Здравей Гост

Пълно слънчево затъмнение на 22.07.2009

• 403 Отговора
  • 50462 Прегледи
*

Nebesna

Re:Пълно слънчево затъмнение на 22.07.2009
« Отговор #140 -: Юли 21, 2009, 02:37:53 pm »
А иначе утре от 05,34 до 19,35 часа Луната е без курс. В такива часове не се взимат съдбовни решения. Най-добре се покрийте и усамотете /ако можете /. Медитация и глад му е майката утре.Това и смятам да направя.Че на мен затъмнението ми е в съвпад с Венера и МЦ.

Аз уж съм в отпуска, а носа си не показвам навън. покрила съм се като рак в чупката си. Така правя при всяко новолуние. А, Скарлет, след като луната е без курс утре (добре, че обърна внимание), тогава пропускаме шанса си да си намечтаем нещо по време на слънчевото затъмнение. Аз съм чела, че при новолуние не трябва да си намечтаваме каквото и да е. Планове се правят на 1-ви лунен ден, а на новолуние се прави равносметка на изминалия живот, разчистване на дългове. Хей, това е ключовата дума - "разчистване на дългове". Нали съвпадът на светилата ще бъде с ЮЛВ.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #141 -: Юли 21, 2009, 02:54:09 pm »
Е ама айде сега решавайте бързо какво последно да правим утре, че се пошашавих от вас.  >:(
Да си намечтавам ли, да се равносметвам ли или да се скатавам.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #142 -: Юли 21, 2009, 03:21:01 pm »

Аз уж съм в отпуска, а носа си не показвам навън. покрила съм се като рак в чупката си.

Аууу,с това ми стана много забавно !  ;D ;D ;D Рак в чупката си-по-скоро си го представям като Рак който се муси или се кълчоти на кючек 6 без 10 :P

Аз съм чела, че при новолуние не трябва да си намечтаваме каквото и да е. Планове се правят на 1-ви лунен ден, а на новолуние се прави равносметка на изминалия живот, разчистване на дългове. Хей, това е ключовата дума - "разчистване на дългове". Нали съвпадът на светилата ще бъде с ЮЛВ.

Аз пък точно обратното-в момента на Новолуние докато трае съвпада Слънце/Луна (до 6 градуса-12 часа от Новолунието,то това и съвпада с 1 лунен ден) именно се намислят желания за осъществяване,правят се планове,визуализира се точно каквото се иска да се случи.Времето е подходящо за предизвикване на нови начала ,за инициативи (дори и чрез мисъл-форма) за всичко особено което кореспондира с темите на задействаният знак.

Разчистване на дългове или приключване на стар път може и да има покрай самото затъмнение в съвпад с ЮЛВ,но това не важи по принцип за Новолунията,а и то ще е с цел поемане на нов,не просто само и единствено за разчистване  ;)

*

Skarlet

« Отговор #143 -: Юли 21, 2009, 03:24:48 pm »
Аз не бих си позволила да мечтая.Направо се сговних/извинете/ от толкоз връткане на тия карти.Погледнах Слънчевото затъмнение през септември 1858 година/малко преди най-тежкото земетресение в София/и то е в съвпад с ЮЛВ.Четох,че тези съвпади вещаят тежки събития през годините.Сега видях,че Марс от утрешното затъмнение е в точен съвпад с Уран на асцендента в картата на САЩ.А Уран им управлява 10 дом.Белия дом ли ще атакуват пак по въздух,кво ше правят,ама не е на добро.А като наложих картата на затъмнението върху картата на БГ има точен съвпад на Венера/упр. на 4 дом/ с нат. Плутон,които са в квадратура с тр. Сатурн.В солара за 2009 тези съвпади са на соларен МЦ.Хубаво-чакаме ново правителство,ама освен него все ми се струва,че може да праснат някоя голяма политическа фигура или подземен бос / по Плутон /,защото сол. МЦ е в 5 нат. дом.Не ми се вярва да е държавния глава/5 дом се свързва с него/,но ме е страх да не посегнат на бат Бойко. Към края на юли/началото на август тр. Слънце ще е в съвпад с Марс-а и Уран-а му,а тр. Марс ще е в съвпад със Слънцето му.После си спомних,че затъмнението от януари е в точен съвпад с нат. му Марс.Ще се разпердушини държавата,ако недай Боже стане нещо с него.Такъв хаос може да настане,че не ми се мисли.
 Гледам вчера,на 2 август,не помня вече аспектите,в картата на Индия има толкова гадни аспекти към нат. им Уран на ИЦ.Чак не ми се верва,че след Новолунието на 2 градуса в Рак/в съвпад с техния Уран на ИЦ/ не ги тресна. Спирам вече да зяпам,че ме чака куп работа.А и да гледам,и да не гледам,квот Бог решил.Само си натоварвам психиката.А утре ме чака тежко затъмнение върху Венера/упр. на асц. и 8 дом/. Ще се умирга и това е.  :P Освен,ако не започна работа в банката,в погребална агенция или в полицията/сол. МЦ ми е в 8 дом в съвпад с Марс в Близнаци/. Току виж някой ми счупил ръчичките. Хахаха,нищо не се знае. ;D

« Отговор #144 -: Юли 21, 2009, 03:28:56 pm »
....а това слънчево затъмнение се пада точно в дома на парите на партньора VІІІ дом и то със Сатурн. Как да го успокоя???

Ами първо не трябваше да го шашкаш,по възможност да ги накараш да си изберат друга дата за заеми и инвестиции.Пред свършен факт,можеш само да кажеш,че ще ги чака много работа изискваща търпение и внимателен подход.Затъмнение+Сатурн по темата на дома дава дълго влачене след това на това което се създава в момента.От друга страна може да означава,бавно,но сигурно овладяване на положението-стига да не се предприемат никакви рискове,да не се създават изменения от първоначалният им план (Сатурн).Но това е само един показател...

Е, естествено въобще не съм го шашкала, а и не съм споменавала тази веорятност. Защото съвсем малко им трябва и на двамата, за да увесят носове и без това живеят в постоянно напрежение, че няма да могат да си ги избият, а парите са взети, назаем...вложени и сега естествено се чака да родят още парички. Ако е дълго влачене, на това което се създава - тогава прогнозата е добра, според мен значи тези работни места, които са в момента ще продължат да съществуват и за напред, което е добро. Излиза че бавно и славно ще успеят да се стабилизират, но не и печалби...Значи щат нещат ще продължат тази работа, няма да има лесна печалба, а много работа и ограничения за да си върнат заемите....Е резултатът ще е ясен наесен....

*

Nebesna

« Отговор #145 -: Юли 21, 2009, 03:34:42 pm »
Хихихихи! Тъкмо се излюпвам от сладък сън. Шъ мъ извините, господине...и всички останали!

Скарлет каза, че Луната е без курс, т.е. не предполага развитие (факт, на който не бях обърнала внимание). Пък и аз съм си родена на новолуние и на мен така ми действа. Оставям се на подсъзнанието, изхвърлям всичката шлака и излишния товар, за да мога да продължа напред без остатъци от миналото, които да ме дърпат назад. Визуализирам си нещата чак на 1-ия лунен ден, на 2-ия лунен ден-чакам да узреят, а на 3-ия действам. Намен ми се пада в съвпад с Юпитер и куспидата на 8-ми дом. Ясно е, че съм в ръцете на другите и на обстоятелства, които са извън моя контрол. въпреки, че Юпитер ми управлява асцендента. Гадна ситуация. Ама трябва да си го призная. Интуиция.

*

Nebesna

« Отговор #146 -: Юли 21, 2009, 03:41:02 pm »
Аз не бих си позволила да мечтая.Направо се сговних/извинете/ от толкоз връткане на тия карти.Погледнах Слънчевото затъмнение през септември 1858 година/малко преди най-тежкото земетресение в София/и то е в съвпад с ЮЛВ.Четох,че тези съвпади вещаят тежки събития през годините.

