Я,да задам и аз един въпрос. Харесвам хорарите, обаче хич ме няма, ако трябва да търся нещо-)))). Та, така...Въпросът е зададен към мен от една приятелка и е " Къде са ми парите" Значи, девойчето скътало някакви пари,ама не се сеща къде ги е оставило

Кабала, значи едва успях да изчета всичко и ся побърках от хорари.

Този 10 дом щом не работи мацката, може да е баща й.Може и да са у свекървата - 10 дом е тя. Обаче, Локус Фортуна / който не си сложила, ама аз си направих картата и го видох

/ е в 4 дом. Затова мисля, че по-вероятно да са в нейния дом или в някой от родителите, в някой тъмносин или черен плик. Може да са в кухня, килер , стая за учене,нависоко, на скрито място са. Или пък някъде около или в книга, на висок рафт с книги, кутия за моливи, химикалки и т.н. Да попита родителите си първо. В 4 дом има интерсептиран Скорпион, а 4 дом показва края на нещата. Слънцето, управител на мацката, ще направи секстил с Марс след 21 градуса. Възможно е след около 21 дни да ги намери. Луната, като съуправител на въпроса и във 2 дом, прави тригон с Меркурий /диспозитор на Слънцето/ и с Плутон. Мисля, че ще намери парите.