Здравей Гост

Да поговорим за Венера

• 323 Отговора
  • 60637 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Да поговорим за Венера
« Отговор #140 -: Юли 17, 2009, 10:06:51 pm »
Helo,ти направо ме утрепа! ;D Я си изкарай картата да я видим!

*

Skarlet

« Отговор #141 -: Юли 17, 2009, 10:09:00 pm »
Helo,приличаш ми на артистите от "Комиците". " Тате,тате,защо това,ама къде,ама как?"  ;D Пусни картата и ще ти кажем защо.  :P

*

Helo

« Отговор #142 -: Юли 17, 2009, 10:11:07 pm »
Добре, ама ще я сложа в друга тема, за да не каже някой, че пак не пишем по темата.  ;D  ;)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #143 -: Юли 17, 2009, 10:14:35 pm »
Helo,аз имам 2 деца, но това изобщо не е май моят живот.Много са ми сладки, но, ако можех да се върна 10 години назад и със сегашния си акъл, сигурно нямаше изобщо да имам деца.Свободата е най-сладкото нещо (Венера в 1 дом, управлява 6 и 12 инсептиран) .  :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

123

« Отговор #144 -: Юли 17, 2009, 10:15:16 pm »
123,би ли споделила,ако имаш желание,разбира се... :) Когато си истински влюбена как се държиш?По какъв начин,го изразяваш?Стигало ли се е до там ти да преследваш? :)

Бих, но с уговорката, че понякога и на мен ми е трудно да се разбера ;D
На първо място не разбирам израза "истински влюбен" - според мен това е краткотрайно увлечение, подчинено на емоциите и в този смисъл не е достатъчно дълбоко и ангажиращо чувство, което си струва да обследваме. Увличам се много трудно, не че няма такива хора, само дето аз рядко ги срещам. Обикновено колкото съм по увлечена, толкова по стоя на дистанция и изглеждам студена в очите на отсрещния, не преследвам, напротив по-скоро страня и така до момента, в който другата страна не капитулира пълно и безусловно. Изцяло се идентифицирам с думите "Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил." Ако попадна в рутина, ако усетя фалш, липса на хармония или липса на ответност /макар и след доста упорита проверка на изброеното/, ставам и си тръгвам без съжаления. Казвали са ми, че съм студена и безразлична, като в същото време съм била убедена в противното за себе си, точно по отношение на този, който го казва...

Всичко гореописано не важи само в един случай, за мое съжаление проточил се твърде дълго време. Както споменах Венерата ми се повлиява от Плутон /тригон/ и Марс/квадрат/, и когато Плутон ми пресече АС срещнах мъж, с когото опровергах изброеното по-горе, включително с елементи на преследване /непонятно за мен/, ревност/също толкова неприсъща/ :)
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 11:09:29 pm от 123 »

*

Helo

« Отговор #145 -: Юли 17, 2009, 10:21:02 pm »
Поздравчето е страхотно, Скарлет! Мерси! ;D ;D ;D

Жалко,че не съм по-млада.Щях да си родя още един сладкиш.  ;D

А мен защо бебетата изобщо не ме впечатляват? Даже като бях малка бебетата ми приличаха на изроди - с големи глави и малко тяло. Аз изобщо не искам да раждам и да отглеждам деца. Пък и това е отговорност почти за цял живот, а аз не желая да поемам такава отговорност.
Кое показва нежелание да имаш наследници?  :P
Не подозирах, че има жени, които не харесват деца. Много ми е странно това. Ако бебетата са ти грозни, 5-6 годишните сладури също ли не ги харесваш?

Виж сега, понякога има бебета и деца, които обаче трябва да са руси и със сини очи, които определено ми харесват на външен вид. Но повечето не ме впечатляват никак. Само като бях малка ми приличаха точно на изроди.  ;D  ;D  ;D Вече не!  ;D ;D ::)

А децата просто са ми безразлични. Не изпитвам това, което вие и не изпитвам умиление и не изпадам във възторг при вида на деца. Но харесвам животните.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #146 -: Юли 17, 2009, 10:28:49 pm »
Аз се съмнявам, че всички хора, по-специално жени, които имат Венера на трон получават пари от партньорите си.

