Аз не бих си позволила да мечтая.Направо се сговних/извинете/ от толкоз връткане на тия карти.Погледнах Слънчевото затъмнение през септември 1858 година/малко преди най-тежкото земетресение в София/и то е в съвпад с ЮЛВ.Четох,че тези съвпади вещаят тежки събития през годините.Сега видях,че Марс от утрешното затъмнение е в точен съвпад с Уран на асцендента в картата на САЩ.А Уран им управлява 10 дом.Белия дом ли ще атакуват пак по въздух,кво ше правят,ама не е на добро.А като наложих картата на затъмнението върху картата на БГ има точен съвпад на Венера/упр. на 4 дом/ с нат. Плутон,които са в квадратура с тр. Сатурн.В солара за 2009 тези съвпади са на соларен МЦ.Хубаво-чакаме ново правителство,ама освен него все ми се струва,че може да праснат някоя голяма политическа фигура или подземен бос / по Плутон /,защото сол. МЦ е в 5 нат. дом.Не ми се вярва да е държавния глава/5 дом се свързва с него/,но ме е страх да не посегнат на бат Бойко. Към края на юли/началото на август тр. Слънце ще е в съвпад с Марс-а и Уран-а му,а тр. Марс ще е в съвпад със Слънцето му.После си спомних,че затъмнението от януари е в точен съвпад с нат. му Марс.Ще се разпердушини държавата,ако недай Боже стане нещо с него.Такъв хаос може да настане,че не ми се мисли.
Гледам вчера,на 2 август,не помня вече аспектите,в картата на Индия има толкова гадни аспекти към нат. им Уран на ИЦ.Чак не ми се верва,че след Новолунието на 2 градуса в Рак/в съвпад с техния Уран на ИЦ/ не ги тресна. Спирам вече да зяпам,че ме чака куп работа.А и да гледам,и да не гледам,квот Бог решил.Само си натоварвам психиката.А утре ме чака тежко затъмнение върху Венера/упр. на асц. и 8 дом/. Ще се умирга и това е.

Освен,ако не започна работа в банката,в погребална агенция или в полицията/сол. МЦ ми е в 8 дом в съвпад с Марс в Близнаци/. Току виж някой ми счупил ръчичките. Хахаха,нищо не се знае.