Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330384 Прегледи
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1880 -: Август 22, 2012, 04:50:22 pm »
За подходящ момент за купуване на готварска печка какво трябва да гледам в транзитите- аспекти към У4 ли?....и какви ,всъщност, че нищо не се сещам в момента/не ,
че в следващия момент ще се сетя,де ..по-специфична ми е тази ситуация защото.. :-[ /   :blink:...може би  Уран/за качествени тоци в печката/... Сатурн/за дълготрайност/????

...да  си повторя въпроса  :-\ ...то пък сега освен печка ми излезе идея и за хладилника да си сменям,щото.../сигурно,щото след 4* транз марс ще съвпадне с У4/...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1881 -: Август 27, 2012, 07:37:38 pm »
За развод какво трябва да гледам в хорара? Знам, че ако го няма в натала, няма как да стане, но не съм 100% сигурна в часа си на раждане и затова хорара ми е по-надежден за отговор.

« Отговор #1882 -: Август 27, 2012, 09:00:15 pm »
Не разбирам въпроса. Къде търсим развод? В натала ли? Ако има предпоставки за развод, казват, че аспекти на Уран (напрегнати и съвпад, за тригони и секстили не съм сигурна) към DC, У7, планети в 7-ми дом или транзит през 7-ми дом могат да го донесат. Но не е задължително. Може да означават начало на връзка, а не края й.
В хорар търси напрагнат сходящ аспект между У1 и У7. Такъв би трябвало да създава напрежение във връзката, но не е гаранция за раздяла, още повече за развод. Казва само, че предстоят изпитания във връзката.
Не съм експерт, това са само мои разсъждения.

« Отговор #1883 -: Август 27, 2012, 09:19:13 pm »
Благодаря ти Мирабела! Ето го и хорара с въпроса: Ще се разведа ли с Н.?
Според това, което си писала, няма да се разведа или поне няма да е следващите 6м. Права ли съм?

« Отговор #1884 -: Август 27, 2012, 09:24:14 pm »
Да, права си. Няма сходяща аспект между У1 и У7, следователно не би трябвало да има промяна в статуса на връзката ви. Сходящата опозиция на Луната в твоя управител Венера може да показва, че няма да получиш онова, което искаш по отношение на въпроса. Тъй като Луната е и втори твой управител и е заточена по знак, опозицията с Венера може да показва и че си раздвоена по въпроса.
От рецепциите между управителите ви ми се струва, че сте насъбрали доста недоволство един към друг - твоят управител Венера е в знака на падение на Марс, неговият управител Марс е в знака на заточение на Венера.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1885 -: Август 27, 2012, 09:31:45 pm »
Ето го и хорара с въпроса: Ще се разведа ли с Н.?

Според мен Н. към този момент има по-силни позиции, а теб може да те притесняват евентуални усложнения, свързани с имотния статус. Има вероятност в срок до 3 месеца да се стартира бракоразводна процедура, но ако е свързана и с подялба на семейно имущество (ако имате спорове и несъгласие в тази насока), засега като че ли тенденцията не изглежда да е много благоприятна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1886 -: Август 27, 2012, 09:39:18 pm »
Мирабела, права си, живеем разделени поради обстоятелствата, той работи в Германия и това, както и някои негови решения, ни раздалечиха и отчуждиха. Не ме привлича и не го чувствам близък, но имаме едно дете. Сякаш това е единственото, което ни сближава.

Лили, нямаме общо жилище! Аз живея при родителите си с дъщеря ни. Ако има развод, по-скоро се притеснявам на кого ще я оставят?!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1887 -: Август 27, 2012, 09:44:14 pm »
Ако нямате какво да делите, не виждам пречка за развод, макар че може да има тенденция за забавяне.
В повечето случаи децата остават при майките, за това не се притеснявай.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1888 -: Август 30, 2012, 02:00:42 pm »
             Здравейте! Кандидатствам за работа, която силно желая. :blink: Вече минах първо интервю, 2 теста преодолях и по вътрешно разузнаване, засега съм фаворит за мястото. Остава ми едно последно интервю изцяло на английски със главния мениджър. Умирам от притеснение. Кои аспекти са по-важни - към У6 или У10?
             Шести дом ми е в Риби и съответно У6 са Нептун и Юпитер. Аспектите са както следва:
             Тр. Юпитер опозиция Нептун - възможност за измама?
             Тр. Уран     тригон     Нептун

Тр. Юпитер  съвпад    Юпитер
             Тр. Сатурн   тригон    Юпитер
             Тр. Нептун   тригон    Юпитер

У10 е Луна и е съвпад с Тр. Юпитер.
          Всъщност всички аспекти са добре, притеснява ме само опозицията на Тр. Юпитер с У6. Ще помоля за вашето мнение при тези аспекти имам ли шанс за работата?
             Благодаря!

