Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329603 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #2020 -: Октомври 31, 2012, 08:42:07 am »
Момичета, аз отново с един тъп въпрос :P

Има те ли наблюдения през годините, дори и когато не сте се занимавали с астрология - как се разбирате с хората посредством техния зодиакален знак (тяхното слънце във вашия хороскоп)?
Разбирам се с хора, които ме допълват като характер. Аз съм със Слънце в Телец и АСЦ Риби и ми допадат Водолеите ( заради тяхната безпристрастност и обективност ) и Овните ( защото са решителни и действени ). Козирог ми е на К11 и имам някои трайни приятелства с Козирози и по-възрастни хора. За интимни връзки ме привличат марсов тип мъже ( Овни, Скорпиони ) и такива със силен Плутон в хороскопа ( сигурно заради 5тте планети в Телец / Скорпион ).
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2021 -: Октомври 31, 2012, 10:01:37 am »
Здравейте и от мен,интересувам се от астрология от известно време насам ,горе долу си изчислявам някои неща,но като цяло има и много такива,които хич не са ми ясни..много бих искала да разбера нещо повече в сферата на любовта дали ми е начертано щастие от звездите,както и брак с чужденец ,защото много ме влече към чужденци като цяло..
Родена съм на 20.09.1984 в 2:50 сутринта,ако някой може да ми помогне предварително благодаря :)

*

Константин

« Отговор #2022 -: Октомври 31, 2012, 10:32:33 am »
Здравейте и от мен,интересувам се от астрология от известно време насам ,горе долу си изчислявам някои неща,но като цяло има и много такива,които хич не са ми ясни..много бих искала да разбера нещо повече в сферата на любовта дали ми е начертано щастие от звездите,както и брак с чужденец ,защото много ме влече към чужденци като цяло..
Родена съм на 20.09.1984 в 2:50 сутринта,ако някой може да ми помогне предварително благодаря :)

Напиши си и града на раждане :)

« Отговор #2023 -: Октомври 31, 2012, 11:11:58 am »
Благоевград

*

Константин

« Отговор #2024 -: Октомври 31, 2012, 11:59:49 am »
Аз също съм новобранец, но имаш Уран в Стрелец в 5ти дом, което дава предпоставки за любов към пътуването и странни любовни авантюри :) Оттук може би идва тази ти страст към различното (чужденците). И все пак, за повече подробности и заложени неща в картата, ще е добре по-опитните и знаещите да ти отговорят :)

« Отговор #2025 -: Октомври 31, 2012, 05:56:33 pm »
Извинявам се,че така нахлувам във форумът ,но съм супер новобранец в област "Астрология".Въпросът ми е,ако някой може да ми разясни какво означава терминът "кармичен палач".Оказа се,че съм имала такъв в хороскопът си и като такъв се явява собственият ми син.Благодаря предварително!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2026 -: Октомври 31, 2012, 05:58:43 pm »
Въпросът ми е,ако някой може да ми разясни какво означава терминът "кармичен палач".Оказа се,че съм имала такъв в хороскопът си и като такъв се явява собственият ми син.

Какво е кармичен палач, не разбрах?
Откъде имаш тази информация и защо пък синът ти трябва да е такъв?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #2027 -: Ноември 01, 2012, 09:30:22 pm »
За човек роден преди повече от 100 години, т'ва намерих, но все пак си мисля, че е точен понеже беше много конкретен час :) Иначе човекът е бил изключителен математик и астролог :) Нормално е да не е залагал много на интуицията, а на числата и циклите :)

за човек роден преди повече от сто години е спорна и датата и годината на раждане - това по принцип
а, иначе - математик и астролог, без интуиция, пиши го бегал, както емпирично,  така и теоритично
математик ли си?

За датата наистина може да има съмнения.
Но за подчертаното - в голяма грешка си -:) Тези неща за интуицията са за баламурници, казвани от други баламурници, но за сметка на това пък мошеници.