Аз гледах преди време един филм по Дискавъри, където с действителни факти двама учени доказаха, че изригването на вулканите, земетресенията и цунами се случват при най-голямо приближение на Луната (перигей), особено, съцетано със слънчево затъмнение. Но това трябва да се случи, само ако положението на луната се пада над разлома/вулкана. Те ползват карти за тази цел.

*

mamma_mia

« Отговор #147 -: Юли 21, 2009, 04:38:05 pm »
Ще е решаващо само,ако имаш точен съвпад на затъмнението с рождена планета или на куспидата на асц.,десц.,ИЦ и МЦ. Вече го казахме мисля. А иначе утре от 05,34 до 19,35 часа Луната е без курс. В такива часове не се взимат съдбовни решения.Най-добре се покрийте и усамотете /ако можете /. Медитация и глад му е майката утре.Това и смятам да направя.Че на мен затъмнението ми е в съвпад с Венера и МЦ.
ЗДравей Скарлет :) И всички останали.
Имам час за зъболекар утре(18 ч),смятате ли,че е добре да го отменя?
Затъмнението ми се пада в 12 дом в съвпад с нат южен възел,и е на 5 градуса преди АС.

Благодаря ви :)

Няма ли някой добър човечец да ми отговори?

*

Helo

« Отговор #148 -: Юли 21, 2009, 05:03:24 pm »
Аз пък като си мисля да кажа затъмнение, все без млако да кажа земетресение.  8) Ама не се безпокоя особено. Дано само да не следва Третата световна война. Другото ще мине и замине. Тя и войната така, ама за поколенията, които ще живеят по време на войната няма да е хубаво.

*

Nebesna

« Отговор #149 -: Юли 21, 2009, 05:07:34 pm »
Затъмнението ми се пада в 12 дом в съвпад с нат южен възел,и е на 5 градуса преди АС.

Аз мисля, че отговорих вече на такъв един въпрос. Луната е в Рак, което няма никакво отношение към зъбите. Освен това при пълнолуние не се планират операции и вадене на зъби, понеже статистиката сочи, че стават много кръвоизливи. И зъболекарите, и хирурзите го знаят. К`во ти пречи новолунието? Аз не виждам причина да си отменяш часа.

*

mamma_mia

« Отговор #150 -: Юли 21, 2009, 05:24:06 pm »

Аз мисля, че отговорих вече на такъв един въпрос. Луната е в Рак, което няма никакво отношение към зъбите. Освен това при пълнолуние не се планират операции и вадене на зъби, понеже статистиката сочи, че стават много кръвоизливи. И зъболекарите, и хирурзите го знаят. К`во ти пречи новолунието? Аз не виждам причина да си отменяш часа.

Благодаря много Небесна :) :) :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #151 -: Юли 21, 2009, 06:04:01 pm »
Направо не мога да повярвам какво се случва в картите ми.Супер странно.В наталната с транзитите затъмнението ми попада по остта 1-7 в съвпад със Сатурн.
Сега гледам,в солара вече затъмнението ми е на границата между 2-3.И невероятни съвпади-Тр.Юпитер съвпад със соларен/1.04/,със соларен Нептун/1.30/,със соларен Хирон/1.13/-всичките в 9-ти.Транзитен Уран в съвпад с натален Уран/0.30/в 10-ти.Транзитен Нептун съвпад със соларен Хирон/0.25/.
И за капак-Тр.Плутон в съвпад със соларен Плутон в 6-ти,квадратиращ Урана ми в 10-ти. :o
Като цяло се чувствам зле,напрегната съм и объркана.Лутам се както в личния си живот,така и в професията си.Пълна дезорганизация. :D
Моля,някой ако знае нещо да каже... :-[
Тази карта е с местоположението ми в Бг.
« Последна редакция: Декември 09, 2009, 10:25:25 pm от Мia21 »

*

Nebesna

« Отговор #152 -: Юли 21, 2009, 06:06:54 pm »

