Май не е изгорен нашия Меркурий ,а всърцето на слънцето ,бях си гизаписала,но са в къщи и не мога да погледна,Скарлет ги беше написала в една тема.
Аз съм доволна от този съвпад ,мисля ,че ми дава една задълбоченост .Например ако нещо не разирам,но искам да го знам съм способна да се концентрирам ,да дълбая ,да повтарям докато не ми се изясни всичко. Мисля ,чеобщо взето схващам бързо и лесно изравям от паметта си нещо ,което съм чула ,видяла някога ,някъде.Чуждите езици ми вървят ,единствено малко ми е по-трудно с изразяването,по ми е лесно да чета ,пиша ,да разбирам.Но ако се чувствам комфортно се разприказвам .Не само на чужд език ,но и на родния съм така.
Може би роля играят и други планети .Мисля ,че и Плутон на Дсц ми помага усещам настоенията ,нагласата надругите хора ,обичам да наблюдавам хората ,нещо ,което и с луната в 11 дом сигурно има връзка .
От друга страна Луна във водолей в 11 дом би трябвало да ме прави много общителна и контактна с много приятели и познати ,но не е съвсем така - на моменти съм ,на моменти нямам нужда и не се чуствам комфортно ,всичко зависи от средата ,ако се отпусна,предполагам ,че това е под влиянието на Козирог ,където ми започва 11 дом.Много малко са хората ,които допускам до себе си и се разкривам ,в същото време искам да общувам по-задълбочено с хората,но имам чуство ,че като цяло не ме разбират и усещат.