Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 228092 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:професия
« Отговор #800 -: Февруари 26, 2011, 12:27:30 am »
Ееее, все залагам на по-"престижни" професии. ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #801 -: Февруари 26, 2011, 12:34:31 am »

то със Сатурн в 10ти за какви други да мислиш :P

*

123

• *
  • 230
« Отговор #802 -: Февруари 26, 2011, 12:35:21 am »
И аз мислих между другото за някаква професия, но не вярвах, че е това - татуировки ...
На въпросите, поне аз как ги свързвам вече нещата като знам отговора ...  :blink:
-Борави с Марс съвпад Луна в Риби.
-По този начин изпълнява идеи преосмислени в подсъзнанието му (съвпад Мерк-Уран в 12-ти дом)
-Съвпада Слънце-Нептун е в Земен знак (КЗР), може би затова е със "занаятчийска" насоченост творчеството му ..., а не примерно писане на стихове, песни, актьорство и т.н. Аз между другото за този съвпад Слънце-Нептун си мислех, че може да значи, че "мами, лъже" ..., но може би по-скоро "омайва" хората/клиентите ...  ;)
- А Сатурн в 11-ти, в дома на приятелите? С тази квадратура към венера и тригон към Луна-Марс? Може би повечето приятели са му клиенти, или поне от там е тръгнал ....
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #803 -: Февруари 26, 2011, 12:36:25 am »

И аз така, все вдигам летвата и залагам на най-високата възможна позиция от всички възможни варианти. И все изкарвам съдебните секретарки и деловодителки юристи и нотариуси. Всеки според камбанарията си. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #804 -: Февруари 26, 2011, 12:43:00 am »
И аз мислих между другото за някаква професия, но не вярвах, че е това - татуировки ...
На въпросите, поне аз как ги свързвам вече нещата като знам отговора ...  :blink:

Точно така, все пак работата на татуиста е свързана с игли, пробождане, болка - имаме съвпад Луна/Марс в тригон с издигнат тронясал Плутон. Може да се каже, че в известен смисъл професията попада сред онези с "мръсен" имидж - типично по Плутон. Да не говорим за това какви може да са последствията, ако не се стерилизират иглите и др. помощни инструменти.
Партилният съвпад Меркурий/Уран може да даде по-неконвенционален подход, за такава работа е нужно малко по-нестандартно мислене. За Венера във Водолей се знае, че понякога дава по-различен от общоприетия вкус или в разрез с наложилите се модни тенденции, норми и стандарти, тук обаче има квадрат със Сатурн в Скорпион. Татуистите не са художници - нужна е фантазия, но в повечето случаи работят по готов шаблон, доколкото знам. И произведенията им са трайни, трудно се заличават впоследствие.

« Последна редакция: Февруари 26, 2011, 12:48:02 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #805 -: Февруари 26, 2011, 12:52:06 am »
Да не прави татуировки ?

БИНГО !  :88:
Да, татуист е..

Как стигна до този извод ?

Със Слънце/Нептун вероятно има някакви артистични таланти. При положение, че съвпада е в Козирог предполага старание и търпение - (татуирането в този ред на мисли прилича малко на шиенето на гоблени ;D) Към някакъв вид арт талант ни насочват и Луната и Марса в Риби, които са в съвпад. Както вече написах налице е бисекстил - творческа кофигурация, в която участват и Марс и Плутон, който са по манипулации от този тип. У10 е Венера във Водолей, намираща се във втори дом (начина, по който и чрез който ще придобиват ресурси). У2 е Уран - Венера е там. Венера във Водолей е показател за някакъв вид изкуство в по-нестандартна форма, която също така е подсилена от аспект с управителя си. У6 е Меркурий, който в натала е в съвпад с Уран - още една точка в полза на нестандартните идеи с арт привкус.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #806 -: Февруари 26, 2011, 01:24:18 am »
Ако искате да се поупражнявате, качвам карта мъж, познайте каква е професията му   :P

Изключителен хороскоп...
Човека е отговорен , държи здраво волана на живота си....,независим, смел...Има изключително излъчване , магнетична личност и невероятен сексапил.... :rolleyes:
Има невероятни способности и достига до твърде тайни нива у другите...
Бих казала , че е психолог или психоаналитик....,висш полицай....,компютърен гении....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #807 -: Февруари 26, 2011, 02:46:48 am »
Много интересни коментари.. е все пак разнищихте го, така са нещата.. всичко е навързано, картата не крещи, но е доста показателна..
Първият път като го видях и веднага си помислих, че е зодия стрелец с рибешка гарнитура..
Нептун в първи дом е доста готино.. Много голямо впечатление ми направиха очите му... те са тъмни, но не са като моите плутониански, а са някак закачливи, загадъчни, топли, мили и състрадателни, също така долових в погледа му и нещо измамно, сваляческо, много магнетично...
Много интересен човек.. влага много в това, което прави.. и веднага схваща идеята ти..
Мисля, че за да бъдеш татуист, трябва да умееш да рисуваш.. виждала съм рисунките му.. Много са странни и интересни, въображението му явно работи на 6++++  ;D ;D ;D

