Нали имаш часовник на алото бе? Веднага щом го затворя, ще го запиша часа. Аз взимам часа на обаждането.
кой час ще използвате-първия,на позвъняването или втория-на доизясняването
Цитат на: Небесна в Юни 24, 2010, 07:57:03 pmЕдинственото обяснение, което ми идва на ума е, че е имало преместване на изгубената вещ. Просто тя си е сменила мястото, това е. Нали не очаквате всеки път да се намират на местата, където са били изгубени първоначално? Поне аз, не.Тъй,де,обаче,индикатор за смяна на мястото е краен градус на сигнификатора,па тук го нЕма..Парс фортуната си е в риби,на 14 градуса,пак някаква вода,луна във вода и то в скорпион и аз реших,че иде реч за боклук
Единственото обяснение, което ми идва на ума е, че е имало преместване на изгубената вещ. Просто тя си е сменила мястото, това е. Нали не очаквате всеки път да се намират на местата, където са били изгубени първоначално? Поне аз, не.
Цитат на: missKapriz в Юни 24, 2010, 08:00:14 pmкой час ще използвате-първия,на позвъняването или втория-на доизясняването а ако е звъняла, за да те пита, а ти не си чула телефона и тя се обажда отново следващата вечер?
Цитат на: kabala в Юни 24, 2010, 07:59:00 pmЦитат на: Небесна в Юни 24, 2010, 07:57:03 pmЕдинственото обяснение, което ми идва на ума е, че е имало преместване на изгубената вещ. Просто тя си е сменила мястото, това е. Нали не очаквате всеки път да се намират на местата, където са били изгубени първоначално? Поне аз, не.Тъй,де,обаче,индикатор за смяна на мястото е краен градус на сигнификатора,па тук го нЕма..Парс фортуната си е в риби,на 14 градуса,пак някаква вода,луна във вода и то в скорпион и аз реших,че иде реч за боклук Не само за вода ми идва наум, а и за тайни. А възможно ли е да е била открадната? Венера управлява 2 и 7 домове. Луната има разходящ аспект с Венера и е в 8 дом. Притеснявам се да не са му използвали личната карта за нещо.
Цитат на: Скарлет в Юни 24, 2010, 08:08:28 pmЦитат на: kabala в Юни 24, 2010, 07:59:00 pmЦитат на: Небесна в Юни 24, 2010, 07:57:03 pmЕдинственото обяснение, което ми идва на ума е, че е имало преместване на изгубената вещ. Просто тя си е сменила мястото, това е. Нали не очаквате всеки път да се намират на местата, където са били изгубени първоначално? Поне аз, не.Тъй,де,обаче,индикатор за смяна на мястото е краен градус на сигнификатора,па тук го нЕма..Парс фортуната си е в риби,на 14 градуса,пак някаква вода,луна във вода и то в скорпион и аз реших,че иде реч за боклук Не само за вода ми идва наум, а и за тайни. А възможно ли е да е била открадната? Венера управлява 2 и 7 домове. Луната има разходящ аспект с Венера и е в 8 дом. Притеснявам се да не са му използвали личната карта за нещо. не,не може да е открадната от джоба на ризата му. Мандахерцал я е, най-вероятно...Тъкмо тогава имаше и изпит
Е,що,бе...гледаме изчезнало нещо по втори
Казва се,че когато сигнификатор е в 29 градус, не съм чувала точно за Луната, щото тя е съсигнифакатор,поне в този случай
бе......вероятността за луна без кур....нараства....мърморя си, не ме слушайте.
вероятността за луна без кур.
Цитатвероятността за луна без кур.Луна без квоооо :57: :57: :57:
.Пу-пу....за кво си мислиш,бе