« Отговор #1889 -: Септември 01, 2012, 02:10:44 pm »
Добър ден и от мен.

Аз пък ще ви дам малка задачка относно един младеж, който не е наясно каква кариера да поеме. Така че нека да видим с какви ресурси разполагаме тук:

Виждаме един добре изпъкващ Марс в Овен и в 10-ти дом в пряк съвпад с МС, обаче имаме един секстилен съюз между Меркурий в Дева и Плутон в Скорпион, които образуват куинконс с тях и явно трябва да се поработи малко върху аспекта, защото все пак Дева и Скорпион не разбират нуждата за свобода и ентусиазма на Овена, но пък всички те са много самостоятелни знаци, така че няма да има кой-знае какви проблеми. Квадратите с Венера и Нептун са предизвикателство, което той ще успее да преодолее - той е момче, което проявява дълбоко разбиране към всичко и е наясно, че трябва да стори нещо.
Казва, че няма никакво желание да е в армията поради причината, че там "няма нищо вълнуващо, освен голяма купчина наемници" и си свързва нещата с политически мотиви. Принципно зная, че тези с Овнешки Марс и МС са доста способни предприемачи и търговци на стоки на едро, но другите аспекти явно биха показали и други резултати.

Та, интересува ме към какви професии може да се насочи човек с такава конфигурация като неговата.

Поздрави!

« Отговор #1890 -: Септември 01, 2012, 02:23:43 pm »
Автомобилен състезател не ще ли да го правим?

« Отговор #1891 -: Септември 01, 2012, 02:32:25 pm »

Само ако Вие желаете да сте доживотна продавачка на кебапчета и кюфтета.

Хайде сега сериозно.

« Отговор #1892 -: Септември 01, 2012, 02:49:03 pm »
Интервюто все още не е минало. Няма ли някой, който да си каже мнението? :-\

« Отговор #1893 -: Септември 01, 2012, 02:49:19 pm »

Хайде сега сериозно.

Това като шега или като опит за обида е отправено към мен? Защо приемате така негативно предложението ми? Това Вашата карта ли е?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1894 -: Септември 01, 2012, 02:51:33 pm »

Хайде сега сериозно.

Това като шега или като опит за обида е отправено към мен? Защо приемате така негативно предложението ми? Това Вашата карта ли е?

Това е фино чувство за хумор, не се обиждай. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1895 -: Септември 01, 2012, 02:55:06 pm »
Можех да върна топката с тъпа шега от сорта на "колко добре се продават кебапчетата", което си е точно така, добър бизнес са си. Целта ми е друга. ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #1896 -: Септември 01, 2012, 03:01:22 pm »
Предполагам картата е на човека задаващ въпросите. :blink: Не е като да не ни дава задачки. :P

« Отговор #1897 -: Септември 01, 2012, 03:06:10 pm »
Момичета, имам чувство, че съм невидима. ;D
Няма ли кой да ми отговори при интервю за работа кои аспекти са по-важни тези към У6 или към У10. И как да тълкувам аспекта Тр. Юпитер(У3) опозиция Нептун(У6).
Благодаря!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1898 -: Септември 01, 2012, 03:18:46 pm »
Момичета, имам чувство, че съм невидима. ;D
Няма ли кой да ми отговори при интервю за работа кои аспекти са по-важни тези към У6 или към У10. И как да тълкувам аспекта Тр. Юпитер(У3) опозиция Нептун(У6).
Благодаря!

Има по-важни неща от твоя астрологичен въпрос вероятно... ;D

Интервю- 3-ти дом...Това е разговор. Работа 6-ти...Работодател 10-ти. Нещо неясно  и некоректно съзирам от опозицията... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #1899 -: Септември 01, 2012, 03:20:13 pm »
Имаш шанс за работата само по изброените фактори.
« Последна редакция: Септември 02, 2012, 01:02:15 pm от Asol »