Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452811 Прегледи
*

Love-me

• *
  • 61
  • Serve, love, give
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2140 -: Август 29, 2013, 03:03:45 pm »
Бихте ли споделили няколко думи по това соларче. Най-вече ме интересува темата здраве и второ дете. Знам, че това е много важна година за мен, но все още не съм я усетила, освен разни тревожности и страхове, с които се боря.

Предварително благодаря!

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=pihfileN2nPNq-u1106647499;lang=e;gm=a1;btyp=23;mth=gw;sday=29;smon=8;syr=2013;hsy=-1;zod=;orbp=;rs=0;ast=&nhor=7770605&nho2=2

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2141 -: Август 29, 2013, 04:58:41 pm »
Явно годината ми ще е интересна, любовна и работлива :) Благодаря Ви, момичета :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2142 -: Август 29, 2013, 06:19:46 pm »
Дано наистина да е добра годината, макар че Сатурн досега не ми е донесъл кой знае какви хубави събития. Решил съм отсега ако има любов и пак е несподелена, да се откажа още в началото, защото няма смисъл да се тормозя напразно.

Сатъра ти е излезнал от 8-ми дом, което е добре. Виж по мидпойнти дали няма любов, обърни внимание на пр. Луна, на сл. затъмнения, на някое новолуние, което засяга точка по тези теми. Нали и аз имам много подобен солар като теб, заради домификацията, Сатъра не ми се отразява негативно спрямо забавленията, напротив.
Santi, при мен прогресивната Луна ще навлезе в 7 натален дом в края на декември някъде. За мидпойнтите не знам как става.  :-[
А при теб наистина ли има любов и любовна връзка? Все пак са минали няколко месеца от началото на солара ти.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #2143 -: Август 29, 2013, 06:39:50 pm »
Весо, бързам да излизам, но искам да се включа:) Година пълна с емоции, ще си по-чувствителен, мил, много домошарски соларен асц, да не би някаква любов да те задържи в родното гнездо:) егото ти ще се захрани. Работа с/чрез партньори, може и чужденци. Отначалото на соларната година ще те вълнуват/тревожат финансови и работни въпроси, ще се подобрят вследствие;) Много ползотворни запознанства, успех в кратките пътувания, общуването върви гладко, хората забелязват идеите ти. Дълбока, емоционална връзка:) фатално привличане:) Защо не край на драматични болезнени отношения, или тотален край на нещо преживяно и остаряло, някаква стара рана..  :) По-късно или утре може да допиша още:)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2144 -: Август 29, 2013, 06:48:30 pm »
Благодаря ти много xtz!!!
Надявам все пак да няма край на драматични отношения, освен може би ако се изнеса от вкъщи, тогава ще има край на всички интриги, които съм принуден да търпя.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #2145 -: Август 29, 2013, 07:04:37 pm »
Дано наистина да е добра годината, макар че Сатурн досега не ми е донесъл кой знае какви хубави събития. Решил съм отсега ако има любов и пак е несподелена, да се откажа още в началото, защото няма смисъл да се тормозя напразно.

Сатъра ти е излезнал от 8-ми дом, което е добре. Виж по мидпойнти дали няма любов, обърни внимание на пр. Луна, на сл. затъмнения, на някое новолуние, което засяга точка по тези теми. Нали и аз имам много подобен солар като теб, заради домификацията, Сатъра не ми се отразява негативно спрямо забавленията, напротив.
Santi, при мен прогресивната Луна ще навлезе в 7 натален дом в края на декември някъде. За мидпойнтите не знам как става.  :-[
А при теб наистина ли има любов и любовна връзка? Все пак са минали няколко месеца от началото на солара ти.

Ами не по скоро нямам желание да имам и съм в по-свободни отношения, но идеята беше че не липсва фън, по-скоро там Сатурн ме притеснява заради едни вложения които направих и са до известна степен рискови  :blink: .
В астрокома пробвай с Ebertin style chart да си видиш по-важните мидпойнти, които са свързани с това/Слънце/Луна,Венера/Луна,Венера/Марс,Венера/АСЦ и виж дали случайно някоя пр. планета не ги настъпва, също можеш да видиш дали някой от тези мидпойнти не прогресира в/у Венерата или Луната ти. Щом и пр. Луна отива в 7-ми не мисля, че няма да ти се случи нищо.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2146 -: Август 29, 2013, 07:09:15 pm »
Благодаря ти много за обратната връзка!
В интерес на истината, и аз вече нямам особено желание за връзка.  :P
Ще проверя и мидпойнтите.