И аз се съмнявам.  ;D
Не става въпрос за Венера на трон, а за определени връзки в хороскопа. Разликата е огромна!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #147 -: Юли 17, 2009, 10:30:48 pm »
123,би ли споделила,ако имаш желание,разбира се... :) Когато си истински влюбена как се държиш?По какъв начин,го изразяваш?Стигало ли се е до там ти да преследваш? :)
Бих, но с уговорката, че понякога и на мен ми е трудно да се разбера ;D
На първо място не разбирам израза "истински влюбен" - според мен това е краткотрайно увлечение, подчинено на емоциите и в този смисъл не е достатъчно дълбоко и ангажиращо чувство, което си струва да обследваме.Обикновено колкото съм по увлечена, толкова по стоя на дистанция и изглеждам студена в очите на отсрещния, не преследвам, напротив по-скоро страня и така до момента, в който другата страна не капитулира пълно и безусловно.
А така като стоите на дистанция и директно казваш,че страните-другия човек как трябва да разбере,че наистина го харесвате и държите на него,че чак и да капитулира,освен ако няма някаква пророческа дарба. :) Ей това не можах да разбера и аз в моята история.Въртеше,въртеше,все около мен и не смееше нищо да дойде и да ми каже.Сигурно трябваше да се сетя аз.Ама хайде,ти си жена-добре,ами той-аз ли да ходя да го гоня. ;D
Що пък влюбването да е краткотрайно?Има хора,които цял живот са влюбени в човека до тях. :P ;D
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 10:38:06 pm от Мia21 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Юли 17, 2009, 10:32:06 pm »
Лили е написала съвсем ясно,че става дума за Венера на трон,но като управител на 1 и 8,намиращ се в 7. Естествено,че не всички жени с Венера на трон получават парите си от партньорите.Имат значение и аспектите към нея.

Скарлет, за да се разбере правилно написаното, се искат астрологични познания, а не да се правят логически връзки от сорта "Венера на трон = Парис Хилтън".  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #149 -: Юли 17, 2009, 10:37:52 pm »
Лили е написала съвсем ясно,че става дума за Венера на трон,но като управител на 1 и 8,намиращ се в 7. Естествено,че не всички жени с Венера на трон получават парите си от партньорите.Имат значение и аспектите към нея.

Скарлет, за да се разбере правилно написаното, се искат астрологични познания, а не да се правят логически връзки от сорта "Венера на трон = Парис Хилтън".  :)

Тате,тате, ама кажи ми защооооо!!!!   ;D  :P Ох,пак ме хвана олигофренията.Толкова малко ми трябва и започвам да се смея в захлас,че и с часове.Същата съм и с реването,де.Но то е рядко.  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #150 -: Юли 17, 2009, 10:41:03 pm »
В момента в разговора ми с 123,се вижда много ясно как спори една Венера в Телец с Венера във Водолей.Просто нямаме пресечна точка.Аз искам сигурност,тя свобода.Аз искам да я изхващам-тя бяга. ;D Докато накрая всеки си хваща пътя и си заминава. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #151 -: Юли 17, 2009, 10:43:18 pm »
Уф, мъча се да пиша една прогноза, тъкмо приключих с анализа на личността... И така ме мързи, жегата ме размазва, пълна каша ми е в главата...

Във връзка с "тате, тате..." се сетих за едно забавно клипче от vbox-a... Жалко, че не мога да го издиря, не му помня заглавието. Ще помоля един познат да го издири, да видите за какво става въпрос...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #152 -: Юли 17, 2009, 10:49:50 pm »
Аз най-лесно пиша сутрин рано.И това ме подсеща,че трябва вече да нанкам.  ;D Иначе и мен ме смазва жегата,а и утре казаха,че ще е още по-горещо.Яки ни дупета.  ;)

*

Helo

« Отговор #153 -: Юли 17, 2009, 10:54:11 pm »
Тате,тате, ама кажи ми защооооо!!!!   ;D 

Айде сега!  ;)
Мен са му обвинявали, че задавам въпроси в Интернет-пространството със 120 знака в минута.  ;D Ама Телците са любопитни, тъй че кое му е чудното?  ;)

*

123

« Отговор #154 -: Юли 17, 2009, 10:55:23 pm »
В момента в разговора ми с 123,се вижда много ясно как спори една Венера в Телец с Венера във Водолей.Просто нямаме пресечна точка.Аз искам сигурност,тя свобода.Аз искам да я изхващам-тя бяга. ;D Докато накрая всеки си хваща пътя и си заминава. ;D

Сега се сещам, че мъжът който прави изключение от правилото е с Венера в Телец и съвпад с Марс ;D ;D ;D
Не, че това е в основата на причините, довели до умопомръчението, но сигурно ще ти хареса да го прочетеш ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #155 -: Юли 17, 2009, 10:59:00 pm »

Сега се сещам, че мъжът който прави изключение от правилото е с Венера в Телец и съвпад с Марс ;D ;D ;D
Не, че това е в основата на причините, довели до умопомръчението, но сигурно ще ти хареса да го прочетеш ;D

Ти уби всичко детско в мен!Благодаря ти!Случи ми се за втори път някой да го направи. ;D
Моят Марс не е много там,ама карай... ;D

*

Nebesna

« Отговор #156 -: Юли 17, 2009, 10:59:34 pm »
А така като стоите на дистанция и директно казваш,че страните-другия човек как трябва да разбере,че наистина го харесвате и държите на него,че чак и да капитулира,освен ако няма някаква пророческа дарба. :)

Другият ще капитулира, ако му е писнало от обвързване....Тогава настъпва времето на Венера във Водолей.

Венера във Водолей, когато е ранена е още по-дистанцирана. Наблюдавала съм ранена водолейска Венера на купони и коктейли. Тя е там, където има калабалък. Няма да застане до друг човек (от противоположния пол), за да не се изтълкува като крайно интимно поведение. Но ще се навре между двама души, ще се намеси в разговора, ще наруши идилията, уж съвсем неангажиращо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #157 -: Юли 17, 2009, 11:03:59 pm »
Не е от Слънцето в Телец.
По принцип любознателни са Близнаците и Стрелците.
При теб Меркурий в съвпад с Десцендента също допринася за вечното "защо".
А моят Юпитер в 7 дом вечно ме подтиква да отговарям със "защото".
От гледна точка на астропсихологията това са ролите, които стават видими в отношенията ни с другите.
Меркурий пита, иска да знае защо.
Юпитер отговаря, споделя идеи.
Ролите, с които всеки от нас се е идентифицирал, проличават във всяка дискусия.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

aiia

« Отговор #158 -: Юли 17, 2009, 11:07:57 pm »
Лили, ти отговаряш в случея с ''защото'' понеже си знаеща.
Ако те питат нещо във връзка с подводници и мини, едва ли ще можеш да кажеш ''защото''.. А и доколкото те познавам, ти едва ли някога би попитала някого ЗАЩО?
Ще намериш начин сама да откриеш отговора. Почти съм убедена.

А за това , че Близнаците и Стрелците са най-любопитни в зодиака спор нема.
Ама аз казвам все ''любопитството убива котката'' както и че любопитните ги лъжат.

Небесна каза:
Другият ще капитулира, ако му е писнало от обвързване....Тогава настъпва времето на Венера във Водолей.

Венера във Водолей, когато е ранена е още по-дистанцирана. Наблюдавала съм ранена водолейска Венера на купони и коктейли. Тя е там, където има калабалък. Няма да застане до друг човек (от противоположния пол), за да не се изтълкува като крайно интимно поведение. Но ще се навре между двама души, ще се намеси в разговора, ще наруши идилията, уж съвсем неангажиращо.

И моите наблюдения са такива при ранена Венера във Водолей. Малко са ми странни, избива ги странно накъде. Но не го правят злонамерено.

*

Nebesna

« Отговор #159 -: Юли 17, 2009, 11:10:15 pm »
И моите наблюдения са такива при ранена Венера във Водолей. Малко са ми странни, избива ги странно накъде. Но не го правят злонамерено.

Определено не са злонамерени. Спор няма.