Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 329363 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: НОВОБРАНЦИ
« Отговор #2080 -: Септември 01, 2013, 04:47:48 pm »
Aми Селена да сложи това, което Акрукс и е пратила, нали е по тази карта- шестодомно Слънце в дева.  :blink:

Принципно не ме дразнят въпросите и новодошлите дори и да не са много тактични. Не ми харесват другите карти. Не са така отчетливи, особено за хорари.
« Последна редакция: Септември 01, 2013, 04:59:22 pm от Uran »

*

Uran

• 6041
« Отговор #2081 -: Септември 01, 2013, 05:01:18 pm »
 За мен картата е противоречива и без диалог с притежателката й ще е просто графоманство. :blink:

« Отговор #2082 -: Септември 01, 2013, 06:40:56 pm »
Ясно нищо няма да разбера за себе си без да платя някъде. Мерси все пак! :*
...или без да направиш малко лични усилия, като да почетеш, например.
ясно- предъвканата информация, поднесена наготово и безплатно, се възприема най-лесно  ;)
Ето астрото на детето, който може да разчита, ако аз бях експерт, щях да го направя, ама не съм, в началото съм още на планети и възли  :( Сложила съм Сф за рожд.мято. Ако искате местете в наталната тема.
Селена,[/color
Сложи вярната карта, ще говорим. :blink:Всеки бърка технически...

Момичета, разсмяхте ме, така както си плача и се смея едновременно с тия Сульо и Пульо. Ето картата на моята хубавица щерка. Проблемите: срещнала и познала истинската любов, фаталната, вечната (за разлика от мен  ;) ), много страда за него, не са заедно вече, но ще го чака и крее с години, не се допуска мисъл за друг. Момъкът циркулира около нея в периода 11.2012 до 03.2013. Другото, което ме интересува е дали се вижда развитие в посока самостоятелност, амбиции, образование или ще има вопиюща нужда от някой до нея да я подкрепя  и подбутва? 

*

Uran

• 6041
« Отговор #2083 -: Септември 01, 2013, 07:02:51 pm »
Ох, Селена, разбирам те. :( Девойката е фиксаж с подчертани 7 и 8 домове. Като човек с такава доминанта, ти казвам, че трудно се напуска/забравя някого. Аз имам дъщеря с 1 година по- малка от твоята и ги преживявам в момента тези "първи трепети". Бясна съм. Прибрала съм всички устройства даващи достъп до нет. Знам, че съм малко крайна, но не трябва да влага такива емоции. Вие почти нямате напрегнати аспекти, а този стелиум- съвпад ми е трудно да определя като как действа при вас. Все пак, за нея е важно като как е приемана от другите. Заявява се чрез тях. Когато тр. Плутон премине в 7-ия й дом е възможно да претърпи промяна в отношениято си към връзките най- общо казано. Внимавай само да не приеме теб/семейството си като враг- Меркурий и е управител на 4 и 12 домове.
Тя има хубав тригон Марс/Уран. Има ли възможност да се ориентира към области символизирани от двете планети?

« Отговор #2084 -: Септември 01, 2013, 07:29:48 pm »
Ох, Селена, разбирам те. :( Девойката е фиксаж с подчертани 7 и 8 домове. Като човек с такава доминанта, ти казвам, че трудно се напуска/забравя някого. Аз имам дъщеря с 1 година по- малка от твоята и ги преживявам в момента тези "първи трепети". Бясна съм. Прибрала съм всички устройства даващи достъп до нет. Знам, че съм малко крайна, но не трябва да влага такива емоции. Вие почти нямате напрегнати аспекти, а този стелиум- съвпад ми е трудно да определя като как действа при вас. Все пак, за нея е важно като как е приемана от другите. Заявява се чрез тях. Когато тр. Плутон премине в 7-ия й дом е възможно да претърпи промяна в отношениято си към връзките най- общо казано. Внимавай само да не приеме теб/семейството си като враг- Меркурий и е управител на 4 и 12 домове.
Тя има хубав тригон Марс/Уран. Има ли възможност да се ориентира към области символизирани от двете планети?
С мъка споделям, че засега няма такива зачатия, направих всичко възможно да предложа добра база за развитие, уроци, курсове езикови, други, по плуване, в къщи има доста разнообразна литература, включително интересни илюстрирани издания за пътешественици, исторически, какво ли не. Екскурзии в чужбина, там не е интересно, при Ганя е най-добре.  Нищо духовно, никаква динамика и инициативнос , сестро, нищо. Учи в езикова, но всъщност май не учи, като съдя по успеха. Не става и не става, чалга и любов е резултатът. Хубава черта в нея е чувството за справедливост. А аз/ семейството винаги ще съм враг, защото изисквам/e.

« Отговор #2085 -: Септември 07, 2013, 08:26:25 am »
В натала по кой дом е развода?Въобще какви са аспектите,показателите в радикса  да е  заложен развод?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2086 -: Септември 07, 2013, 08:38:25 am »
Мисля че по 7 дом.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #2087 -: Септември 07, 2013, 12:30:08 pm »
Уран в 7ми или в аспект с У7,забелязвам,че е вярно,но естествено има и куп други в/у,които обаче,нямам наблюдения.Може би,защото отдавна хората спряха да се женят :P

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #2088 -: Септември 07, 2013, 12:41:12 pm »
Ето моята карта, ако ви е от полза, вече имам един развод зад гърба си :)
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #2089 -: Септември 07, 2013, 03:30:24 pm »
Ето моята карта, ако ви е от полза, вече имам един развод зад гърба си :)
транзитен Сатурн в лъв ли беше когато се разведе?

Ами, ако не се лъжа в скорпион...
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #2090 -: Септември 07, 2013, 03:36:53 pm »
 Официално миналата.. февруари, но всъщност отношенията ни приключиха още края на 2009
Всъщност е бил във Везни, малко се пообърках

*

galiusha

• *
  • 143
« Отговор #2091 -: Септември 07, 2013, 03:50:57 pm »
2008  :blink:

« Отговор #2092 -: Септември 08, 2013, 01:25:10 pm »
Като вска жена се интересувам и ми е любопитно дали ще има  брак, деца, какви мъже са най-подходящи за мен и т.н. и след като изчетох показателите за брак по книгата на Каръл Ръшман ''Изкуството на предсказателната астрология'' се попритесних и обърках! Много са трудни тези анализи още повече като си новобранец и трябва да си правиш самоанализ  ;D Та според Ръшман доколото разбрах би трябвало да съм привлечена от мъже Стрелци, поради  Марс в Стрелец, обаче не съм имала връзка с мъже от такава зодия, а и тези които познавам не ме привичат.
''Когато Марс е в Стрелец, тя (жената) ще си пада по мъже свободолюбиви, с вкус към приключенията, с философски наклонности, интелигентни и темпераментни'' за това като се замисля мога да се съглася. Другото което трябва да се гледа е управителя на 7 дом, който при мен е Телец, а планетата която го управлява Венера, а Венерата ми е в Риби, следователно би трябвало да съм привлечена от Телец и Риби. Имала съм връзка с Телец, но беше прекалено ревнив, ревлив и обсебващ за моята свободолюбива натура, а Риби пък ми идват прекалено добрички  :blink:  И това, че нямам никаква планета в 7 дом освен Хирон значи ли че няма да сключа брак? И тези квадрати между Венера-Марс и Венера-Уран трябва ли да ме притесняват, понеже са показатели за развод? Ако някой ми отговори дали съм на прав път или напълно съм си объркала анализа ще съм му много благодарна  :wub:

« Отговор #2093 -: Септември 08, 2013, 01:46:56 pm »
_perla_, разгледай по-подробно хороскопите на тези с който си имала връзка. Техните управители на 5-ти, 7-ми, 8-ми дом къде са ? И най-вече си виж кой елемент в хороскопа ти е в най-малки количества.
Това, че нямаш планети в 7-ми нищо не значи. Не си втълпявай такива неща.

« Отговор #2094 -: Септември 08, 2013, 01:56:54 pm »
_perla_, разгледай по-подробно хороскопите на тези с който си имала връзка. Техните управители на 5-ти, 7-ми, 8-ми дом къде са ? И най-вече си виж кой елемент в хороскопа ти е в най-малки количества.
Това, че нямаш планети в 7-ми нищо не значи. Не си втълпявай такива неща.

Ох, слава Богу, олекна ми,че  бях се притснила, че ще си остана сама до края на дните си  ;D Много ти благодаря  :blink: Не им знам часът на раждане иначе бих ги разгледала. Всичко ми е водно и огнено с изключение на Нептун в Козирог, Хирон в Близнаци и True node ( така и не разбрах какво значи) в Телец

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2095 -: Септември 20, 2013, 07:42:35 am »
Ох, слава Богу, олекна ми,че  бях се притснила, че ще си остана сама до края на дните си  ;D Много ти благодаря  :blink: Не им знам часът на раждане иначе бих ги разгледала. Всичко ми е водно и огнено с изключение на Нептун в Козирог, Хирон в Близнаци и True node ( така и не разбрах какво значи) в Телец
True node - Северен лунен възел
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2096 -: Септември 20, 2013, 01:09:30 pm »
Акрукс, защо за втори тя гледа чак 11? Обяснила ли е?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Asol

• 4140
« Отговор #2097 -: Септември 20, 2013, 01:55:13 pm »
Това вероятно е за тези, които си избират втори брачен партньор по любов, но ако някой го търси по сметка май няма да излезе сметката.  ;D
Това превъртане на домове по отношение на браковете според мен е безсмислено.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #2098 -: Септември 20, 2013, 01:57:52 pm »
Перла, по твоята карта:

Телец на ДЦ - имаш нужда от здраво стъпил на земята мъж, който да ти дава сигурност и стабилност. Венера (У ДЦ) в 4 дом - втори път имаш нужда мъжът ти да ти дава усещане за сигурност, да имаш гръб, да те успокоява, да се грижи за теб, да ти дава усещането както когато се прибереш късно вкъщи и затвориш вратата отвътре.

Марс - образа на мъжкия архетип в теб (Анимус по Юнг) - в Стрелец - забавен, весел, широкоскроен, енергичен, интелигентен, образован, жизнен и подвижен. Марс е У5 - така си представяш и любовта, любовните отношения. У5 в 1 - любовта, децата ти, личните ти изяви ти дават лице, идентичност, без това образът ти за теб самата е непълен, нещо ти липсва. Може да имаш доминантна роля в любовните връзки.

Слънце - също мъжкия архетип + твоята собствена идентичност - вътрешен Аз и его - които търсиш и ще намериш проектирани в другия пол, за да може личността ти да се "запълни" - Слънце в Риби в 4 дом - имаш нужда от грижи и разбиране, партньорът ти да те усеща през кожата си и да удовлетворява емоционалните ти нужди. Да е духовно развит, сензитивен към света и другите хора, да усещаш неговата ранимост като част от вътрешната ви връзка. Слънце е У9 - чрез него ще се стремиш да постигнеш по-широко осъзнаване в области, които те интересуват, може да са свързани с психология, с религии и духовни неща, може и по-практични неща. Очевидно ти трябва мъж/съпруг, с който да изградиш стабилна основа (семейство, дом), на която да разчиташ. Без това имаш чувството, че ти е трудно да реализираш другите аспекти на потенциала си.

Слънцето ти има само един сходящ аспект - квадрат с Марс. Ще се привличаш от гореописания марсов образ. Другите аспекти на Слънцето дават допълнителни неща: тригон с Луната - грижовен тип, много широк съвпад с Венера - морален и деликатен човек (венериното проявление ще мине по линията на Телец, не толкова през Везни, заради ДЦ), съвпад с Юпитер - щедър, широкоскроен, с благородно излъчване, квадрат със Сатурн - нуждата ти от сигурност, за която ти писах, по-вероятно ще се материализира в някои деспотични черти (които между другото не са чужди на Телеца), вместо в благо родителско обгрижване, секстил с Нептун - пак чувствителен, прощаващ, духовно ориениран и романтичен, тригон с Плутон (този аспект ти е хубав и за тебе самата) - задълбочен, способен да вниква отвъд очевидните неща, малко властен.

И сега обобщение: комбинацията, която те привлича, е смес от Стрелец (Марс в Стрелец, Слънце съвпад Юпитер, Слънце У9) + Телец (ДЦ, Слънце съвпад Венера, Нептун - управител на рибешкото ти Слънце - във 2 дом (Телец естествен У на 2 дом), една много заобиколна връзка - Юпитер (съвпад Слънце) е У2 + Риби (Слънце в Риби, Слънце секстил Нептун, Венера У ДЦ в Риби). Може да съм пропуснала нещо. Изразено в качества - широко скроен човек, който е сигурна опора на жена си, вкл. материално, образован, интелигентен, с балансирана между материалното и духовното личност.

Вътрешните ти противоречия касаят кой ще поеме лидерската роля във връзката: Венера квадрат Марс, Слънце квадрат Марс - не е трудно да намериш човек с такава комбинация от качества, а ще ти е трудно да му определиш точната роля в живота ти. Има тази вероятност да изнесеш върху неговия образ вътрешния ти конфликт - статичното на Телеца срещу динамичното на Стрелеца - хем да ти е опора и винаги да е задния фронт, който те държи, хем да е инициативен и енергичен и да те води, също рибешкото срещу стрелческото - как да бъде едновременно чувствителен и подкрепящ, и в същото време да си проявява точната доза лидерство (заради Марса). Образът на мъжа в теб е сбор от нехармонично съчетани категории, които имаш за задача да съчетаеш хармонично. :) Ама не се плаши, при повечето хора е така. Ще си една крачка напред, ако си наясно, че в конфликтите с отсрещната страна, ти даваш разнопосочни и противоречиви сигнали какво искаш от другия. И така ще знаеш да не се тюхкаш заради това, което (не)прави той, а ще знаеш, че до голяма степен зависи от теб самата.

Акрукс, мерси!  :blink:

« Отговор #2099 -: Септември 20, 2013, 02:39:45 pm »
Бих искaлa дa попитaм сходящи aспекти нa слънцето до кaкъв орбис е допустимо понеже aз имaм сходящa опозиция слънце лунa орбис 8° и сходящ секстил слънце урaн орбис 3° ....aко орбисa с лунaaтa е голям тоест според Ръшмaн в моятa кaртa се очертaвaaa един брaк по Урaн..тaкa ли?  :rolleyes:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!