Добър ден и от мен.
Аз пък ще ви дам малка задачка относно един младеж, който не е наясно каква кариера да поеме. Така че нека да видим с какви ресурси разполагаме тук:
Виждаме един добре изпъкващ Марс в Овен и в 10-ти дом в пряк съвпад с МС, обаче имаме един секстилен съюз между Меркурий в Дева и Плутон в Скорпион, които образуват куинконс с тях и явно трябва да се поработи малко върху аспекта, защото все пак Дева и Скорпион не разбират нуждата за свобода и ентусиазма на Овена, но пък всички те са много самостоятелни знаци, така че няма да има кой-знае какви проблеми. Квадратите с Венера и Нептун са предизвикателство, което той ще успее да преодолее - той е момче, което проявява дълбоко разбиране към всичко и е наясно, че трябва да стори нещо.
Казва, че няма никакво желание да е в армията поради причината, че там "няма нищо вълнуващо, освен голяма купчина наемници" и си свързва нещата с политически мотиви. Принципно зная, че тези с Овнешки Марс и МС са доста способни предприемачи и търговци на стоки на едро, но другите аспекти явно биха показали и други резултати.
Та, интересува ме към какви професии може да се насочи човек с такава конфигурация като неговата.
Поздрави!