*

Veselin

• 2737

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #2148 -: Август 29, 2013, 07:21:32 pm »
Тази карта ли трябва да направя http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ojufileZtT27R-u1377796365&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=2&mth=e&sday=29&smon=8&syr=2013&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&add=18&ast=?

Мда, отвори addition tables/pdf/ и там ще си видиш къде ти се намират тези мидпойнти.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2149 -: Август 29, 2013, 07:22:44 pm »
Добре. Много благодаря!

« Отговор #2150 -: Август 31, 2013, 06:57:49 pm »
Здравейте,

Нуждая се от спешно мнение. Виждате ли завършване на висше образование в солара?

Благодаря предварително!
« Последна редакция: Септември 01, 2013, 11:33:53 pm от romantica »

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #2151 -: Септември 01, 2013, 12:02:05 pm »
Здравей, Романтика:) Ето моето скромно мнение по въпроса..

соларен плутон опозиция юпитер, 4-10 . Самия юпитер в 10ти соларен може да бъде разгледан като разширяване на професионалните възможности, добиване на квалификация, което мога да свържа със завършване на висше образование:) от своя страна соларен юпитер прави тригон към наталния У9-плутон:) на к9 е тр. сатурн, той ще да е важния фактор..
Ам , този солар за 2014/2015 ли е?

В моя солар имаше плутон, марс и луна в 9ти соларен които правеха секстил към наталния у9, по дирекция имах дирекционен сатурн опозиция натален юпитер по оста 3-9 и прогресивна луна през 10 натален и 9ти прогресивен:) Ако това ще е от полза:)

разгледай лунацийте , те са много показателни:)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2152 -: Септември 01, 2013, 03:55:38 pm »
Здравейте,

Нуждая се от спешно мнение. Виждате ли завършване на висше образование в солара?

Благодаря предварително!
В радикса 1 и 10 са ти много по-силно поставени от управителите на 3 и 9 -учене. С последното имаш някаква вътрешна дилема,Ученето трябва да е насочено към конкретна материална реализация и резултати поради ул-на нат. 9 в 2 и това -марс в телец, а венерата, управляваща 3 е в 12 и-водолейска-като че ли не учиш каквото не искаш-по принцип, а с този квадрат-трудно е бързо да разбереш какво искаш. Може 1 да ти харесва, а от друго поприще да виждаш, че ще растеш и ще се издържаш.
Управителят на 6,екзалтирано слънце и 10 са в съвпад в радикса, много е важна за теб работата-там откриваш себе си, овена, поставяш началото си като личност, но квадратът с нептун, ул на 1 в 11 също води до конфликт в интересите между-работа и цел, между конкретен делови успех и влияние на идеи от приятели, покровители...
Възможно ли е през годината да имаш спънки за ученето заради пари, такса, или ако работиш-да е трудно да съвместиш двете?
Защо управителят на 9 слънчев е в 5/12? Връзка ли те разконцентрира, или дете?
Иначе-годишно венера и марс имат секстил, можеш да се напънеш, осите 3/9 и 9 /3 са акцентирани. Рожденият плутон прави тригон рожд мерк в 1, а годишният го повтаря със секстил, ДА можеш, макар и с трудности, заради ситуирането в 6 дом-със зор.
За да успее това годишно начинание ще ти е нужна подкрепа и хармония в партньорствата-лични, или делови. Като че ли нещата от романтичната сфера трудно се съвместяват засега с проекта учене.
Ти можеш да дадеш малко информация, ако искаш, естствено. ;D
« Последна редакция: Септември 01, 2013, 04:04:02 pm от Enigma »

« Отговор #2153 -: Септември 01, 2013, 06:29:36 pm »
Eкстази и Енигма, многооо ви благодаря, че отделихте време да ми отговорите  :88:

Реших да попитам, защото възникнаха някои промени в учебния план...

