Янита, композитът е експирясъл, не се отваря вече. Но нагласих данните ви от синастрията и виждам, че композитна Луна получава само напрегнати аспекти, а ако има нещо вярно в композитите, това надали говори за съвместен комфорт и гладко разбирателство. Именно Луната е един от върховете на големия квадрат в кардинални знаци. Да добавим, че Луните ви в синастрията са в точна квадратура. Ти кажи дали във връзката ви има чести конфликти, напрежение, агресия поради различния ви начин на възприемане на случващото се около вас и отреагиране спрямо случващото се. Защото Луната е включена в Т-квадратура с Уран и Марс. Такива конфликти са способни да дестабилизират отношенията ви. Имало ли е при вас чести скъсвания, последвани от ново начало? On and off relationship? Силно привличане, но без достатъчно търпение да се изгради нещо трайно върху него.
Големият воден тригон е между Венера, Юпитер и Плутон. Може да означава безусловна любов, усещане за пълно физическо и духовно сливане с партньора. Но смятам, че квадратът се изразява по-силно при вас, защото в него участва едно от светилата, а и другото (Слънцето) напрактика е там (знаково). Знакова опозиция Слънце/Луна. Малкият ми опит в композитите ми говори, че такива с напрегнат аспект между светилата не описват хармонична връзка.
Не съм сигурна в домофикацията на композита, защото нямам точния час на раждане на мъжа, но в това, което нагласих, Уран/Нептун попада в 1-вия дом, а Луната управлява 8-мия. Може да ви липсва достатъчно взаимно доверие. Композитни карта с ъглов Уран често говорят за нестабилност във връзката.