*

Nebesna

« Отговор #153 -: Юли 21, 2009, 06:10:39 pm »
Направо не мога да повярвам какво се случва в картите ми.Супер странно.В наталната с транзитите затъмнението ми попада по остта 1-7 в съвпад със Сатурн.
Сега гледам,в солара вече затъмнението ми е на границата между 2-3.И невероятни съвпади-Тр.Юпитер съвпад със соларен/1.04/,със соларен Нептун/1.30/,със соларен Хирон/1.13/-всичките в 9-ти.Транзитен Уран в съвпад с натален Уран/0.30/в 10-ти.Транзитен Нептун съвпад със соларен Хирон/0.25/.
И за капак-Тр.Плутон в съвпад със соларен Плутон в 6-ти,квадратиращ Урана ми в 10-ти. :o
Като цяло се чувствам зле,напрегната съм и объркана.Лутам се както в личния си живот,така и в професията си.Пълна дезорганизация. :D
Моля,някой ако знае нещо да каже! :-[

Мия, Мия, Мия! Направо ще ме изумиш! Соларните планети са транзитните планети - това е едно и също нещо. Гледат се по отношение на наталните.  А също и соларните домове имат значение в тълкуванието.

Иначе казано, соларният хороскоп е карта на транзитите, построена за датата и часа на възвръщане на Слънцето в рожденото му положение (наречена "слънчева революция").
« Последна редакция: Юли 21, 2009, 06:14:58 pm от Небесна »

*

aiia

« Отговор #154 -: Юли 21, 2009, 06:14:50 pm »
Много жалко, че нищо няма да можем да видим от нашия континент.  >:(
Атракцията ще е голяма.  :-\
Едва ли и по някой ТВ канал биха го излъчили пряко. Освен по някой чужда телевизия.

В колко часа ще е затъмнението? 5 сутринта наше време ли?  ;)

*

Skarlet

« Отговор #155 -: Юли 21, 2009, 06:21:40 pm »
В колко часа ще е затъмнението? 5 сутринта наше време ли?  ;)

В 05,34 часа българско време.

*

Nebesna

« Отговор #156 -: Юли 21, 2009, 06:24:01 pm »
Моля,някой ако знае нещо да каже... :-[
http://i26.tinypic.com/29qkrxj.gif
Тази карта е с местоположението ми в Бг.

Каква е тази карта, дето си направила, аз не зная! Ето ти соларния хороскоп! http://i489.photobucket.com/albums/rr252/Nebesna/Solar_Miya.gif

*

aiia

« Отговор #157 -: Юли 21, 2009, 06:25:10 pm »
В ютуб или вбокс дано го има. Да се надяваме да го разпространят.  :-\

*

Mia21

• 2502
« Отговор #158 -: Юли 21, 2009, 06:28:11 pm »
Мия, Мия, Мия! Направо ще ме изумиш! Соларните планети са транзитните планети - това е едно и също нещо. Гледат се по отношение на наталните.  А също и соларните домове имат значение в тълкуванието.

Иначе казано, соларният хороскоп е карта на транзитите, построена за датата и часа на възвръщане на Слънцето в рожденото му положение (наречена "слънчева революция").

Заради това ли имам толкова много съвпади?!Наистина не знаех.В чудо се видях!Ама в астрото има опция като зададеш соларен да включиш и транзитите...  :o  ;D
Ако задам соларните спрямо транзитните най-интересното нещо е точен съвпад на соларното с наталното Слънце в 11-ти/0.00 мин./ и соларен Уран на MC/0.12/.
Не зная какво може да означава,но сега определено дишам малко по-спокойно. :)
Благодаря,Небесна!

*

Nebesna

« Отговор #159 -: Юли 21, 2009, 06:30:20 pm »
Заради това ли имам толкова много съвпади?!Наистина не знаех.В чудо се видях!Ама в астрото има опция като зададеш соларен да включиш и транзитите...  :o  ;D
Ако задам соларните спрямо транзитните най-интересното нещо е точен съвпад на соларното с наталното Слънце в 11-ти/0.00 мин./ и соларен Уран на MC/0.12/.
Не зная какво може да означава,но сега определено дишам малко по-спокойно. :)
Благодаря,Небесна!

Аз не знам какава е тази опция, но самата логика на построяването на соларния хороскоп е слънчево завръщане в рождената му позиция, т.е. няма как да не е съвпад. Ползвай другата опция : Солар+Натал