Да, соларната карта а е предстояща - 2014/2015г. Пуснах я, защото евентуално дипломирането трябва да е през април или октомври-декември 2014-та.

Енигма, усетила си добре дилемите ми в сферата на образованието, затова минах през 2 различни специалности независими една от друга... ;D Сега се отбих на 3-та и мисля, че вече съм открила призванието си с последната, но въпреки всичко вътрешните борби продължават, защото не мога просто да работя за пари, без да влагам знание, ум и сърце... Или ще бъда професионалист или по-добре да не се занимавам с половинчати работи.
Нямам нито дете, нито съм във връзка, съмнявам се нещата да се променят, че да имам едно от двете през предстоящата година, но знае ли човек... :blink:
Единственото ми ограничение би било липсата на достатъчно воля.
Цитат
Като че ли нещата от романтичната сфера трудно се съвместяват засега с проекта учене.
Точно, все още не съм срещнала подходящия човек, затова залагам поне на едното да върви.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #2154 -: Септември 02, 2013, 06:19:39 pm »
Някой има ли желание да каже няколко неща и за  моя Солар

« Отговор #2155 -: Септември 02, 2013, 10:33:29 pm »
Момичета, както всички знаете се раздавам всеотдайно и помагам с каквото мога в темата си за бобчетата. Сега аз имам нужда от помощ и ви пиша с молба да погледнете солара ми за идната година и да си кажете мнението. Моля отбележете слабите и силните страни на солара според вас. Няма нужда от дълги писания, просто като цяло какво ви се вижда важно и на кое да наблегна.

Благодаря ви!

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #2156 -: Септември 03, 2013, 07:00:24 am »
Някой има ли желание да каже няколко неща и за  моя Солар
Без начална информация и въпроси, които ви вълнуват е по-сложно, момичета и момчета! ;D
Затова за теб няколко пъти тръгвам и се отказвам. Прави впечатление акцентът върху 9 дом, веднъж марс-стар у-л на рожд. 9 е на К7 соларен към 5. Ако водиш дела във връзка с брак и деца, едва ли ще приключат през годината заради сатурн в 9. В радикса имаш квадрат на венера с луна и плутон-силен характер, борби за власт във връзките, силни събития около любов, деца....Сега венера повтаря трудният аспект чрез съвпад, имаш нещо да решаваш, да променяш, нещата около семейни ресурси, влияние на съпруг, или твое- върху деца, обща собственост....ако не си семейна, това може да е задълбочаване на интимна връзка. Каквото и да е, нещата са стигнали "точката си на кипене" и искат развитие, решение.
Нептун, ул на 1 в 9 в радикс, сега пресича асцендента ти чрез 2 към 1 и прави тригон с венера-рожденна, сатурн и юпитер-слънчеви-възможни неясноти и объркване, но също-вдъхновение, интуиция, знаци, сънища...нептун в 9 в стрелец по природа има такива дадености :mellow:Тревогата ти около пари ще се реши и уталожи по неподозиран начин.
Работа, партньорства, учене, пътуване, или юридически спорове-ако дадеш информация, може да се уточни какво символизира  този 9 дом

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #2157 -: Септември 03, 2013, 07:02:48 am »
Момичета, както всички знаете се раздавам всеотдайно и помагам с каквото мога в темата си за бобчетата. Сега аз имам нужда от помощ и ви пиша с молба да погледнете солара ми за идната година и да си кажете мнението. Моля отбележете слабите и силните страни на солара според вас. Няма нужда от дълги писания, просто като цяло какво ви се вижда важно и на кое да наблегна.

Благодаря ви!

Дай една карта с домофикация, плз, така не е коректно да се тълкува

*

satin_

« Отговор #2158 -: Септември 03, 2013, 10:28:36 am »
Ето картата на Oceanborn

*

satin_

« Отговор #2159 -: Септември 03, 2013, 10:46:31 am »
Направи ми впечатление, че нат. Плутон е на сол. асц. от към 12-ти дом, сол. Плутон повтаря същото, хм. Плутон У10, сол. асц. в 10-ти нат. При всяко положение ми се струва, че акцента през годината ще е 10-ти дом. Също е възможна някоя нова любов или задълбочаване, ако вече има съществуваща такава.