мисля, че дъщеря ти просто преминава един труден период на съзряване и е временно. отношенията с бащата може да са предизвикателство / натално Сл.в 12-ти дом /, но не задължително. Очевидно тя е доста чувствителна, а Луната в Козирог никак не е лесна позиция през първите 28-29 години. Често дава склонност да се чувстваш неуверен в себе си, с чувство за малоценност. Но пък ако използваш амбицията, която носи, след Сатурновия възврат ще видиш един нов човек. Прогресивната Луна в 12 дом в момента усложнява нещата, може да носи желание за изолация, но е и прекрасна за обръщане към всякакви творчески начинания, тъй че съвета на Diyana наистина е страхотен. Не се плаши толкова от транзита на Плутон. Със сигурност ще донесе много мощна и силна емоционална промяна в живота и, която ще засегне дома и семейството, а също и в чисто психологически план нейното вътрешно емоционално развитие. Един вид пречистване, отхвърляне на ненужното и раждане на едно ново вътрешно АЗ. Според мен чрез него ще открие нови вътрешни сили. Дъщеря ти не е слаб характер.
Това е, което мога да кажа по така поставената карта; трудно ми е като не е с моята програма, затова и избягвам мн коментари на карти, сложени във форума.
А иначе, бабата Овен - то е ясно, че иска да "командари" и да дирижира парада :blink: