Какво й е на Венера във водолей? Тя е борец и иска да промени света към по-добро. Когато се прояви. Иска да живее в по-разумен свят. Иска един партньор завинаги. Чувствата й имат по-различна вибрация, но това важи за всяка венера. Просто трябва да си намери някой, с който да си вибрират в една честота.
Венера никога не е враждебна. Напротив, когато се прояви, в която и зодия да е, ме умилява.
А вече, че всеки си има трески и кривини от останалите разположения в хороскопа, това няма общо с венера.
Аз, тъй като съм воден знак, най-често попадам на мъже с венера я в рак, я в риби, я в скорпион. Моята венера е във водолей и въпреки, че емоциите на тези венери (водните) понякога ми идват в повече, ме трогват. Но пък прекалената им емоционалност понякога застрашава стабилността на връзката. Затова е добре нещата да се приземяват от време на време, въпреки че и на мен не ми е лесна тази задача, в предвид че съм воден знак.
По-скоро склонноста на жените към отдаване (независимо с каква венера), като че ли винаги дразни мъжете. И аз я имам с венера във водолей.