Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330071 Прегледи
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #1900 -: Септември 01, 2012, 03:26:15 pm »
Предполагам картата е на човека задаващ въпросите. :blink: Не е като да не ни дава задачки. :P

:blink: Не е моя, защото моя МС е в Козирог и образува съвпад със Сатурн, Уран и Нептун, както и тригон с Меркурий в Дева, а аз вече си знам прозвището. Просто при него като че ли има повече притоворечия, отколкото при мен, където нещата са по-праволинейни.

« Отговор #1901 -: Септември 01, 2012, 03:31:19 pm »
Благодаря ви! Дано само не ме преметнат нещо... :(
Ще си отварям очите на четири. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1902 -: Септември 01, 2012, 03:52:30 pm »
Аз пък ще ви дам малка задачка относно един младеж, който не е наясно каква кариера да поеме.

Принципно зная, че тези с Овнешки Марс и МС са доста способни предприемачи и търговци на стоки на едро, но другите аспекти явно биха показали и други резултати.

Та, интересува ме към какви професии може да се насочи човек с такава конфигурация като неговата.

Не е задължително да го правим военен, пожарникар или спортен състезател с тоя Марс.  :blink:

Да, между другото, би могъл да има успех в търговията и в дейностите, които изискват бърза реакция и предприемачески нюх. Щом армията му е скучна, сигурно ще са му още по-скучни финансите, така че няма да го правим експерт счетоводител.  ;D

Но според мен твоят познат би могъл да има успех в някакъв вид изследователска, проучвателна работа, изискваща аналитичен подход и мисъл. Би могъл да бъде добър финансов посредник или медиатор, ако успее да озапти тоя Марс. Също така добър маркетингов специалист, особено там, където се търси въздействие върху целеви групи.

Широк е диапазонът на възможностите за професионална релизация, не мога да се огранича с една конкретна специалност/професия.

Струва ми се, че би могъл да има успех и като трейдър, форекс брокер, ако проявява интерес към борсова търговия и ако търси повече адреналин.  :mellow:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1903 -: Септември 01, 2012, 03:57:05 pm »
Благодаря за отговора и искрено се извинявам за реакцията си малко по-горе. Имам навика да приемам нещата сериозно и знам, че трябва да поработя и върху това да възприема шегите с лекота.  ;D

« Отговор #1904 -: Септември 23, 2012, 08:26:44 pm »
момичета искам да ви попитам понеже не ми е ясно ..какво означават домовете в който не присъстват планети ..понеже един от домовете ми е 5д в рак в който липсват планети ,освен хирон който стой там,но той нали не е планета..питам ви защото нали това е домът на децата, на любовта трябва ли да се притесняваме когато видим в нечия карта празни домове
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1905 -: Септември 23, 2012, 08:35:03 pm »
Пети дом, дори ако няма планета там, си има управител според знака на куспидата (при теб е Луна) и мунданен управител Слънце. Според класическата школа Венера е в "радост" тук, а и по принцип има отношение към делата на 5 дом, т.е. романтичната и творческа страна на нещата.

Така е и с всички останали празни домове - имат си управители според знака на върха, имат мунданен управител, имат естествен сигнификатор.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1906 -: Септември 23, 2012, 08:41:51 pm »
ако съм разбрала правилно това че не присъстват планети и имаме празни домове не означава нищо по скоро трябва да разглеждаме управителите и естествените сигнификатори.. ;)
благодаря ти много лили за бързият отговор :))
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1907 -: Септември 23, 2012, 08:48:16 pm »
И моят 5ти дом е празен, пък нито любов, нито деца ми липсват.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1908 -: Септември 23, 2012, 08:48:44 pm »
Правилно си разбрала.  :blink:

Не е никаква трагедия, ако нямаш планета в някой дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1909 -: Септември 23, 2012, 08:49:53 pm »
И моят 5ти дом е празен, пък нито любов, нито деца ми липсват.  :blink:

А аз с пълен пети да не съм цъфнала и вързала?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1910 -: Септември 23, 2012, 08:50:32 pm »
благодаря ви момичета .. притесних се да не вземе любовта да ме подмине нещо .. ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1911 -: Септември 23, 2012, 09:02:01 pm »
А аз с пълен пети да не съм цъфнала и вързала?  ;D

Има време!  :blink:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1912 -: Септември 24, 2012, 04:21:33 am »
...да  си повторя въпроса  :-\ ...то пък сега освен печка ми излезе идея и за хладилника да си сменям,щото.../сигурно,щото след 4* транз марс ще съвпадне с У4/...
Нямам опит с покупките на кухненски уреди, но бих избягвала ретрограден Меркурий, освен ако в картата ти по натал не е ретро. :blink:

« Отговор #1913 -: Септември 28, 2012, 10:09:18 pm »
Хайде и аз да питам нещо и без това е петък ;D

С кой дом свързвате секса?

До преди няколко часа мислих, че е 8-ми дом, но се оказа, че май не е:
Цитат
Осми дом в наталната карта описва нашата смърт, описва имуществото на партньора, неговото самоуважение, но няма отношение към секса. Секса се отнася към пети дом, в този дом търсим всичко, което правим с партньора - ходене на театър, ресторант, кино и тн.

*

Grace

• 2257
« Отговор #1914 -: Септември 28, 2012, 10:12:53 pm »
съгласна съм за 5-и дом, доколкото има отношение към удоволствията и забавленията, но секса, сливането с другия на едно по-висшо ниво си е отвсякъде 8-и дом  :blink:

« Отговор #1915 -: Септември 28, 2012, 10:15:10 pm »
Благодаря, Грейси :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1916 -: Септември 28, 2012, 10:15:51 pm »
По 7ми е според индийците, но съм виждала и активност по 5 дом при намиране на сексуален партньор.
За забранени и извънбрачни креватни удоволствия - 12 дом. 2 и 12 дом се свързват с удоволствието от секса, вкл. с брачния партньор, затова винаги се гледат заедно със 7 дом за оценка на брака.

По 8 дом - тантричен секс.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1917 -: Септември 28, 2012, 10:25:10 pm »
Благодаря, Лили :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1918 -: Септември 28, 2012, 10:26:34 pm »
Да се разпада вече тая квадратура между Венера и Марс  ;D - откакто е активна мунданно, все за секс се говори. И повече се говори, отколкото се прави.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1919 -: Септември 28, 2012, 11:15:36 pm »
Искам предварително да се извиня за аборигенския въпрос, но може ли да ми кажете каква карта трябва да си направя, за да видя къде се намира Юнона. В обикновените натални карти не излиза...
« Последна редакция: Септември 28, 2012, 11:38:16 pm от vezni »