Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453384 Прегледи
Re:соларен хороскоп
« Отговор #580 -: Октомври 22, 2010, 08:26:34 pm »
Ето това е моята карта ,благодаря ви.

Мими , кажи конкретно какво искаш да гледаме в картата....
На първо четене не я намирам лесна за прочит , макар , че е от разговорливите карти.
Не мисля , че основния проблем е работата ти. По- скоро ТЯ е причината , повода обаче ми се струва много различен....

Преди 3 г. СД Марс е бил в/у наталното слънце. Оста 5/ти- 11/-ти в картата е заключена....
Струва ми се , че по отношение на любовта , децата е имало доста сътресения. Връзка /не регламентирана , извънбрачна/ е причината , да отвориш очите си.
През същия период ПР. Венера е била в съвпад с нат. Меркурий управител на АСЦ и 6-ти дом в картата ти....
Връзка с колега , връзка с ангажиран мъж съзирам в това....
Има ли нещо вярно от интерпретацията ми?

Марая,твоята интерпретация,не е вярна,а е много точно написана,точно преди 3 г.и 4 мес.,разбрах,че бившият ми приятел,със който живеех,е имал непрекъснато други връзки,той не е искал,да има дете и семейство, когато бях в 7 мес.го напуснах,от тогава не съм го виждала и чувала.Друга връзка ,не съм имала след това,това също ме притеснява,че мога да остана сама :(,ето това ми е другия проблем,за който питаш.

*

nerealna

« Отговор #581 -: Октомври 22, 2010, 08:30:57 pm »
да.. и в 10 ти соларен дом се струпват планети и натален мц ми отива 10 ти соларен..
Toва е добро положение когато се търси развитие.Малко ме притеснява соларна Луна на К8, която сключва кармични аспекти с натални Марс и Сатурн.

е, сега и мен ме притесни тази луна на к8  :blink: ...може ли да се говори за нещо св. с кредит например ... да не мисля за по лошо :)

а за работата - дирекционния юпитер ще ми е в точен съвпад с МЦ другата година, както и транзитния - през март и април ще е точно на мц .. та се надявам в този период да се случи нещо

*

Uran

• 6041
« Отговор #582 -: Октомври 22, 2010, 08:38:14 pm »
Може ;D, още повече, че Сатурн ти е У6 и втори У7 и У8 в радикса, а Марс-У5 (този дом се свързва и с предприемачеството) и У10.

п.п.Още едно Ац. лъв във форума. :blink:

*

holanda

« Отговор #583 -: Октомври 22, 2010, 08:39:07 pm »
Малко ме притеснява соларна Луна на К8, която сключва кармични аспекти с натални Марс и Сатурн.

ще се вмъкна,за да питам-какво е лошото на соларна Луна на к8-някакви психически проблеми ли,болест? :lol:
 И моята е на К8,в опозиция със соларни Венера/Марс-Скорпион.. :-X
как се проявяват тези неща в солара-през цялата година ще трябва да се пазим от ''импулсите''
 на Луната ли..?

*

Uran

• 6041
« Отговор #584 -: Октомври 22, 2010, 08:46:58 pm »
Там където е Луна има известна нестабилност, а 8 дом сам по себе си е труден и недолюбван.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #585 -: Октомври 22, 2010, 09:34:15 pm »
Ето това е моята карта ,благодаря ви.

Мими , кажи конкретно какво искаш да гледаме в картата....
На първо четене не я намирам лесна за прочит , макар , че е от разговорливите карти.
Не мисля , че основния проблем е работата ти. По- скоро ТЯ е причината , повода обаче ми се струва много различен....

Преди 3 г. СД Марс е бил в/у наталното слънце. Оста 5/ти- 11/-ти в картата е заключена....
Струва ми се , че по отношение на любовта , децата е имало доста сътресения. Връзка /не регламентирана , извънбрачна/ е причината , да отвориш очите си.
През същия период ПР. Венера е била в съвпад с нат. Меркурий управител на АСЦ и 6-ти дом в картата ти....
Връзка с колега , връзка с ангажиран мъж съзирам в това....
Има ли нещо вярно от интерпретацията ми?

Марая,твоята интерпретация,не е вярна,а е много точно написана,точно преди 3 г.и 4 мес.,разбрах,че бившият ми приятел,със който живеех,е имал непрекъснато други връзки,той не е искал,да има дете и семейство, когато бях в 7 мес.го напуснах,от тогава не съм го виждала и чувала.Друга връзка ,не съм имала след това,това също ме притеснява,че мога да остана сама :(,ето това ми е другия проблем,за който питаш.

Това го кажи на Жином , щото той предлага да се забрани Астрологията със закон! :72: :wink2:
Та , по този повод гледайки картата ти , мисля , че на първо време трябва да използваш  точно възможноста за ползотворни пътувания ,  за допълнително образование и квалификация. курсове и въпроси, свързани с братя и сестри ще са основните акценти в рамките на два-три месеца.
Нови идеи, нови методи за работа, и много контакти , търсене на връзки са характерни за периода , но от друга страна се чувстваш скована , сякаш в менгеме някой те пресира....сякаш усещаш каляването на стомана ..... :( :blink:...
След шест месеца ще се случат неща , които ще отпуснат студа , ще разтопят леда в душата ти....Връзката , която е възможно да започнеш , ще бъде отново без регламент , но ще ти даде възможност да изпиташ една по-романтична , по-извисена , по-различна любов!
Сега е времето в което трябва да приемаш случващото се като тръмплин , време разделно- в което трябва да начертаеш приоритетите в живота си , да си наясно какво искаш , да начертаеш пътя как да го постигнеш! ИЗПОЛЗВАЙ ГО!
В този живот основното нещо на което трябва да се научиш , е да обичаш , да отдаваш ....., тогава любовта ще дойде!
Имаш два месеца в които да осмислиш , да разбереш и да унищожиш собствените си скрити врагове...., да започнеш отново и на чисто!
По отношение на работата ти си мисля , че ще намериш работа , но няма да е това , което искаш на този етап!
Мисля , че търга ще се провали , или по някакъв начин ще има просрочване  , отлагане.....
Работа по специалността ти не мисля , че е най-удачното време да търсиш! Пази си здравето и емоционалното и физическото...
Лошото е почти зад гърба ти , остава да понаучиш още някой и друг урок :blink: ;) и смело напред! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #586 -: Октомври 22, 2010, 10:13:15 pm »
Марая,благодаря ти много. :58:

*

Divna

« Отговор #587 -: Октомври 22, 2010, 10:14:19 pm »
Нереална, определено има смяна на работа. Започване на нещо коренно различно от правеното до сега.
10 дом е силно натоварен. Ще има съдбовни промени. Предстои възврат и на нодалната ос. Соларна Луна е на К8, но тя все още не е напуснала 7ми дом, така че може да си доста чувствителна на тема партньорства. Сол. АЦ  в Рак, в 12 нат. дом и соларна К12 върху нат. Луна подсказва също за изострена чувствителност. Ще бъдеш взискателна към себе си и към останалите. Сол. Луна обаче повтаря хубавия тригон Луна/Плутон от натала, което ще ти даде много сила, за да се пребориш с проблемите излизащи на пътя ти.

*

nerealna

« Отговор #588 -: Октомври 22, 2010, 10:19:18 pm »
Нереална, определено има смяна на работа. Започване на нещо коренно различно от правеното до сега.
10 дом е силно натоварен. Ще има съдбовни промени. Предстои възврат и на нодалната ос. Соларна Луна е на К8, но тя все още не е напуснала 7ми дом, така че може да си доста чувствителна на тема партньорства. Сол. АЦ  в Рак, в 12 нат. дом и соларна К12 върху нат. Луна подсказва също за изострена чувствителност. Ще бъдеш взискателна към себе си и към останалите. Сол. Луна обаче повтаря хубавия тригон Луна/Плутон от натала, което ще ти даде много сила, за да се пребориш с проблемите излизащи на пътя ти.

благодаря!  !    :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #589 -: Октомври 22, 2010, 10:27:38 pm »
Марая,благодаря ти много. :58:

:wink2: , за нищо! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #590 -: Октомври 22, 2010, 10:31:40 pm »
Нереална , искам да ти видя прогресиите и дирекциите....
Солара е доста труден и противоречив! :blink:...

