Да,да да....Уран в 3ти.
Писателски умения...аз съм пример.Имам 1 роман(завърших го на 18 год).Имам 10 прекрасни разказа,и куп стихове и текстове за песни.А когато някой вкъщи имаше нужда да се напише нещо във "висок" стил(молба,презентация,автобиография) все на мен даваха задачата и аз пишех чудесни неща.
Даже хората(близките ми) са се чудили това аз ли съм го написала......Еми аз,кой друг....явно наистина е дарба.
Имам брат,много различни сме,все едно от различни родители,но не.Нямаме грам прилика.Винаги сме имали дразги и противоречия,жалко че и до днес продължават(дори и скрито) а сме вече на по 36-38 години.
Аз имам и тежък аспект Уран опозиция Меркурий,да осъзнавам вечните трудности в комуникирането.
Пък и наистина много често думите ми са остри,като бръснач,понякога нараняват...Не мога да го избегна.
Друг път в общуването си с близки или познати,задавам страшно много въпроси изстреляни като ракета,а това нещо смущава хората.А аз го правя с цел да ги опозная, а не да ги замерям с излишни въпроси.С цел да се доближа до тях.Пък и никога не помня кой знае какви подробности от нещата които съм чула.
А мъжът с който съм в момента,никога не съм го харесвала(аз по хороскоп харесвам -имам марс в телец(10 дом),харесвам мъже издигнати в кариерата,по възможност хора на изкуството,властни, а всъщност получих това което е най-добре за мен,мъж който да ме слуша(имам асцендент лъв)и да властвам над него,както и да получа душевно спокойствие(луна в телец),добра храна и пийване.
Имала съм мъже(дългите връзки),които са ме обичали и угаждали и съм се чувствала спокойно,а тези към които съм се стремяла и несъм могла да уловя,не са били за мен,точно защото те са искали някой да им угажда(а аз бягам от това).

Интересно....