Здравей Гост

Готвенето ,храната , готвачите . :)))))))

• 142 Отговора
  • 22867 Прегледи
Re: Готвенето ,храната , готвачите . :)))))))
« Отговор #60 -: Февруари 11, 2009, 11:16:24 pm »
Сега остава да съберем форума на кулинарно парти и да гледаме изпълнения !  :P ;D ;D
Правя разкошни ,толумбички и грис халва :P ,а иначе наблягам на боб чорба и мръвки .
В студентските години имах приятелка от Варна с която споделяхме една стая и беше скарана с готвенето . В оная мизерия така се бях развихрил да готвя ,че не е за разправяне.  Бяхме си разпределили задълженията, от нея продуктите ,че имат верига от магазини  ,а от мен творческото изпълнение в кухнята . Хрантутихме цялата тайфа  . Представи си в какви количества съм бълвал продукция. ;D ;D ;D

« Отговор #61 -: Февруари 11, 2009, 11:17:40 pm »
ооооо,докато сте се разписвали ,аз с тази луна в телец приготвих перфектни кнедли с пържолки ;D.за мен всички които имат силна луна са перфектни в кухнята.аз имам и тригон на луната с уран и яко експериментирам.

А тези с Луна в Стрелец как са с готвенето и с яденето?

Аз съм и зодия Телец.  :P  ;D  ;D
Богати трапези, огънати като кану ;D

*

veshti4ka

« Отговор #62 -: Февруари 11, 2009, 11:23:38 pm »
Сега остава да съберем форума на кулинарно парти и да гледаме изпълнения !  :P ;D ;D

ахааааааааа ама за готвене, преяждане или препиване а  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #63 -: Февруари 11, 2009, 11:26:13 pm »
Правя разкошни ,толумбички и грис халва :P ,а иначе наблягам на боб чорба и мръвки .
В студентските години имах приятелка от Варна с която споделяхме една стая и беше скарана с готвенето . В оная мизерия така се бях развихрил да готвя ,че не е за разправяне.  Бяхме си разпределили задълженията, от нея продуктите ,че имат верига от магазини  ,а от мен творческото изпълнение в кухнята . Хрантутихме цялата тайфа  . Представи си в какви количества съм бълвал продукция. ;D ;D ;D

Ахм  Не разбирай погрешно въпроса ми, но искам да те питам, ти женен ли си?  ;D  :P  :P  ::)  ::)  ::)  ;D  8)
Ерген съм ,щото съм много капризен :-* ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #64 -: Февруари 11, 2009, 11:30:37 pm »

За 1то най-вече  :) Мога да ям и да пия,но да преям и да препия-изгряващата ми Дева по-скоро ще се изтреля в орбита
 ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #65 -: Февруари 12, 2009, 12:18:11 am »

За 1то най-вече  :) Мога да ям и да пия,но да преям и да препия-изгряващата ми Дева по-скоро ще се изтреля в орбита
 ;D ;D ;D
  Ще плашите Рак с готвене,а? Много ми допада идеята за кулинарно парти.Мммммм,чак ми се доядоха от толумбичките на Док.
Много обичам сладко.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Февруари 12, 2009, 12:18:59 am »
Зъболекар, накрая ще вземем да ви спретнем набързо една синастрийка с Хело, какво ще кажеш? Изглежда, че с толумбичките дето правиш, няма още дълго да останеш ерген.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #67 -: Февруари 12, 2009, 12:21:18 am »
Зъболекар, накрая ще вземем да ви спретнем набързо една синастрийка с Хело, какво ще кажеш? Изглежда, че с толумбичките дето правиш, няма още дълго да останеш ерген.  ;D
Купон да става ,съгласен съм........................ за синастрията де ,щото иначе от графа ергени не ми се излиза още  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #68 -: Февруари 12, 2009, 12:22:47 am »

Хихихи...колко му е.Ако трябва и сватба ще спретнем във форума.Пу съм шаферка.  ;D

