Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329020 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #2000 -: Октомври 23, 2012, 10:58:07 am »
Владимир Комаров с интерес го чета.

И на мен ми харесва как пише.
Оказа се, че сме родени в един град с него. :)) (с АнДжи също)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2001 -: Октомври 23, 2012, 11:04:35 am »
Уфф-ма то 20-ти ми бил много фатален ден, че нали съм с асц везни в 1-те градуси и венера в козирог-пак в 1-те-ужас
Добре че бях в солун по ресторантчетата край морето, че бризът да издуха силните негативни влияния, които са били обградили краткото положително от луната, нептун и сатурн
Сигурно добре съм го отработила, нема друг начин

*

Константин

« Отговор #2002 -: Октомври 25, 2012, 02:54:34 pm »
Здравейте, искам да попитам нещо, относно планетите на трон, в заточение, в екзалтация и в падение. Нека вземем следния пример: нека да съм зодия Водолей и Уран да е във Водолей, където той е на трон. Тогава положителните действия на планетата ще бъдат само за хората със зодия Водолей, или за всички други зодии ? Същото питане важи и за другите 3 варианта. Когато да кажем Уран е в Лъв, това ще е негативно само за мен, или като цяло за всички зодии ? :)

« Отговор #2003 -: Октомври 25, 2012, 06:45:49 pm »
Здравейте ..в събота и неедля възнамерявах да се срещна с един господин/това не  е първа среща всъщност/ и да бъдем заедно 2дни ,ама каот му видях синастрията му с неделната дата и ми се отщя-много квадратури,много песимизъм у него тогава...да не ме "разкара" се страхувам :P....ето му и картата....http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_61gw_06_08_vali_b.59838.56252.gif?62025

вярно,че тр Марс прави хубав аспект с Луната му,ама тази опозиция на Луните....че и кофтите аспекти на тр Венера....много ме съмнява,че ще продължим връзката след това...дали да отида,въобще.....че и билетите за пътуването  купих :rolleyes: :P ;D.....

а при мен- тр Венера е така хубаво съвпаднала с Плутонна ми,че  няма на къде повече..не е честно така,ама-ха де....и съвпад на тр Луна с моите Слънце и Луна...
« Последна редакция: Октомври 25, 2012, 06:52:04 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #2004 -: Октомври 26, 2012, 11:09:00 am »
Момичета искам да ви попитам как влияе големият воден тригон заедно с космическия кръст включен в композитната карта  :-\
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Константин

« Отговор #2005 -: Октомври 26, 2012, 11:37:20 am »
Момичета искам да ви попитам как влияе големият воден тригон заедно с космическия кръст включен в композитната карта  :-\

Жалко, че се лишаваш от възможността и някое "момченце" да ти отговори :)

« Отговор #2006 -: Октомври 26, 2012, 11:47:23 am »
опс извинявай ,понеже съм свикнала и по навик се обръщам към момичетата ,защото до сега само от тях съм получавала отговор,но ще съм ти изключително благодарна ако знаеш отговора и го споделиш :)
 Извинявам се ,че подцених мъжката част от сайта и се обърнах към дамите  :58:
« Последна редакция: Октомври 26, 2012, 12:29:34 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Константин

« Отговор #2007 -: Октомври 26, 2012, 11:51:12 am »
Няма проблеми :) Иначе, аз вероятно съм последният човек, който може да ти каже отговора  ;D

*

vall

• 26
« Отговор #2008 -: Октомври 26, 2012, 12:01:48 pm »

qnita91, какво наричаш космически кръст? Не се сещам да съм срещала такава конфигурация. А за големият воден тригон, като почти боса по темата мога да кажа, че като всеки хармоничен обмен на енергия би трябвало да оказва положително влияние, а какво точно зависи от домовете в които попада и планетите в тях. Водната стихия по принцип се свързва с емоциите, така, че на емоционално ниво вероятно обмена ще е хармоничен при равни други обстоятелства  :blink:
And all I loved I loved alone.

« Отговор #2009 -: Октомври 26, 2012, 12:05:29 pm »
валл под космически кръст имам в предвид четири планети,които образуват по между си четири квадрата и две опозиции както в случая  :unsure: : http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_621gw_01_02__radoslav.35991.9068.gif&res=100&va=&cid=uqgfile73i1au-u1346083039

П.С Макар ,че в случая не са две опозиции ами повече  :angry:

« Отговор #2010 -: Октомври 27, 2012, 10:26:14 am »
Никои ли не знае значението на космическия кръст :???  ;(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2011 -: Октомври 27, 2012, 11:02:44 am »
qnita91, какво наричаш космически кръст? Не се сещам да съм срещала такава конфигурация.

