Здравей Гост

Пак за партньорските хороскопи

• 39 Отговора
  • 6925 Прегледи
*

Фиона

« Отговор #20 -: Юли 03, 2004, 05:20:30 pm »
"Когато един подход не ти помага за "борбата с вредителите",то тогава друг ще помогне, всеки сам избира за себе си" - а ти пробвала ли да им смениш "името". Искам да кажа, много зависи, как назоваваме нещата/хората. Ако на едно дете твърдиш постоянно, че то е глупаво, то то глупаво ще израсне. Ако постоянно се оплакваш, че живота ти е "скапан" или скучен, или безмислен, то точно такъв живот ще живееш. Ако си сигурна, че обкръжена от "вредителите", то така и ще бъде. А няма ли нещо ценно, човешко, непреходно в същите "вредители"? Може би не чак толкова лоши? То няма черно-бели неща в живота: а колко пъти ние бяхме "вредители" за другите????? :(  

*

Jeni

« Отговор #21 -: Юли 03, 2004, 09:38:12 pm »
:D  
« Последна редакция: Юли 04, 2004, 12:20:57 am от Jeni »

*

Фиона

« Отговор #22 -: Юли 03, 2004, 10:05:58 pm »
Жени, може ли един личен въпрос към тебе? По статистиката, която привеждаш "На света има поне петима души,които толкова Те обичат, че
биха се простили с живота си заради теб.2.На света има поне 15 души,
които Те обичат по един или друг начин". А ти в тази хубава лятна вечер киснеш в нета? Аз абсолютно не се заяждам! На мене наистина ми е любопитно, защо млади, симпатични и интелигентни момичета като тебе предпочитат непълноценно виртуално пред живото общуване?   :huh:  

*

Jeni

« Отговор #23 -: Юли 03, 2004, 11:44:26 pm »
:unsure:  
« Последна редакция: Юли 06, 2004, 02:30:19 pm от Jeni »

*

Фиона

« Отговор #24 -: Юли 04, 2004, 05:16:05 am »
"ti si uverena "che predpochitam nepylnocennoto virtualno obshtuvane ,pred realnoto" ,koeto malko i me obijda ,zaradi nepravilnata ti precenka za men,a e neumestno da se pravqt takiva prepratki kym skromnata mi persona..." - е, най-малко исках да те обидя :)  Просто явно имаш дооста свободно време и то  ти стига за всичко, ето това явно не прецених правилно! :)  

*

Фиона

« Отговор #25 -: Юли 04, 2004, 02:43:47 pm »
Жени, може би аз съм последния човек, който би тръгнал да осъжда "киснещи" в нета: първото, което правя, когато отварям очите сутрин - включвам компа, последното, което правя, преди да заспя - изключвам го. Никога не бих тръгнала да се противопоставям на това, което вече съществува: интернет култура, интернет общество и др. такива. Но искам наистина! да разбера какво губим и какво печелим, забивайки се във виртуалния свят. А мястото (имам предвид темата на топика) е съвсем подходящо: навсякъде (и в нета, и в реала) търсим себеподобните (партньорство, идеална синастрия, сродни души -имената са много, същност - една) - това не е само въпрос на обмяна на информацията... Наблюдавам този Форум почти 2 години: хората идват и се отиват, а темите се остават все същите! Нещата се въртят вкръг. Това, което ме плаши: 1) не виждам развитието; 2) не виждам много-много щастливи и усмихнати; 3) не знам, на кого Форум реално помогна да подреди живота си, на мене определено ми "помогна" да разваля едно страхотно дългогодишно приятелство: във виртуала по-лесно можеш да НЕ СЕ РАЗБЕРЕШ, отколкото да се разбереш (в реала нещата определено са в обратни съотношения); 4) нима аз се промених и станах изведнъж по-лоша, нима виртуала е извадил на белия свят това, което не се виждаше в реала? Определено съм на път да седна и да започна да пиша студио на тема "Опасни виртуални рифове"! :D  

*

Guest_Елеида

« Отговор #26 -: Юли 04, 2004, 06:58:37 pm »
Здравей Фиона, радвам се че те "виждам"!
На всичките си въпроси знаеш сама отговорите.
Колкото до това, че благодарение на виртуала си загубила приятелство...
Отказвам да го повярвам, защото самата ти преди време писа в същия Форум, че истинските неща не се губят. Запомних го и затова ми е трудно да повярвам в твърдението ти..
Незнам какво губим или печелим във виртуала, но щом го посещаваме, значи ни дава нещо, което реала не ни дава...
Може би ни прилича на невидимия свят, знам ли...