*

aiia

« Отговор #69 -: Февруари 12, 2009, 12:24:08 am »
Подкрепям идеята за Хело. Виж дамата колко финно те попита дали си женен. 100% се е изчервила.
Сега  ;D  ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #70 -: Февруари 12, 2009, 12:24:32 am »

Хихихи...колко му е.Ако трябва и сватба ще спретнем във форума.Пу съм шаферка.  ;D
останах без думи ,така изхолцах ,че сега ми се налага да си слагам сам думите в устата .
Вижте ми първо наталната карта ,че ша си оставам заклет ерген ,преди да ме сватосвате

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #71 -: Февруари 12, 2009, 12:26:01 am »

вземетеме  за кума ;D,док трябва да си сигурен,че ако ти кумувам няма да е за дълго брака ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #72 -: Февруари 12, 2009, 12:29:03 am »
вземете за кума ;D,док трябва да си сигурен,че ако ти кумувам няма да е за дълго брака ;D
  Амиии,тогава ти ще си шаферка,пък аз кума,щото пък аз си падам по любов "докато смъртта ни раздели".  ;D

« Отговор #73 -: Февруари 12, 2009, 12:30:35 am »
Абе ,я първо питайте момата дали ще пристава ,че да не си гърмя патроните  :P ;D ;D ;D
Давайте синастрията насам ,че да видим съответствията  ;D ;D ;D

« Отговор #74 -: Февруари 12, 2009, 12:34:17 am »
Абе ,я първо питайте момата дали ще пристава ,че да не си гърмя патроните  :P ;D ;D ;D

Дборе, ще пристана!  :P  ;D  ;D  ;D  ;D  :P  ;D

Я да видим. Не се безпокой - и аз като теб май ще оставам дълго неомъжена, тъй че даваййййййййййй!!!  ;D :P ;D
:o :o :o Брей , ербап моме излезе  ........... къде отиде мераклийката да прави синастрията (питам аз ) ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #75 -: Февруари 12, 2009, 12:35:22 am »

Я да видим. Не се безпокой - и аз като теб май ще оставам дълго неомъжена, тъй че даваййййййййййй!!!  ;D :P ;D

А така.Ей ся ми аресахте.  ;D Мераклийката е тук,ама аз ще се включа утре сабахлем в нея,че вече ми се донанка.Сладки сънища на всички.  ;D

« Отговор #76 -: Февруари 12, 2009, 12:37:16 am »

А така.Ей ся ми аресахте.  ;D Мераклийката е тук,ама аз ще се включа утре сабахлем в нея,че вече ми се донанка.Сладки сънища на всички.  ;D
Къде хукна ма кума? Ей ся ,стана купона  а ти за нанкане ми разправяш . :P :P :P
« Последна редакция: Февруари 12, 2009, 12:57:03 am от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Skarlet

« Отговор #77 -: Февруари 12, 2009, 12:43:42 am »
Къде хукна ма кума? Ей ся ,стана купона  а ти за нанкане ми разправяш . :P :P :P
  И аз като младоженката имам акцент на Телец,та случайни работи няма. ;D Но трябва да се наспинкам,та да мога утре с прясна главица да гледам синастрийката.И я пуснете в нова тема,та да ни е подредена къщата. ;D Айде,целувки на всички.Купона ще го продължим утре.Поне аз.Пък,вий дайте тон за песен.Кат се нананкам,ще се присъединя.  ;D

« Отговор #78 -: Февруари 12, 2009, 01:01:40 am »
Няма, ще си продължим в темата с готвенето ;D.
Сега колкото и да ми е мъчно и на мен ми се налага да се пръждосам . Ще съм на работа след няколко часа и може и да не ми се ще ,но съм човек и ми се налага да поспивам  ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #79 -: Февруари 12, 2009, 09:55:37 am »
Добро утро на всички.Щом Док е рекъл да продължим тук,няма да му чупя хатъра.Ето и синастрията:

Ако има някой свободен и има желание,да започва.Аз ще се включа малко по-късно.  :)