*

nerealna

« Отговор #591 -: Октомври 22, 2010, 10:38:32 pm »
Нереална , искам да ти видя прогресиите и дирекциите....
Солара е доста труден и противоречив! :blink:...
благодаря за вниманието и отделеното време  :wub:
« Последна редакция: Октомври 31, 2010, 09:32:46 pm от nerealna »

*

Марая

• 28287
« Отговор #592 -: Октомври 22, 2010, 11:26:00 pm »
И така Нереална , всичко ще стане , но дали това е най-важното?!
В момента имаш приоритети свързани с дома и със себе си....
Изучаваш се по някакъв твой си начин...Имаш съмнения , както и бружения.
Важно е , да осъзнаеш , че можеш и сама....
В рамките на няколко месеца ще се случат неща извън твоя контрол , непланирани , неочаквани...Ще те стреснат , трудно ще ги приемеш , но са неизбежни...Това ще бъде началото на разплитането на кармичния товар , следва приключване през август 2011....
Бъди по-толерантна към себе си , към другите си прекалено!
Мисля , че ще започнеш собствен бизнес ! :blink:
Успех! ;) :wub:

*

nerealna

« Отговор #593 -: Октомври 22, 2010, 11:34:56 pm »
В рамките на няколко месеца ще се случат неща извън твоя контрол , непланирани , неочаквани...Ще те стреснат , трудно ще ги приемеш , но са неизбежни...Това ще бъде началото на разплитането на кармичния товар , следва приключване през август 2011....
БЛАГОДАРЯ. МАРАЯ !  :wub:
"В момента имаш приоритети свързани с дома и със себе си....
Важно е , да осъзнаеш , че можеш и сама...."
 - както винаги си много точна !!! абсолютно е така  :blink:

за стряскащите промени от какво естество ще са ? работа или нещо друго ?  :-\

по принцип приемам хладнокръвно промените дори и да не ми харесват .....нагаждам се към всичко или поне така си мисля ...

и какъв кармичен товар  имам  :-\ ...то ясно че всеки има такъв ..но се чудя какъв е моя все пак ...
за собствен биснес не съм мислила досега, но кой знае другата година какво ще ми хрумне...

*

Марая

• 28287
« Отговор #594 -: Октомври 23, 2010, 02:11:45 am »
БЛАГОДАРЯ. МАРАЯ !  :wub:
"В момента имаш приоритети свързани с дома и със себе си....
Важно е , да осъзнаеш , че можеш и сама...."
 - както винаги си много точна !!! абсолютно е така  :blink:

за стряскащите промени от какво естество ще са ? работа или нещо друго ?  :-\

по принцип приемам хладнокръвно промените дори и да не ми харесват .....нагаждам се към всичко или поне така си мисля ...

и какъв кармичен товар  имам  :-\ ...то ясно че всеки има такъв ..но се чудя какъв е моя все пак ...
за собствен биснес не съм мислила досега, но кой знае другата година какво ще ми хрумне...

Предстой възврат на възлите!
В твоята карта това ще касае 3-ти дом и 12-ти...
Кабинет по психология , консултации в тази сфера.....Това очаквам да чуя! ;D ;D
И мисля , че ще..... :blink:

*

nerealna

« Отговор #595 -: Октомври 23, 2010, 04:39:49 am »

ми...като се замисля една приятелка от 1 г. ме врънка да правим  заедно частна занималня .. но аз не го приемах насериозно. като че ли не ставам за частна работа ...май и в натала не ми е заложено ...
 :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #596 -: Октомври 23, 2010, 04:42:41 am »

ми...като се замисля една приятелка от 1 г. ме врънка да правим  заедно частна занималня .. но аз не го приемах насериозно. като че ли не ставам за частна работа ...май и в натала не ми е заложено ...

Казвам това , което *чета* нито повече нито по-малко! :blink:
Ако го направиш сама , ако предизвикаш сама събитията , ще е по-леко!
Важно е да действаш! ;) :blink:

*

nerealna

« Отговор #597 -: Октомври 23, 2010, 04:46:03 am »

накара ме мн сериозно да се замисля ...затова още едно огромно благодаря !  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #598 -: Октомври 23, 2010, 04:47:38 am »

накара ме мн сериозно да се замисля ...затова още едно огромно благодаря !  :wub:
За нищо !
 :88: :wink2:

*

maja

« Отговор #599 -: Октомври 23, 2010, 06:32:35 pm »
може ли да погледнете и моя солар..интерисува ме какво означава асцендент в 8 дом?