интерсна е темата за баламурниците - за да има такива, със сигурност трябва да има такива дето в повече се имат за тарикати и обратно:), но нека не бъркаме добронамереността и други фалшиви морални работи като предпоставка за качване върху нечия глава:)

та, да допуснем, че има пред теб лабиринт (какъвто е и подхода при почти всяка математическа, респективно всякаква друга задача), и какво правим:

1. прилагаме теория на вероятностите
2. подхождаме спрямо първото
3. ръзсъждаваме на база логически връзки и познания

_______

не, не провим така:)

1. подхождаме интуитивно
2. стъпваме върху първото и прилагаме логика, знания, съждения и т.н.
3. стигаме до полезния прост извод

можем да изходим и от "обичайната", но не случайна вярь за "онова" време:)

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #2028 -: Ноември 01, 2012, 11:11:04 pm »
Momi4eta i mom4eta , moje li da mi dadete materiali kadeto moga da vidq kak se iz4islqvat Simvoli4nite direkcii?

« Отговор #2029 -: Ноември 02, 2012, 09:08:38 am »
gogo07 опитах се да кача книгата за символичните дирекции ,но се оказа голям формат ако искаш пиши ми на ЛС  да ти я пратя по email
P.S  Книгата е на М. Левин, Т. Митяева, В.Тищенко ако някой друг се интересува да ми пише на ЛС
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #2030 -: Ноември 03, 2012, 10:58:17 pm »
Много се говори за забързване на времето и че всичко се случва все по-бързо и по-бързо...
Та, мислите ли, че е възможно дадени събития, ако сме на подходяща вибрация да ни се случват по-рано от определеното време?
Например такива, които по транзити виждаме за след 3-4 месеца, да ни се случат по-рано и ние самите да се заблуждаваме :rolleyes:
« Последна редакция: Ноември 03, 2012, 11:04:36 pm от romantica »

Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #2031 -: Ноември 09, 2012, 10:28:08 pm »
То като дефиниции ги научих ама са ми много мътни...

Не се притеснявай, преди десет години и аз така започвах.  :)
Разполагах само с една книжка на Люмиер и си бях разпечатала наталната карта отнякъде...
Та още се сещам как гледах като теле картата и се чудех, аджеба, как се определят аспектите.  :-[

Мисля, че по тази картинка по-лесно ще се ориентираш:

Здравейте :) случайно попаднах на интересния ви сайт, търсейки отговор на въпроса, какво ще е влиянието на Сатурн в живота ми през близките две и половина години, зодия скорпион с асцендент козирог съм. Надявам се да споделите вашите предположения, а и един ден ще се радвам и аз да се превърна в част от вас, които имате умението да разгадавате вселенските тайни. С най-добри пожелания към всички в сайта! Тали
Това, което трябва да се случи - то се случва. Всяко нещо си стои в пространството и си чака времето и мястото, за да се случи.
Ванга

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #2032 -: Ноември 13, 2012, 03:01:00 pm »
Да ви питам как ще интерпретирате Сатурн /1 дом козирог / SSq с Слънце /11 дом -стрелец/  :unsure: :unsure:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #2033 -: Ноември 13, 2012, 04:58:05 pm »
mail здравей марс в 1д знам ,че са силни хора,борбени и активни и тъй като се намира в екзалтация в козирог би трябвало да са земни,добри организатори,практични.Самоконтрол и самодисциплина са ключовите думи .Слънце в 11 в стрелец дава на хората свобода да правят каквото и когато си поискат.Идентифицират себе си чрез социални ,хуманитарни или политически дейности,чрез по-обхватна единица от индивидуалното аз.
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #2034 -: Ноември 13, 2012, 05:35:54 pm »
а полуквадратурата ?  :unsure: :unsure:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #2035 -: Ноември 13, 2012, 05:45:45 pm »
ами сега...  :-\ хвана ме натясно  :-[.. наистина не съм сигурна ..от скоро се интересувам от астрология и все още не съм  добра ,не тълкувам аспектите понеже не съм много наясно с тяхното влияние   

« Отговор #2036 -: Януари 25, 2013, 12:04:14 am »
Как можем астрологично да определим хобитата си?

*

Papy

• 4343
« Отговор #2037 -: Януари 25, 2013, 12:08:49 am »
Щом е за кеф-пети
Евентуално и венера

« Отговор #2038 -: Януари 25, 2013, 12:18:27 am »
Папи, благодаря ти :)

« Отговор #2039 -: Януари 27, 2013, 12:35:04 pm »
Марс в 8ми дом в натала може ли да показва вероятността от хирургични операции?
Сина ми има Марс в 8ми дом в Скорпион и миналата седмица претърпя втора операция.