Здравей Гост

НОВОБРАНЦИ

• 2121 Отговора
  • 330917 Прегледи
*

ger4o

• *
  • 235
Re:НОВОБРАНЦИ
« Отговор #620 -: Април 07, 2010, 10:48:28 am »
Благодаря за съветите на всички....тъй като доста от родата смята, че това е причината, аз реших да проверя дали астрологично има данни за това...Всеки сам обаче строи своя затвор...и сам трябва да излезе от него...да това с пръстта е ужасно, но след като той смята, че не му пречи, така да е...И аз имам тежки транзити, ама не се държа като звяр....Блгодаря на всички :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #621 -: Април 07, 2010, 10:56:30 am »
Всичко е до конкретния човек - до възпитанието, манталитета, душевността...
Някои хора, и без да ги газят тежки транзити, перманентно се държат като зверове спрямо близките си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #622 -: Април 07, 2010, 11:47:08 am »
 Направо съм изумена! :o :o :o
Пръст от пресен гроб??? В кой век живеем?

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #623 -: Април 07, 2010, 11:54:50 am »
Да, Уран, в 21 век.....не вярвам в подобни неща, но се питам каква е тази идиотщина....но да се оправят, и аз имам проблеми, но не занимавам цялата фамилия....

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #624 -: Април 07, 2010, 05:25:41 pm »
И аз при зайците  :P
Чета ви от известно време, много сте ми полезни, но все още доста неща не мога да ги прилагам на практика  :blink: Интресно ми стана като виждам, че има потребители започнали от тука....и къде са вече ;D
И аз имам въпрос - какво са дирекциите? Питам за символичните, не за примарните.
Мерси :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #625 -: Април 07, 2010, 05:36:32 pm »
И аз имам въпрос - какво са дирекциите? Питам за символичните, не за примарните.

Символична техника за придвижване на всички радикални точки в хороскопа - осите, домовите куспиди, планетите и т.н.
Има отделна тема за предиктивните техники, дирекциите също се разглеждат там:
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4114.0.html
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #626 -: Април 07, 2010, 11:34:13 pm »
Моля,да коментирате тази карта на жена Давам данни,че немога да я кача. 5.4.1975г. 11,46 Пловдив Та според вас каква възможност има за втори брак и/или второ дете?За какво говори положението на Хирон?

*

Asol

• 4140
« Отговор #627 -: Април 08, 2010, 07:17:28 am »
Моля,да коментирате тази карта на жена Давам данни,че немога да я кача. 5.4.1975г. 11,46 Пловдив Та според вас каква възможност има за втори брак и/или второ дете?За какво говори положението на Хирон?

Преместен Ви е въпроса в тема Натални карти - практикум  ;)

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #628 -: Април 10, 2010, 02:06:06 pm »
Къде мога да прочета за местоположението  на неподвижните звезди? Има ли ефемериди за тях?
Нищо не намерих в нета :-\
« Последна редакция: Април 10, 2010, 04:23:22 pm от Yasmin »

« Отговор #629 -: Април 10, 2010, 04:38:20 pm »
Ясмин, ефемериди едва ли ще намериш, защото това са неподвижни звезди, точната стойност на градусите на най-важните  може да откриеш на астро.ком, влизаш на extended chart selection, долу в дясно кликаш на add some fixed stars и така ще ти се появят някои от тях.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #630 -: Април 10, 2010, 04:48:56 pm »
Или просто написваш "Fixed stars" в гугъла.

http://www.astrologycom.com/fixedstars.html
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #631 -: Април 10, 2010, 04:58:28 pm »
Благодаря  :blink:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #632 -: Април 11, 2010, 06:15:36 pm »
Привет, на най-точните.....опитвам се да се уча...затова тук ще се опитам да тълкувам транзит от картата на колега....вие ми кажете на прав път ли съм....нат. юпитер е в 12 дом, управител е на 5 натален, в съвпад с транзитен марс, управител на 9 натален...
Тъй като Юпитер е управител на 5 натален, там са любовта, децата, забавленията, а юпитер е в 12-тайните, болниците, затворите...тук какво имаме конфликт с тайна любов ли...или заради... :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #633 -: Април 11, 2010, 08:01:50 pm »
То така аспектите, откъснати от картата, не се гледат, предполагам знаеш. Много неща трябва да се разгледат преди да се ангажира човек с каквито и да било предположения относно влиянието на транзита.  :blink:
А и понякога някои транзити не носят събитийност, ако не са съчетани с други или ако няма достатъчно предпоставки потенциалът на транзита да се реализира на събитийно ниво. При мен например така се "случи" наскоро с транзита на Юпитер и Венера в съвпад с натален Марс, управляващ 5 дом. Транзитът не донесе нищо, абсолютно нищо на ниво събитийност. Нито съм срещнала гуру, нито любов, нито съм имала някакви специални - екстатични, духовни или медитативни - изживявания... ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #634 -: Април 12, 2010, 09:57:48 pm »
 :blink:Можем, ако умеем да тълкуваме повече от добре...

*

Asol

• 4140
« Отговор #635 -: Април 13, 2010, 06:08:09 am »

:unsure: Учудваш ме, да не си минала в другия лагер  :P
Ан, ако си научиш темите за изпита, има по-голяма вероятност да го вземеш, ако не учиш вероятността изпита да е успешен намалява, та в този ред на мисли прогресиите и тразитите нищо не показват  и няма как да ти помогнат в тази насока, ако не си подготвена.

*

abroad

« Отговор #636 -: Април 13, 2010, 06:26:45 am »

Ами, само се правя, да не изплаша някой ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #637 -: Април 13, 2010, 06:39:23 am »

Ами, само се правя, да не изплаша някой ;D
Що бе, аз уж умея да тълкувам добре или само така си мисля  :rolleyes: ;D, ама въпроса не е до умението да се тълкува, а до принципа астрологическия - дали там е веритаса изобщо  ;D

*

abroad

« Отговор #638 -: Април 27, 2010, 10:37:48 pm »
Каква професия би трябвало да има бъдещият ми патньор?

6 от 7 дом - риби/овен => (12 дом в радикса) е в лъв, Луна в близнаци (10 дом), 10 от 7 дом - рак/овен => (4 дом) е в Козирог, няма планети в 4 дом  :-\

Ти по тия белези ли смяташ да си го търсиш ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #639 -: Април 28, 2010, 09:59:06 am »
Каква професия би трябвало да има бъдещият ми патньор?

6 от 7 дом - риби/овен => (12 дом в радикса) е в лъв, Луна в близнаци (10 дом), 10 от 7 дом - рак/овен => (4 дом) е в Козирог, няма планети в 4 дом  :-\

Говориш за 12 дом като 6 от 7 и в знак Лъв, 7 дом в Риби, а ми говориш за Луна и Козирог????   :unsure: Щом 7 дом е в Риби, търси Нептун и Юпитер по знак, дом и аспекти. За работата му трябва да видиш къде е Слънцето ти по дом и знак, дали имаш планети в 12 дом. Същото направи и с 4 дом / като негов 10 / - кариерата - планета управител по дом, знак и аспекти.