*

Фиона

« Отговор #27 -: Юли 04, 2004, 07:28:53 pm »
"Колкото до това, че благодарение на виртуала си загубила приятелство...
Отказвам да го повярвам, защото самата ти преди време писа в същия Форум, че истинските неща не се губят. Запомних го и затова ми е трудно да повярвам в твърдението ти.."  и аз не бих го повярвала, но то просто се случи. И я виж сега: преди сме поздравявали всеки рожденник във Форума, правихме купони, имало и пожеланията, картички с цветя и какво ли не... А сега: Жени има Рожден Ден, няма ли кой да и го честити????? Или това е нормално за днешния форум? ще е много странно, ако точно аз ще го направя: другите доста повече общували с нея! макар че бих го направила с удоволствие! :)

*

Фиона

« Отговор #28 -: Юли 04, 2004, 07:32:03 pm »
"На всичките си въпроси знаеш сама отговорите" - не е вярно: защо да задавам въпроси, щом вече знам тговорите? :(  

*

Guest_Елеида

« Отговор #29 -: Юли 04, 2004, 08:23:15 pm »
"просто се случи" - случват се такива неща и във реала нали.
Не споря с теб, но може би нещата така биха се развили и без този Форум, а може и да не си загубила това приятелство, просто времето ще покаже.. Ако е истинско приятелство неможе да се прекъсне.

*

Фиона

« Отговор #30 -: Юли 04, 2004, 09:00:29 pm »
Надявам се, че Гопод ще те чуе... и не само той :)  

*

Guest_Елеида

« Отговор #31 -: Юли 04, 2004, 09:14:51 pm »
...Надявам се вече да те е чул и "видял" и зарадвал се...

*

Jeni

« Отговор #32 -: Юли 05, 2004, 01:27:01 am »
:)  
« Последна редакция: Юли 06, 2004, 02:20:23 pm от Jeni »

*

Фиона

« Отговор #33 -: Юли 05, 2004, 07:21:24 pm »
"Samo da te pitam ,poneje tvoqta energiq e dosta silna ,pyk mi se struva ,che moje bi po-silno q ulavqm ,i napravo si te vijdam ..abe napravo kazano"Ti sys zelenikavi pystri ochi li si ,i s tymna ,no ne cherna kosa?Kaji mi ,molq te che mi e mnogo lubopitno ,prosto taka te vijdam dokato cheta!Interesno mi e ,dali pravilno useshtam ,a ne sym te vijdala nikoga!Izvinqvai za idiotskiq vypros ,no mi e mnogo interesno! " - интересно, на какво дължи това улавяне на моята енергия?  :huh: Да не би заради две мои натални планетки в Рака: но не знам, коя от двете ги усещаш по-силно - Луна или Марс? :unsure: А косата ми наистина е тъмна и леко чуплива, макар че очите още не са позеленели: все така кафеви са! :D  

*

Jeni

« Отговор #34 -: Юли 06, 2004, 02:28:37 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 09:09:13 pm от Jeni »

Re: Пак за партньорските хороскопи
« Отговор #35 -: Август 25, 2008, 03:59:09 pm »
Друго утешително би могло да бъде, че ако някой си е избрал да отвърне на усмивката/доброто със злоба и лицемерие, то това със сигурност се трупа на неговия кантар ;)
А нашата задача все пак е да се грижим за собствения ни такъв, нали?! ;)

А как да продължаваме да живеем сред такива хора?!?!
Ами тези, които можем - избягваме.
За другите създаваме собствен щит (начин на поведение да речем; а може това да бъде някоя от ония техники, за които скоро говорихме тук...) - възможно е! :) ]     Око за око ,зъб за зъб!    Или Да подадеш и другата буза!                                                                                   
« Последна редакция: Август 25, 2008, 04:05:57 pm от grosde »

« Отговор #36 -: Август 25, 2008, 04:11:33 pm »
Ей не се научих да цитирам като хората! :-[Мисълта ми е трябва ли да отвръщаш на удара с удар и изобщо защо всичко лошо в хората излезе на преден план.

*

Skarlet

« Отговор #37 -: Август 25, 2008, 05:11:47 pm »
 Не е добре за самия човек да отвръща на удара с удар.Лошото и доброто винаги са съществували.Въпрос на ценностна система и култура.По-вероятно бих набила някого  ;D ,ако е извършил нещо много фатално срещу мен или бих го съдила.Но не и да му отвръщам на лошотията.За мен лошотията е = на простащина,т.е. липса на култура и възпитание.

« Отговор #38 -: Август 25, 2008, 07:22:41 pm »
 ;DМай ще е най-добре да ги натупаш.Да ги осъдиш е по трудно. ;D

*

Skarlet

« Отговор #39 -: Август 25, 2008, 07:59:19 pm »
;DМай ще е най-добре да ги натупаш.Да ги осъдиш е по трудно. ;D

Естествено,аз така и правя обикновено.Еййй,остарявам, а акъл не ми идва.  ;D ;) Бой,глад и подстригване, и от лъва става куче. :P