Аз пък ще ви дам малка задачка относно един младеж, който не е наясно каква кариера да поеме.
Принципно зная, че тези с Овнешки Марс и МС са доста способни предприемачи и търговци на стоки на едро, но другите аспекти явно биха показали и други резултати.
Та, интересува ме към какви професии може да се насочи човек с такава конфигурация като неговата.
Не е задължително да го правим военен, пожарникар или спортен състезател с тоя Марс. :blink:
Да, между другото, би могъл да има успех в търговията и в дейностите, които изискват бърза реакция и предприемачески нюх. Щом армията му е скучна, сигурно ще са му още по-скучни финансите, така че няма да го правим експерт счетоводител.

Но според мен твоят познат би могъл да има успех в някакъв вид изследователска, проучвателна работа, изискваща аналитичен подход и мисъл. Би могъл да бъде добър финансов посредник или медиатор, ако успее да озапти тоя Марс. Също така добър маркетингов специалист, особено там, където се търси въздействие върху целеви групи.
Широк е диапазонът на възможностите за професионална релизация, не мога да се огранича с една конкретна специалност/професия.
Струва ми се, че би могъл да има успех и като трейдър, форекс брокер, ако проявява интерес към борсова търговия и ако търси повече адреналин. :mellow: