Мама мия, ти нали имаше натален съвпад Сатурн/Луна. Как ти се отрази тр. Сатурн през Луната? Не че знам къде ти е Луната, ама си питам. 
то това си е сатурнов възврат бре - дали е дорасла девойката за такъв 
От къде да знам на колко години е?
Нали знаеш, че не се питат годините на дама. Гледах да бъда деликатна. 
Здравейте момичета

Не ме е срам от възрастта ми ;DДаже се гордея,че на тази възраст изглеждам добре и не ми дават годините

На 37 лета съм.
Сега се сетих какво съм преживяла 1999г.при сатурновия възврат върху луната.работех в група(музикална) в чужбина.Бяхме 2 жени и 5 мъже.Шефът на групата толерираше другото момиче,а мен не харесваше и товареше с много повече работа отколкото нея.Беше очебийно.Беше забранил да има връзки в групата,но тя стана гадже с единият,и той не попречи на връзката им.Аз също се влюбих в един от групата(и той в мен),но той постоянно ни преследваше и пречеше и обвиняваше.След дълги терзания относно това,че ме товари мен с повече работа,и лошо отношение,аз му се опълчих много сериозно,след което той се стресна и разпредели работата по равно(но аз бях с разбита нервна с-ма вече).Не след дълго групата се разпадна.
Според мен наталната ми луна(някаква жена-т.е колежката) се е активирала от този съвпад със сатурн.Тя никога не поговори с мен като колежка,за да решим проблема,а се гордееше,че шефът я толерира и я издига на пиедестал.Доста тежък период беше са мен,но това е само бегъл момент от него.
Имам го по натал луна телец(10ти),съвпад сатурн близнаци(11ти).
Емоционално трудно,след толкова години се оформи и проблем и изстудяване на взаимоотношенията с майка ми.Майчинството (бременност,отглеждане)трудно.Късно майчинство(родих на 35г).
Популярност(луна),възпрепятствана от сатурн.При все,че имам добро разположение за популярност и напредък в кариерата венера,марс и луна в 10дом,явно сатурн доста пречи за това.И не успях да се реализирам на сцената.