Ste, много интересно, не можах да видя картата ти, защото е изтекла давността, но и на мен Сатурн ми се мотае в 10-и дом, и аз чувствам същото. Напуснах работа за нашите условия добра и високо платена и сега ми е невероятно ужасно, просто не ми се живее, не е заради работата, просто нищо не ми се прави, ако можех да изпадам в депресии, щях да кажа, че съм в дълбока депресия.
Оказа се преди дни, че не съм напуснала работата просто така, ми съм усетила навремето първите признаци на скофтяване на обстановката и просто съм изпреварила нещата. Да не би и при теб да има нещо подобно? Щото доскоро и дъщеря ми ми мля на главата, че съм избързала да напускам, обаче мен усетът ми не ме подведе.
И сега нямам желание за нищо, точно днес цял следобед това дъвча, а и от 10-ина дена зорлем се опитвам да си създам занимавка, белким намеря нещо интересно.
Метни ми на бележка данните си да видим къде с какво сме общи....впрочем на мен на МС не ми е слънце, но за сметка на това е Плутон съвпад със северен възел.