В момента Сатурн ми е в точен съвпад с Плутон. Наложила съм си доброволна изолация, щото имам чувството, че е "затишие пред буря" и ако не си седна на четирите букви и не преосмисля посоката си в този живот (от философска гледна точка), то външните обстоятелства ще ми го наложат и от доброволна, изолацията ще стане доброзорна. Плутон ми управлява 11-ти дом и е поставен в 9-ти. Стеснила съм си кръга, комуникирам само с най-близките си приятели, а свободното ми време е посветено на философски търсенея и размисли. Това обикновено е аскетичен аспект. Трудно се работи с подсъзнанието. Но Сатурн винаги гради, така че не очаквам нищо лошо. И това ще премине.....Ама пустия му Марс в Близнаци, дето квадратира Девата не ми дава мира? И знаете ли как се прояви при мен този мунданен квадрат значи? Днес цял ден избирам нови тарифни планове за мобилни оператори, щото ще си прехвърлям номера към друг оператор и ще си вземам още един номер и нов телефон. И това е с цел да оптимизирам разходите за разговори с приятели. Щото е криза и аз трябва да мина на по-икономична тарифа. Хихихи!