Здравейте, аз съм начинаещ и заинтригуван. Една позната ми помогна за направата на Наталната ми карта, и ми препоръча да я приложа тук и да си задам въпросът към вас - по вещите лица в тази област. Та ето го и въпросът ми:
"Ще имам ли професионална реализация в насока управленческо и ръководно ниво, и ще мога ли да се реализирам и развия ?"
Благодаря предварително за помощта и оказаното съдействие 
имаш две интересни ВЗ
1.Марс Близнаци 6 /Меркурий Овен, последният е У9 съвпад с У МС в 3 ,това което си завършил като ВУЗ, ще го реализираш
съвпада УМС и У9 Венера/Меркурий е в тригон към Уран /Асц- свързано е с всичко иновационно,вкл.ИТ секторът
2.Уран Стрелец Асц. / Юпитер Водолей,също силна рецепция,определяща твойте способности в сектора,към който си се насочил,Юпитер в 2д ,можеш да печелиш от тях
с голям огнен тригон, имаш и енергията и хъс да постигаш това,което искаш ,а опозето Плуто в 10/Слънце е ясно какво искаш- власт,Сатурн/Марс умее да я постига,а и задържа,
големият тригон е допълнен до хвърчило с бисекстил, с връх Юпитер,това ти дава възможности,който ако оползотвориш, ще ти носи активи

внимай със самонадценяването и обещания,който не можеш да изпълниш,Юпитер е в тау със Светилата, Нептун на Асц в каре Мерка,умее да лавира и да се измъква от всякакви ситуации,но се упр.от сатурн и плутон,така,че ще имаш вечерни проверки от тях,падни,стани- тр.Плутон на Асц. в сход.каре съм оста МС/IC ,личните решения и действия са на фокус,тр.Сатурн от две години ти се разхожда през 10, може да даде успешна реализация,само след изпълнение на пълният списък със сатурнови изисквания и успешно преминаване на неговият тест за издържливост
тр.Уран през УМС Венера,иска,новости,промяна, вълнуващи идей, напрежение ,което трудно овладяваш когато активира и нат.Меркурий, нуждаеш от подкрепата на другите
по тригона към У8 Луна,но да не забравяме карета към Нептун, често замъглява обективната реалност
Затъмнението от 10/12/2011 год е било точно на Дсц.- на фокус до следващо затъмнение 21 май- ще са взаимоотношенията - лични,бизнес,съдружия,конкуренция
сключване или прекратяване на договори с партньори, не сключва квадратури, за да има съкращения/уволнения,или край на лични взаимоотн./връзки, в тригон към Юпитер,прекалено угаждано,удоволствия
Сл.затъмнение/новолуние/ на 21 май 2012 е точен съвпад със нат.Марс в 6, У4, държи по знак У9 и МС, нови цели,нещо ново свързано с работа,колеги,ежедневие,дом.любимци
можеш да се подложиш на сериозен здравословен режим,да спортуваш,да си активен,промени на лични навици,здравето е на фокус, и то сериозно отношение - Марс в опозе на Сатурн го изисква,ако си прекалявал с угаждането и вредни навици...
успех ти желая :blink: