Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162989 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:хорарен въпрос
« Отговор #4040 -: Юни 24, 2010, 08:05:12 pm »
Нали имаш часовник на алото бе? Веднага щом го затворя, ще го запиша часа. Аз взимам часа на обаждането.
АН ТЪЙЙЙ
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #4041 -: Юни 24, 2010, 08:07:15 pm »
кой час ще използвате-първия,на позвъняването или втория-на доизясняването

а ако е звъняла, за да те пита, а ти не си чула телефона и тя се обажда отново следващата вечер?  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #4042 -: Юни 24, 2010, 08:07:39 pm »
Мерси ви :wub:-значи започвам с първата карта.В моя случай тя е с Асц в 1 градус на знака,но въпроса е за бъдещо събитие-да я смятам ли за радикална?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4043 -: Юни 24, 2010, 08:08:28 pm »
Единственото обяснение, което ми идва на ума е, че е имало преместване на изгубената вещ. Просто тя си е сменила мястото, това е. Нали не очаквате всеки път да се намират на местата, където са били изгубени първоначално? Поне аз, не.
Тъй,де,обаче,индикатор за смяна на мястото е краен градус на сигнификатора,па тук го нЕма..Парс фортуната си е в риби,на 14 градуса,пак някаква вода,луна във вода и то в скорпион и аз реших,че иде реч за боклук

Не само за вода ми идва наум, а и за тайни. А възможно ли е да е била открадната? Венера управлява 2 и 7 домове. Луната има разходящ аспект с Венера и е в 8 дом. Притеснявам се да не са му използвали личната карта за нещо.  :-X

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4044 -: Юни 24, 2010, 08:08:38 pm »

а ако е звъняла, за да те пита, а ти не си чула телефона и тя се обажда отново следващата вечер?  :-\
е, че нали не те е попитала?! Когато чуеш въпроса е часът на задаването
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

missKapriz

« Отговор #4045 -: Юни 24, 2010, 08:08:42 pm »

В случая говорихме,но аз шофирах и не успях много добре да изясня какво точно ме пита

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4046 -: Юни 24, 2010, 08:09:37 pm »
Единственото обяснение, което ми идва на ума е, че е имало преместване на изгубената вещ. Просто тя си е сменила мястото, това е. Нали не очаквате всеки път да се намират на местата, където са били изгубени първоначално? Поне аз, не.
Тъй,де,обаче,индикатор за смяна на мястото е краен градус на сигнификатора,па тук го нЕма..Парс фортуната си е в риби,на 14 градуса,пак някаква вода,луна във вода и то в скорпион и аз реших,че иде реч за боклук

Не само за вода ми идва наум, а и за тайни. А възможно ли е да е била открадната? Венера управлява 2 и 7 домове. Луната има разходящ аспект с Венера и е в 8 дом. Притеснявам се да не са му използвали личната карта за нещо.  :-X
не,не може да е открадната от джоба на ризата му. Мандахерцал я е, най-вероятно...Тъкмо тогава имаше и изпит

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4047 -: Юни 24, 2010, 08:11:45 pm »

Ееееее, ако беше баба ти мъжка?......   :57: :57: :57: Естествено, че ще взема тогава часът, който тя ми даде. Може да си е задала въпроса, да си го е записала и когато се свърже с мен ми го казва. Но за по-сигурно момежш да погледнеш и картата за часа на обаждането.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4048 -: Юни 24, 2010, 08:14:04 pm »

не,не може да е открадната от джоба на ризата му. Мандахерцал я е, най-вероятно...Тъкмо тогава имаше и изпит

В такъв случай не трябва да гледаме 2 дом и управителя му, а само сигнификатора за документи. Но дали във всеки случай ще е така? Съмнявам се.  ;)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4049 -: Юни 24, 2010, 08:16:35 pm »
Е,що,бе...гледаме изчезнало нещо по втори

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4050 -: Юни 24, 2010, 08:18:22 pm »
Е,що,бе...гледаме изчезнало нещо по втори

Е, кам я Венера? У 4-ти. Това значи,че трябваше да е у дома или около дома, наблизо, в некоя градинка с храстче или дръвце. Ма я нЕма там.  :P

*

Nebesna

« Отговор #4051 -: Юни 24, 2010, 08:19:07 pm »

Освен ако не гледаме Луната, която също е сигнификатор на изгубената вещ - тя е в крайни градуси, макар да и предстои аспект със сатурн.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4052 -: Юни 24, 2010, 08:20:49 pm »
Казва се,че когато сигнификатор е в 29 градус, не съм чувала точно за Луната, щото тя е съсигнифакатор,поне в този случай

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4053 -: Юни 24, 2010, 08:22:00 pm »
Е, да, ама тя не е в последен градус....

*

Nebesna

« Отговор #4054 -: Юни 24, 2010, 08:24:02 pm »
Казва се,че когато сигнификатор е в 29 градус, не съм чувала точно за Луната, щото тя е съсигнифакатор,поне в този случай

разбира се, че е ко-сигнификатор. Според У. Лилли луната е много важна. Осовено когато се търсят изчезнали животни, понеже животните следвали хода на луната. А ако Луната е в 29-ти градус, то не и остават много възможности за аспекти, бе......вероятността за луна без кур....нараства....мърморя си, не ме слушайте.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4055 -: Юни 24, 2010, 08:26:18 pm »
бе......вероятността за луна без кур....нараства....мърморя си, не ме слушайте.

:85: :85: :85: :85:  А, така, това е приказка.  ;D

*

missKapriz

« Отговор #4056 -: Юни 24, 2010, 08:27:35 pm »
Цитат
вероятността за луна без кур.
Луна без квоооо :57: :57: :57:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #4057 -: Юни 24, 2010, 08:28:54 pm »
Цитат
вероятността за луна без кур.
Луна без квоооо :57: :57: :57:
хахахахаха,БАААААНННННН ЗА НЕБЕСНАТААААААААААААА ;D ;D ;D ;D ;D...Пу-пу....за кво си мислиш,бе ;D ;D ;D ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4058 -: Юни 24, 2010, 08:34:03 pm »
.Пу-пу....за кво си мислиш,бе ;D ;D ;D ;D

Е, как за к'во? За к'вото мислят всички жени - за медената пръчка.  :P  :57: :57: :tongue2:

*

Nebesna

« Отговор #4059 -: Юни 24, 2010, 08:49:24 pm »
Разсмях ли ви? Такава ми беше "тенденцията"....пък и наблюдателни беееее!  :72: :85:
Чудих се дали ще забележите"неволната" ми грешка.