Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162689 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #3360 -: Май 30, 2010, 04:38:00 pm »
Хич не обичам такава карта,че градусите не са дадени, обаче, виж, че луната има повече положителни аспекти,отколкото отрицателни,така че трябва да отидеш

Сложих й градусите.
Благодаря!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3361 -: Май 30, 2010, 04:42:49 pm »
Може ли да кажете по тази карта. Въпросът е зададен от мен и се отнася лично за мен. Отговорът му може е точно с да или не.  Иначе не е спешно, просто въпросът ми хрумна след като се събудих. Много ще ми е интересно дали по картата може да се познае въпроса.

Мисля, че се надяваш да получиш предложение за работа, която да ти донесе желаното развитие и стабилност. Ей тъй не сме гадали досега... ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #3362 -: Май 30, 2010, 04:47:21 pm »
И на мен тази карта ми е трудна за виждане. Като плетеница.  :blink:  ;) Все пак ми се струва много вероятно да отидеш, но възможно ли е да има някакво забавяне на събирането?! 
Луната ще направи тригон с Меркурий, който е в 10 дом, сигурно е доста представително парти, явно отбрани хора се очертава да са там. Преди това обаче има лош аспект с Венера, който незнам как да тълкувам сега....

Ами партито е предвидено за следващия уикенд. Снощи бях на едно парти и се запознах с много интересни личности, та човекът, който организира партито другата седмица ни покани (мен и приятеля ми) да отидем. Ще правят изпращане. Партито се организира по повод заминаването на негов приятел в Щатите за две години. Човекът се занимава с бизнес и е сключил двегодишен работен договор в щата Тексас.
Предполагам, че ще има отбрани хора, имайки предвид хората с които се запознах тази нощ. Знам ли?  

*

missKapriz

« Отговор #3363 -: Май 30, 2010, 04:47:36 pm »
Дивна,аз мисля като теб-че до последно ще правиш планове за партито ,но накрая битови проблеми ще попречат да отидеш.

*

abroad

« Отговор #3364 -: Май 30, 2010, 04:55:23 pm »
Дивна,аз мисля като теб-че до последно ще правиш планове за партито ,но накрая битови проблеми ще попречат да отидеш.

Защо мислиш така :-\

*

Divna

« Отговор #3365 -: Май 30, 2010, 05:00:58 pm »
А по същата хорарна карта може ли да се види дали ще пътувам тази сряда? Трябва да ходя до Отава.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3366 -: Май 30, 2010, 05:07:00 pm »
Не мога да ти кажа сто процента дали е възможно да се даде отговор, но се виждат повечко неща, освен това, за което се пита. Да не би точно това да значи опозицията на Луната с Венера, че няма да пътуваш?
 Тъкмо още я мисля...Венера управлява 3 дом - пътуванията. Ти си в Канада, така, че е по него дом май, не е много далечно.

*

Divna

« Отговор #3367 -: Май 30, 2010, 05:15:39 pm »
Не мога да ти кажа сто процента дали е възможно да се даде отговор, но се виждат повечко неща, освен това, за което се пита. Да не би точно това да значи опозицията на Луната с Венера, че няма да пътуваш?
 Тъкмо още я мисля...Венера управлява 3 дом - пътуванията. Ти си в Канада, така, че е по него дом май, не е много далечно.

Не, не е далече. Отава е на около час и половина от Монреал.
Ама аз тая Венера я свързвам не с пътя а с нещо друго. На сношното парти човекът, който ни покани на следващото прояви явен интерес към мен. Приятелят ми не показва, че е ревнив, но знае ли човек какво ще реши в последствие ... Та в тоя ред на мисли може да се тълкува тази опозиция. От моя страна нямам никакъв интерес към въпросния господин.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3368 -: Май 30, 2010, 05:19:13 pm »
Значи може да се даде отговор и на 5 въпроса, Дивна, ама е трябвало да го зададеш тогава.Сега ще правиш нова карта.Та,така, къде видяхте осуетяване? Има една опозиция и един куинкокс. Последните аспекти са тригон към сатурн и секстил със Юпитер?!
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3369 -: Май 30, 2010, 05:22:56 pm »
Дивна, Венера в тази карта управлява 3 и част от 10 дом. Така опозицията аз не бих тълкувала първо, защото е по-свободно съчинение и не се отнася до хорарна карта принципно.
 И още нещо ми хрумва - Луна опозиция с Венера се свързва с неприятности с жена, и двете се отнасят до жени, тоест ревност може да има от твоя страна, но този аспект в крайна сметка е предстоящ, не за нещо, което се е случило.    

*

missKapriz

« Отговор #3370 -: Май 30, 2010, 05:23:38 pm »
Аброад,главно заради квадрата на главните сигнификатори-Слънце и Юпитер и заради опозицията на Луната с Венера-универсален управител на партита и забавления.Вярно,че предстои секстил на Луната с Юпитер,но Луна в Козирог няма силата да промени квадрата на главните сигнификатори според мен.

*

Divna

« Отговор #3371 -: Май 30, 2010, 05:31:06 pm »
Дивна, Венера в тази карта управлява 3 и част от 10 дом. Така опозицията аз не бих тълкувала първо, защото е по-свободно съчинение и не се отнася до хорарна карта принципно.
 И още нещо ми хрумва - Луна опозиция с Венера се свързва с неприятности с жена, и двете се отнасят до жени, тоест ревност може да има от твоя страна, но този аспект в крайна сметка е предстоящ, не за нещо, което се е случило.    

Може ли да се тълкува като неприятности с дъщеря ми? Нищо чудно да ме ядоса за нещо. Често го прави. Пък и опозицията е по оста 5/11.
А, не вече ми дойде до гуша от сцени на ревност. Изморена съм от натрупалите се напоследък отрицателни емоции в партньорството ми. Тъкмо бурята отмина и сега съм спокойна. Стига ми вече.

*

Divna

« Отговор #3372 -: Май 30, 2010, 05:36:06 pm »
Значи може да се даде отговор и на 5 въпроса, Дивна, ама е трябвало да го зададеш тогава.Сега ще правиш нова карта.Та,така, къде видяхте осуетяване? Има една опозиция и един куинкокс. Последните аспекти са тригон към сатурн и секстил със Юпитер?!

ОК! Съставих нова карта за пътуването. Въпросът ми е: Ще отида ли на 3 юни 2010 в Отава? И ще успея ли да свърша работата за която отивам в посолството?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3373 -: Май 30, 2010, 05:36:48 pm »
Снощи бях на парти и се запознах с интересни личности. Поканиха ме на друго парти следващата седмица. Та въпроса ми е: Ще отида ли на партито следващата седмица?

Ако приема 5 дом за партито, то управителя му Юпитер е в 8 и не прави аспект със Слънце (аз) и е в квадратура с Луна което ще рече НЕ.
Юпитер е в съвпад с Уран - ще се случи нещо неочаквано и няма да мога да отида.
Правилно ли тълкувам?

Правилно го тълкуваш.  :blink: Само да допълня,че Юпитер ще смени знака преди да съвпадне с Уран и ще влезе в Овен. А Овен, ако не греша е на МЦ /че не е пред очите ми картата/. Вероятно някаква работа ще те възпрепятства.

*

Divna

« Отговор #3374 -: Май 30, 2010, 05:42:23 pm »
Снощи бях на парти и се запознах с интересни личности. Поканиха ме на друго парти следващата седмица. Та въпроса ми е: Ще отида ли на партито следващата седмица?

Ако приема 5 дом за партито, то управителя му Юпитер е в 8 и не прави аспект със Слънце (аз) и е в квадратура с Луна което ще рече НЕ.
Юпитер е в съвпад с Уран - ще се случи нещо неочаквано и няма да мога да отида.
Правилно ли тълкувам?

Правилно го тълкуваш.  :blink: Само да допълня,че Юпитер ще смени знака преди да съвпадне с Уран и ще влезе в Овен. А Овен, ако не греша е на МЦ /че не е пред очите ми картата/. Вероятно някаква работа ще те възпрепятства.
Благодаря ти Скарлет!

*

abroad

« Отговор #3375 -: Май 30, 2010, 05:49:52 pm »
 :o :o Моля за още един прочит, че освен всичко останало тогава беше и пълнолуние...
И според мен /доколкото мога да съм обективна в случая/ отоговорът е Не, но

Въпросът е:

Ще произтекат ли негативни последици за мен от допуснатата сериозна грешка в работата?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3376 -: Май 30, 2010, 06:01:02 pm »
Я,да задам и аз един въпрос. Харесвам хорарите, обаче хич ме няма, ако трябва да търся нещо-)))). Та, така...Въпросът е зададен към мен от една приятелка и е " Къде са ми парите" Значи, девойчето скътало някакви пари,ама не се сеща къде ги е оставило ;D ;D ;D

Кабала, значи едва успях да изчета всичко и ся побърках от хорари.  ;D  Този 10 дом щом не работи мацката, може да е баща й.Може и да са у свекървата - 10 дом е тя. Обаче, Локус Фортуна / който не си сложила, ама аз си направих картата и го видох  ;D / е в 4 дом. Затова мисля, че по-вероятно да са в нейния дом или в някой от родителите, в някой тъмносин или черен плик. Може да са в кухня, килер , стая за учене,нависоко, на скрито място са. Или пък някъде около или в книга, на висок рафт с книги, кутия за моливи, химикалки и т.н. Да попита родителите си първо. В 4 дом има интерсептиран Скорпион, а 4 дом показва края на нещата. Слънцето, управител на мацката, ще направи секстил с Марс след 21 градуса. Възможно е след около 21 дни да ги намери. Луната, като съуправител на въпроса и във 2 дом, прави тригон с Меркурий /диспозитор на Слънцето/ и с Плутон. Мисля, че ще намери парите.  

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3377 -: Май 30, 2010, 06:05:43 pm »
Ся,тя живее прекалено далече от родителите и от свекърва си, така че няма как да са били те. Сега ще и звънна да кажа кво си казала и да рови. Последният и спомен е,че ги е сложила между бельото си в шкаф....Ама,така като гледам,тъй ги е прибрала,че ся не може се сети къде са....-))))Ей, сега ще и звънна да кажа за пликовете,да видим тя какво ще каже.Абе,къв 21 ден,като тя заминава в чужбина в началото на юни?
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Divna

« Отговор #3378 -: Май 30, 2010, 06:07:56 pm »
И за мен отговорът е Не.
Меркурий (ти) си в 8 дом, което означава, че си все още в неизвестност, не знаеш какво ще се случи и си объркана. Меркурий прави хубав аспект с управителят на 2 (Венера), което означава, че изхода от направената грешка няма да бъде повод за някакви промени било то личностни или финансови. Няма да има лоши последствия.
Иначе 6 дом е във Водолей. Сатурн се намира на АЦ., което говори, че си ангажирана много с тоя въпрос (не ти излиза от главата). Меркурий е в творчески аспект със Сатурн, което за мен означава Не.
Не знам как може да се тълкува този Нептун в 6 дом. Като някакви илюзии, може би  :-\.

*

abroad

« Отговор #3379 -: Май 30, 2010, 06:10:43 pm »
Благодаря, Divna :blink:

Нептун в 6ти може да показва допуснатата грешка в работата, вследствие на Заблуда от моя страна.