Голям квадрат. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2012 -: Октомври 27, 2012, 11:24:07 am »
Янита, композитът е експирясъл, не се отваря вече. Но нагласих данните ви от синастрията и виждам, че композитна Луна получава само напрегнати аспекти, а ако има нещо вярно в композитите, това надали говори за съвместен комфорт и гладко разбирателство. Именно Луната е един от върховете на големия квадрат в кардинални знаци. Да добавим, че Луните ви в синастрията са в точна квадратура. Ти кажи дали във връзката ви има чести конфликти, напрежение, агресия поради различния ви начин на възприемане на случващото се около вас и отреагиране спрямо случващото се. Защото Луната е включена в Т-квадратура с Уран и Марс. Такива конфликти са способни да дестабилизират отношенията ви. Имало ли е при вас чести скъсвания, последвани от ново начало? On and off relationship? Силно привличане, но без достатъчно търпение да се изгради нещо трайно върху него.
Големият воден тригон е между Венера, Юпитер и Плутон. Може да означава безусловна любов, усещане за пълно физическо и духовно сливане с партньора. Но смятам, че квадратът се изразява по-силно при вас, защото в него участва едно от светилата, а и другото (Слънцето) напрактика е там (знаково). Знакова опозиция Слънце/Луна. Малкият ми опит в композитите ми говори, че такива с напрегнат аспект между светилата не описват хармонична връзка.
Не съм сигурна в домофикацията на композита, защото нямам точния час на раждане на мъжа, но в това, което нагласих, Уран/Нептун попада в 1-вия дом, а Луната управлява 8-мия. Може да ви липсва достатъчно взаимно доверие. Композитни карта с ъглов Уран често говорят за нестабилност във връзката.
« Последна редакция: Октомври 29, 2012, 08:58:02 pm от Mirabella »

*

Papy

• 4343
« Отговор #2013 -: Октомври 27, 2012, 11:46:07 am »
Аз имам такъв композит: уран в скорпион в 4-ти с единствен мажорен-квадрат от сатурн в 1-ви. Не знам дали от квадрата, но определям връзката като доста стабилна long term
Иначе в ежедневието-много сме на настроения, но понеже сме въздухари-не ни пречи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2014 -: Октомври 27, 2012, 11:53:01 am »
Навремето от професионален астролог чух, че Сатурн в ъглов дом в композита или комбина дава много трайни отношения. Естествено, зависи и от други показатели. Проверих го в най-дългите ми връзки, наистина работи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2015 -: Октомври 27, 2012, 11:58:24 am »
За Уран трябваше да пиша 1-ви и 7-ми дом основно, но и това не е гаранция за краткотрайна връзка. Както ти каза, Папи, защото сте въздушни, ъгловият Уран не ви смущава. Уран може и да не изразява като нетрадиционност, не нестабилност. Горе си изказах набързо, без да пиша подробности.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2016 -: Октомври 27, 2012, 12:07:18 pm »
Трябва някой път да запретнем ръкави и да разнищим задсатурновите, защото времената се менят и ако преди уран например е давал съжителство без брак, то сега-когато всяко 2-ро семейство вече е без подпис-почва да става традиционно-тоест по сатурн, а не по уран :)
И тогава какво ли ще значи нетрадиционно?
Същата работа с урановите професии-сега всеки 2-ри иска да става програмист

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2017 -: Октомври 27, 2012, 12:13:34 pm »
Понятието "нетрадиционно" все повече се размива. По едно време нетрадиционно беше да сключиш църковен брак, а сега и това се е превърнало в мода, да се венчаеш в църква.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2018 -: Октомври 28, 2012, 08:46:36 am »
Понятието "нетрадиционно" все повече се размива. По едно време нетрадиционно беше да сключиш църковен брак, а сега и това се е превърнало в мода, да се венчаеш в църква.
въх и аз съм от нетрадиционните тогава,защото за да се венчаем,преди това трябваше и да ме кръстят, като кръстница ми стана най-добрата приятелка от детсвото ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #2019 -: Октомври 30, 2012, 08:56:18 pm »
Момичета, аз отново с един тъп въпрос :P

Има те ли наблюдения през годините, дори и когато не сте се занимавали с астрология - как се разбирате с хората посредством техния зодиакален знак (тяхното слънце във вашия хороскоп)?