Здравей Гост

Юпитер влезе във Водолей

• 106 Отговора
  • 18151 Прегледи
*

Инти

• 2068
Re:Юпитер влезе във Водолей
« Отговор #100 -: Декември 01, 2009, 03:29:24 pm »
Кой е казал пък за квадратурите на Юпитер,че не са лоши?!Напротив!Нямам търпение да се махне този Юпитер от Водолей,квадратира ми целия стелиум в Телец.Не че не се оправям,ама само ядове.Още повече,че доскоро ми квадратираше и наталния ми Юпитер-трагедия направо.

Аз пък съм от хората дето ще кажат , че квадратурите на Юпитер не са лоши.

Той ми е краен диспозитор в хороскопа, и при тр. Юпитер в квадрат към натален Юпитер изкарах късмет и си намерих по-голямо жилище.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #101 -: Декември 01, 2009, 03:44:26 pm »
Явно основно си зависи от картата.Моят Юпитер е неаспектиран,в съвпад с ЮЛВ и когато е квадатиран въобще не му не отразява добре,не е свикнал на "напъни". ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Декември 03, 2009, 03:27:10 am »
предстой ми тригон на юпитер с наталната му позиция. тригона ще бъде от 3-ти дом. след което преди да направи ингрес в риби ще направи квадратура с асц/дсц.
да си призная аз се страхувам от юпитер ::).
какви наблюдения имате от тези констелаций? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #103 -: Декември 03, 2009, 08:05:43 am »
предстой ми тригон на юпитер с наталната му позиция. тригона ще бъде от 3-ти дом. след което преди да направи ингрес в риби ще направи квадратура с асц/дсц.
Aз по- нагоре съм дала примери със себе си. Именно при тригон на тр. Юпитер с натален такъв ( натален в 3 дом), като транзитният е и в съвпад с нат. Слънце, съм влязла в болница.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #104 -: Декември 04, 2009, 12:32:21 am »
Aз по- нагоре съм дала примери със себе си. Именно при тригон на тр. Юпитер с натален такъв ( натален в 3 дом), като транзитният е и в съвпад с нат. Слънце, съм влязла в болница.

при мен юпи упрр.1-ви , а се намира в 7-ми ??? ::) принципно ще да е нещо свързано с 7-ми.....,но какво ::) ???.
ще докладвам! ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #105 -: Декември 04, 2009, 01:18:37 pm »
 и аз вървя към тригониране, но като се сетя предишния тригон какъв беше...юпитер ми е в 9 та да видиммм
(иначе юпитер не се води бенефок за моята лагна, но пък нали е в трикона та малко бенфитва
аман от тая кеду даша и сатурнови антардаши (още цяла година ще се точи тази:(), а пък после почва меркуриевата антардаша,че чак до юли 2011 ще се влачи..)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #106 -: Декември 04, 2009, 01:53:54 pm »
Извинявайте за елементарния въпрос,но някой би ли ми казал моя Юпитер като какъв се води малефик или бенефик,след като не е аспектиран мажорно?Има съвпад с ЮЛВ,широка разходяща опозиция с Уран на 10 градуса,точен куинконс с Нептун,биквинтил с Плутон и разходящ секстил с МЦ. ???