Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330977 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #600 -: Април 06, 2010, 10:22:51 pm »
"да приема ли извинението на един мъж след толкова болка и три години мъка?" в/у това мисля , а утре обещавам да помисля и в/у твоя въпрос! :03: :wink2: :kissd:

да ти е жива и здрава рожденичката! А по въпроса - много филми гледаш  :P Това като хорар ли да го гледаме?  :rolleyes: Щото е като хорара на Кайли в другата тема т.е. не става  :mellow:

мерси Аурора , :kissd:.
не е хорар и всичките хорари на света да задам ,като час и минута все тая ИЦ- РИБИИИИИИИ!
аман- драйфа ми се... :'( и ме е срам от мене си....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #601 -: Април 06, 2010, 10:31:09 pm »
Не мисля, че всичко написано трябва да се приема буквално.
Нептун в Скорпион не е достатъчен фактор, дори ако е в напрегнат аспект с лична планета.

Иначе Луната няма аспекти с малефици. Това е важно, тъй като по сидерал /системата, с която работя/ управлява АС. Позицията й в 8 дом не е от най-приятните, но тук по-скоро можем да говорим за потайност, склонност да не се разкрива, отколкото обсебване от негативни енергии... Или по-дистанцирани отношения с майката в детството, майка "нептунианка", липса на усещане за родителска закрила в детството /на емоционално и психологическо ниво/, усещане за защитеност или сигурност... Но мисля, че е чувствителен човек, не чак толкова склонен да бъде груб с жените.

За майката си права, зарязала го е на 10 месеца и после си го е взела от баба му, на 7 години, имат много дистанцирани отношения...по-скоро делови, тя е студен човек...той загуби баща си рано, преди 17 години, то се и вижда Квадрата на Слънцето със Сатурн...но това състояние е от година, година и половина...аз не вярвам в магии, но като нямаме обяснения, вече слушам и такива коментари от роднините...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #602 -: Април 06, 2010, 10:44:13 pm »
"да приема ли извинението на един мъж след толкова болка и три години мъка?"

Марая, помисли си много добре. Като си представя само колко много държеше на него...Първо помисли за това,  какво чувстваш ти и след това за правото на всеки да получи втори шанс. Преди много малко време, може би месец- два, изпаднах в същата ситуация. Е...,не можах да се преборя със себе си. Аз отдавна съм започнала да живея друг живот.

« Отговор #603 -: Април 06, 2010, 11:02:07 pm »
Квадрата на Слънцето със Сатурн...но това състояние е от година, година и половина...аз не вярвам в магии, но като нямаме обяснения, вече слушам и такива коментари от роднините...

Плутон му прави транзит в опозиция на Слънцето. Няма да се учудя, ако е наистина под чуждо влияние. Прогресивната Луна преди няколко градуса е подминала съвпад с Плутон и Уран.
До края на годината му предстои транзит на ЮЛВ през слънце, а вече и минал през съвпад на нат.Мерк. Друго нещо - това въздействие може да е не е направено сега, а да идва някъде по рода....роднини . Не че са го направили те, а да е "дошло" при него. Плутон все пак му управлява 4-ти дом.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #604 -: Април 06, 2010, 11:09:48 pm »
Оф, да ти кажа ли, Аурора....не ми стига това, което ми е на главата, ами и родата...той веднъж сподели, че тъща му му хвърляла пръст от пресен гроб на няколко пъти по гърба...било за здраве, не обърнах внимание...не вярвам в такива неща...

« Отговор #605 -: Април 06, 2010, 11:13:28 pm »
че тъща му му хвърляла пръст от пресен гроб на няколко пъти по гърба...било за здраве, не обърнах внимание...не вярвам в такива неща...

:o

За тази глупост и аз съм чувала. Няма нещо от гробищата, което да трябва да си вземеш със себе си в къщи!!! Даже като ходя на гробища хубаво си отупвам обувките да не си внеса пръст в дома.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #606 -: Април 06, 2010, 11:17:35 pm »
От там даже не връщам нищо в къщи, всичко, което нося, гледам да сложа там....но това, което чух, ме изуми....а и братовчедката, жена му, всъщност, нещо е станала фенка на ходжи...казва, че ходи да му помогне, ама дали е така, той по-добре не става...луда работа...пък е сравнително млад човек...какво ли още ще видим...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #607 -: Април 06, 2010, 11:19:09 pm »
Ма иди да ти изчистят магията де, що се жалваш тук. Требе си правилния човек.

Ама ако го е настъпил Плутон, значи го квадратират Уран и Сатурн.
Марс му се мандрахерца през асцендента, възелът ще го затисне и ще е ни жив ни умрел, кво искате от човека.
И аз съм така, само дето слънцето ми е наобратно и ме е затиснал и Нептун по чувствителни точки.
И аз съм така от година и половина.
Седиш, пощиш си въшките и характера и чакаш да се изтече...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #608 -: Април 06, 2010, 11:20:12 pm »
Абе не е много за здраве гробищната пръст.
Мисля, че някъде във форума имаше и такава тема - Магии и Негативно въздействие, ако искаш потърси...
Но според мен колкото по-малко човек се вманиачава по тези неща, толкова е по-добре, няма смисъл да си обременява психиката.
Сетих се сега за една случка, чак ми стана смешно. На майка ми, бог да я прости, все й се струваше, че някой й мисли злото. Ходеше да "разваля" периодично. И като влезнех в кухнята все се чудех що от 2-3 месеца натрапчиво ми мирише на нещо развалено... Търсех навсякъде, първоначално предположих, че нещо от храната на кучетата е останало и са го забутали под някой шкаф... И накрая, като тръгнах да правя предколедно почистване, откривам един буркан със сложено сурово яйце там. Яйцето се беше развалило... Не знам каква "магия" се е разваляла с него, но смърдеше ужасно.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #609 -: Април 06, 2010, 11:24:42 pm »
Оф, така си е....ама затва я започнах тая питанка...но явно и аспектите на планетите му, сега не са много в позитивната си част....да си стои така, кво мога да направя повече...

*

kaily

• 5145
« Отговор #610 -: Април 06, 2010, 11:27:07 pm »
Да иде на човек да му развали магията, че да не линее, и после да си кротува, докато му не присветне.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #611 -: Април 06, 2010, 11:29:20 pm »
Доколкото разбирам, проблемът на човека е, че не осъзнава, че нещо може да му е "правено". И как да иде да го "разваля" тогаваз?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #612 -: Април 06, 2010, 11:30:54 pm »
Ако го питаш него, той казва, че не вярва да има нещо направено, невярва в гледачи, баячки и астроложки :P.....и става още по-гаден и хаплив....Аз се опитах да се посъветвам и с вас, благодаря на всички ви, да се оправят....кво да направя повече....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #613 -: Април 06, 2010, 11:36:45 pm »
Остави го да не вярва тогава, негова си работа... и си вдигай гълъбите, ако положението стане напечено.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #614 -: Април 06, 2010, 11:37:17 pm »
Ми те има хора, които развалят магии, и без омагьосания да знае изобщо.
Ма оня като се е запънал, ми нека си стои запънат бе.
И без това още транзити го чакат, нема закъде да бърза.
Да седи и да линее, може случайно и да се просветли от немане кво друго да прави, щото транзитите би трябвало да му затворят всички пътища и да го държат ковнат на стената в христова поза.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #615 -: Април 06, 2010, 11:39:46 pm »
Ами и аз така реших...да се спасява...мене пита ли ме кви транзити ми разказват играта....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #616 -: Април 06, 2010, 11:41:09 pm »
Да седи и да линее, може случайно и да се просветли от немане кво друго да прави, щото транзитите би трябвало да му затворят всички пътища и да го държат ковнат на стената в христова поза.

Ох, Кайли, пак ме разсмя!  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #617 -: Април 06, 2010, 11:42:28 pm »
И мен....страхотен изказ....ама си е така... :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #618 -: Април 07, 2010, 06:30:38 am »
Оф, да ти кажа ли, Аурора....не ми стига това, което ми е на главата, ами и родата...той веднъж сподели, че тъща му му хвърляла пръст от пресен гроб на няколко пъти по гърба...било за здраве, не обърнах внимание...не вярвам в такива неща...

Герчо, това твое изказване направо ме изуми. Ще ме извиняваш, ама тези хора нормални ли са въобще? Защо й позволява да му прави такива извратени ритуали.
Божееееее, колко мъка има по този свят, Боже!  :o

*

sunrain

• 6710
« Отговор #619 -: Април 07, 2010, 08:35:17 am »
По-добре да не вярва и да не се вманиачава, вероятно просто го мъчат транзитите, те са достатъчно хард.

А и ти доколкото разбрах си братовчедката казваш, все така близки ли сте си били, че си се загрижила толкова? Остави го човека, той ще се справи, не е дете. И не намирам основания само по наблюдения отстрани да се съди, че някой има магия. Наистина внушенията са голяма работа.

Ох, това за пръстта хич нямам думи даже. Ако е вярно, наистина го съветвай да не допуска такива неща, той пък много мекушав...и неориентиран.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.