Нови идеи, нови методи за работа, и много контакти , търсене на връзки са характерни за периода , но от друга страна се чувстваш скована , сякаш в менгеме някой те пресира....сякаш усещаш
каляването на стомана .....
:blink:...
След шест месеца ще се случат неща , които ще отпуснат студа , ще разтопят леда в душата ти....Връзката , която е възможно да започнеш , ще бъде отново без регламент , но ще ти даде възможност да изпиташ една по-романтична , по-извисена , по-различна любов!
Сега е времето в което трябва да приемаш случващото се като тръмплин , време разделно- в което трябва да начертаеш приоритетите в живота си , да си наясно какво искаш , да начертаеш пътя как да го постигнеш! ИЗПОЛЗВАЙ ГО!В този живот основното нещо на което трябва да се научиш , е да обичаш , да отдаваш ....., тогава любовта ще дойде!
Имаш два месеца в които да осмислиш , да разбереш и да унищожиш собствените си скрити врагове...., да започнеш отново и на чисто!
По отношение на работата ти си мисля , че ще намериш работа , но няма да е това , което искаш на този етап!
Мисля , че търга ще се провали , или по някакъв начин ще има просрочване , отлагане.....
Работа по специалността ти не мисля , че е най-удачното време да търсиш! Пази си здравето и емоционалното и физическото...
Лошото е почти зад гърба ти , остава да понаучиш още някой и друг урок :blink:

и смело напред!