123, Танина, не мога да повярвам, че точно ти не се включи по-рано  ;D По-смело, добре разсъждаваш  :blink:
Асол, имаш аналитичен и находчив ум, вероятно и добра интуиция  ;)
За Лили няма загадки  ;D
Марая, така е, сигурно си размишлява и анализира на ум, само по погледа го усещам това.. Много умее да преценява хората  :o
Забравих да допълня, че също така си пада и малко романтик  ;D

Браво, момичета  :wub:
Хайде лека вечер и наздраве  ;D
Ако се интересувате от картите на такива хора, имам още един приятел татуист, ще отваря студио в Сф, мога да кача карта, а имам и едно приятелче художник  :blink:

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #808 -: Февруари 26, 2011, 03:14:18 am »
Искам да си направя тато на рамото....Искам ангелче.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #809 -: Февруари 26, 2011, 07:01:51 am »
Искам да си направя тато на рамото....Искам ангелче.... :rolleyes:

Хубав избор  :P
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

123

• *
  • 230
« Отговор #810 -: Февруари 26, 2011, 04:57:12 pm »
Аз пък искам "Четирилистна детелинка" ... и "за да не простее"  :57: (някои патки много тъпо се изразяват) може да се върже с едни ... дракони ...сърца ...души ....земя... трева .... цветя .... иии да ми нарисува цялото тяло  ;D, само че да има в предвид, че сигурно няма да си дам кожата, защото не искам да ме боли  :mellow: - засега (това незнам от кой съвпад, квадрат или нещо друго ми е)
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

Re: професия
« Отговор #811 -: Януари 15, 2012, 09:29:00 pm »
Ако можете да погледнете и моята карта за професия,много ще съм благодарна.На този етап това е единственето нещо,което незнам.Наистина нямам идея в какво да се насоча,каква професия да търся. Работих известно време като технически сътрудник,освен това и счетоводство влизаше в задълженията ми.Ми, вършех си съвестно работата,но май не ми беше толкова на сърце,или май шефката повече и от там и работата не ми спореше,не я вършех с желание
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Grace

• 2257
« Отговор #812 -: Януари 15, 2012, 09:45:20 pm »
мисля си, че една специалност детска педагогика би ти ходила добре; работа с деца;

« Отговор #813 -: Януари 15, 2012, 10:37:52 pm »
мисля си, че една специалност детска педагогика би ти ходила добре; работа с деца;

благодаря ти,наистина обиичам децата и сигурно си права за тази професия
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #814 -: Януари 16, 2012, 11:35:48 am »
Ако може и аз да попитам коя професия ще ми ходи  :blink:? Влечат ме много неща, а с такова "разпръскване" на енергийте ми е доста трудно да се съсредоточа само върху едно...

Ето и моята карта:

*

Grace

• 2257
« Отговор #815 -: Януари 16, 2012, 11:41:32 am »
роден търговец  :blink: и за журналистка ставаш; много хубава карта имаш;
спокойно можеш да избереш два източника на доходи, съотвено професии - заложено ти е. и бъди инициативна, трябва да имаш най-малкото относителна независимост в работата си;

« Отговор #816 -: Януари 16, 2012, 11:51:27 am »
А нещо, свързано с конструкторство/инженерство/разработка, може и с по-творческа ориентация. Имаш силен Меркурий (У1/У10) в тригон с Уран. Наистина имаш страхотна карта! Може би те влече медицината?

*

Uran

• 6041
« Отговор #817 -: Януари 16, 2012, 11:54:08 am »
Аз залагам на медицина в тази карта. :-\

« Отговор #818 -: Януари 16, 2012, 12:10:56 pm »
Да, влече ме медицината и по-специално дерматологията или диетологията, влече ме и изкуството /модният дизайн и фотографията/, може би ще ги комбинирам някак си :blink: .

*

sunrain

• 6710
« Отговор #819 -: Януари 16, 2012, 01:04:03 pm »
Според мен в професията ти е добре да го има творческия момент при всички случаи, както и възможност да се изявиш. Да контактуваш, пътуваш, лесно учиш езици, предполагам. Създавайки да си полезна за околните, но и да изразяваш личността си; талантлива си, задълбочена, разчитай на усета си при избора; вероятно и обичаш да танцуваш. Това най-общо, а конкретната идея от теб, при подходящ момент насоката може и сама да дойде.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.