Asla ,благодарско за темата!Брее няколко дена не влизам и все интересни неща! За Венера не мога да съм безпристрастна нали ми е управителка на асцендента , а и на слънчевия знак.Това, което намирам за странно, е че Венерата ми в Близнаци тотално разводнява представата ми за Телец, а и този Меркурий в Овен ....

Много противоречиви неща четох за Венера в Близнаци, но в действителност не мисля,че много ми пасват.Да, обичам да приказвам, но повече с близки хора, въпреки, че доста лесно установявам контакти с чужди хора.Обичам философстването и обичам да научавам нови неща.Аа и обожавам да танцувам. :-[Вярна съм във връзките си, като съм с един човек, съм само с него, но признавам,че обичам да се майтапя.Обичам да се бъзикам, и много хора казват ,че не могат да ми се сърдят/може би защото съм маймуна според китайския хороскоп

/.Кофти ,е че май повече приказвам , а не действам.За съжаление само един смотан Уран в кардинален дом имам, като цяло доста инертна работа....

Как ми се иска да съм по-напориста и амбициозна, .Може би добре щеше да е да имам Овенска Луница поне!
Абе направо заменям наталната си карта с друга по-напориста!