Много интересни коментари.. е все пак разнищихте го, така са нещата.. всичко е навързано, картата не крещи, но е доста показателна..
Първият път като го видях и веднага си помислих, че е зодия стрелец с рибешка гарнитура..
Нептун в първи дом е доста готино.. Много голямо впечатление ми направиха очите му... те са тъмни, но не са като моите плутониански, а са някак закачливи, загадъчни, топли, мили и състрадателни, също така долових в погледа му и нещо измамно, сваляческо, много магнетично...
Много интересен човек.. влага много в това, което прави.. и веднага схваща идеята ти..
Мисля, че за да бъдеш татуист, трябва да умееш да рисуваш.. виждала съм рисунките му.. Много са странни и интересни, въображението му явно работи на 6++++

123, Танина, не мога да повярвам, че точно ти не се включи по-рано

По-смело, добре разсъждаваш :blink:
Асол, имаш аналитичен и находчив ум, вероятно и добра интуиция

За Лили няма загадки

Марая, така е, сигурно си размишлява и анализира на ум, само по погледа го усещам това.. Много умее да преценява хората

Забравих да допълня, че също така си пада и малко романтик

Браво, момичета :wub:
Хайде лека вечер и наздраве

Ако се интересувате от картите на такива хора, имам още един приятел татуист, ще отваря студио в Сф, мога да кача карта, а имам и едно приятелче художник :blink: