Здравей Гост

Сатурн

• 507 Отговора
  • 84767 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Сатурн
« Отговор #220 -: Септември 04, 2009, 03:36:06 pm »
Явно ще засегне проблемите по трети дом,а резултата ще е по 5ти.Ако трябва да направя аналогия с моя случай-засегна ми близък човек по 5-ти,а резултата ми е тотално разочарование от него като авторитет-по 10ти.Защото въпросният човек наистина беше за мен такъв.Ако това е аспектът,който показва събитието,наистина действа като сгромолясване на илюзиите по отношение на някой,който си го виждал в крайно различна светлина.
Ама не се шашкай,ще видим какво ще е.Нека някой от по-знаещите да ме поправи ако греша...
« Последна редакция: Септември 04, 2009, 03:41:29 pm от Мia21 »

*

Ste

• 4
« Отговор #221 -: Септември 08, 2009, 12:02:52 pm »
Здравейте,
отдавна се интересувам от астрология, още от ученическите години, но все не ми остава време да се позанаимавам по-сериозно. Дори бях загърбила тези неща, докато всичко почна да се срутва... Струва ми се, че Сатурн-а ми е виновен. Откакто влезе в Дева и още повече в 10 дом, напуснах работа, за която сигурно много биха ми завидели, добре платена, в чужбина, висок пост. А аз се задушавах и единствения вариант за мен беше да напусна и то с огромно желание. Не, че нещата от тогава са розави...общо взето нищо сигурно и все на ръба. Освен това съм силно деприсирана, без желание за нищо. И въпреки това осъзнавам, че това са само глупости в главата ми и нищо не е толкова зле.Обаче се чувствам ужасно... дори и да няма причина.Та въпросът ми кога аджеба ще свърши този ад?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_01_stela_andreeva.27632.15348.gif&res=100&va=&cid=dyffile9oM67s-u1252395475

*

Skarlet

« Отговор #222 -: Септември 08, 2009, 12:24:16 pm »
Добре дошла в "ада"!  :) Извинявай,че се шегувам,но гледам да те разведря малко. Само по наталната карта и представяйки си транзитите трудно може да се каже кога ще свърши всичко. Трябва да се анализира солара за предстоящата ти година,както и прогресиите и дирекциите.... След 15 октомври Марс ще навлезе в Лъв, по някое време ще съвпадне с Венерата ти,която добре е аспектирана. Но това е само на прима виста казано.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #223 -: Септември 08, 2009, 12:32:42 pm »
Здравейте,
отдавна се интересувам от астрология, още от ученическите години, но все не ми остава време да се позанаимавам по-сериозно. Дори бях загърбила тези неща, докато всичко почна да се срутва... Струва ми се, че Сатурн-а ми е виновен. Откакто влезе в Дева и още повече в 10 дом, напуснах работа, за която сигурно много биха ми завидели, добре платена, в чужбина, висок пост. А аз се задушавах и единствения вариант за мен беше да напусна и то с огромно желание. Не, че нещата от тогава са розави...общо взето нищо сигурно и все на ръба. Освен това съм силно деприсирана, без желание за нищо. И въпреки това осъзнавам, че това са само глупости в главата ми и нищо не е толкова зле.Обаче се чувствам ужасно... дори и да няма причина.Та въпросът ми кога аджеба ще свърши този ад?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_01_stela_andreeva.27632.15348.gif&res=100&va=&cid=dyffile9oM67s-u1252395475

Здравей,
Аз не съм голям специялист, но така или иначе ще ти кажа няколко думи. Точният съвпад на транзитен Сатурн кум наталното  Слънце е отминал и вероятно скоро ще ти разхлаби примката около врата. Освен това със натално Слънце на МЦ- просто почти е сигурно, че нещата ще се оправят при теб.
P.s В натала имаш изгряващ Нептун- бъди внимателна към излишни илюзии . :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #224 -: Септември 08, 2009, 01:08:29 pm »
Здравейте,

груба грешка е била смяната на работата ти в този период!но станалото е станало.
приготви се да почакаш още малко...,,предстои транзит на сатурн в/у плутон натален. ;) добро време ,да изхвърлиш ненужните притиснения и страха.агресивния и активен подход по отношение на партньорствата следва да бъде смекчен. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ste

• 4
« Отговор #225 -: Септември 08, 2009, 03:37:08 pm »
Благодаря на всички за отделеното време по моя Сатурн.
Торони, и аз винаги съм се успокоявала със слънцето ми на МЦ :)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #226 -: Септември 08, 2009, 06:11:14 pm »
Ste, много интересно, не можах да видя картата ти, защото е изтекла давността, но и на мен Сатурн ми се мотае в 10-и дом, и аз чувствам същото. Напуснах работа за нашите условия добра и високо платена и сега ми е невероятно ужасно, просто не ми се живее, не е заради работата, просто нищо не ми се прави, ако можех да изпадам в депресии, щях да кажа, че съм в дълбока депресия.
Оказа се преди дни, че не съм напуснала работата просто така, ми съм усетила навремето първите признаци на скофтяване на обстановката и просто съм изпреварила нещата. Да не би и при теб да има нещо подобно? Щото доскоро и дъщеря ми ми мля на главата, че съм избързала да напускам, обаче мен усетът ми не ме подведе.
И сега нямам желание за нищо, точно днес цял следобед това дъвча, а и от 10-ина дена зорлем се опитвам да си създам занимавка, белким намеря нещо интересно.
Метни ми на бележка данните си да видим къде с какво сме общи....впрочем на мен на МС не ми е слънце, но за сметка на това е Плутон съвпад със северен възел.

« Отговор #227 -: Септември 08, 2009, 06:51:59 pm »
Болната ми тема е Сатурн и работата на този етап.
И аз напуснах предишната си добра и сигурна  работа,когато Сатурн ми беше на МС(преди няколко години) и постфактум се оказа ,че не съм сбъркала въобще.Към днешна дата длъжността,която заемах вече я няма т.е колежката ми е съкратена.Изпреварих нещата както казва kaily все едно ги предусещах.
Сега обаче Сатъра ми квадартира Нептун(упр. на 6 дом) и искам да напусна  и сегашната си работа- имам предложение за друга,но не мога да се реша.Утре трябва да дам отговора какво съм решила.
Сатурн транзитира през 12 дом и съм пред побъркване  :-\

*

Helo

« Отговор #228 -: Септември 08, 2009, 07:33:29 pm »
И аз бях така, когато моят Сатурн беше в 10-ти дом. В работата беше ад, чувствах се зле и зле изживявах нещата. Пък и това съвпадна с първите ми стъпки в професията - тогава започнах да работя за първи път, пък той Сатурн в 10-ти дом.  :D

Напуснах работа когато Сатурн ми е бил на границата между 10-ти и 11-ти дом.

По това време и транзитният ми Плутон е бил в съвпад с моята Луна.

Но по това време като че ли започнах постепенно вътрешна промяна. Макар и нещастна в работата, започнах постепенно да се опитвам да ставам по-щастлива. Преди това нещо не бях от най-щастливите хора. Но истинското ми щастие започна благодарение на Сатурн, вече в 11-ти дом и благодарение на транзитния Плутон, за което вече писах.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #229 -: Септември 08, 2009, 11:55:34 pm »
Lina_re ,  как те кара да се чувстваш Сатурн в 12 дом?някое задгранично предложение или работа с чужденци?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #230 -: Септември 09, 2009, 12:05:27 am »
Lina_re ,  как те кара да се чувстваш Сатурн в 12 дом?някое задгранично предложение или работа с чужденци?

Това по-скоро дава затвореност, нежелание да се излиза много от къщи, някакви фрустрации.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #231 -: Септември 09, 2009, 12:09:15 am »
Освен тях, освен психологическата настройка  има и някои не толкова "класически" влияния...пък от голямо значение са аспектите,  управителят на дома и радикса като цяло

по- принцип предпочитам да разпитам хората как им влияе една планета, защото проявите й предполагат поведението й в цялост (в другият форум има една тема за щастливите моменти в живота върви да видиш там какви аспкти има)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Ste

• 4
« Отговор #232 -: Септември 09, 2009, 08:46:15 am »
Kaily, данните ми са 09.09.1975-12:00, Варна.
След като напуснах работа, персонала в целия клон, който управлявах също напусна. Не че фирмата беше зле, само отношението към хората се беше променило.
Аз се учудих от себе си, защото съм се преборвала с трудни ситуации, не се отказвам лесно и никога не съм претендирала за спец.отношение и винаги съм твърдяла, че незаменими хора (в бизнеса ) няма. Просто си вършех работата,  без да щадя време, сили и нерви. Няколко месеца преди да напусна, дори ми предложиха по-висок пост, който категорично отказах. Просто нямах желание да продължавам да върша това, чувствах се страшно уморена, беше ми невъзможно да остана, макар че нямах нищо като алтернатива и с голям заем за жилище.
Не знам да ли беше грешка или не, знам че нямах друг избор.
Сега съм съдружник, вместо служител, но пък кризата така ни удари, че фирмата едва се крепи.
Но общо взето някак си енергията ми за работа намаля значително. В началото мислех, че е само умора, но не е.
Някак си искам да се занимавам с нещо, което ще ме вдъхнови. :))

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #233 -: Септември 09, 2009, 09:41:14 am »
Kaily, данните ми са 09.09.1975-12:00, Варна.

Честит Рожден Ден :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Mia21

• 2502
« Отговор #234 -: Септември 09, 2009, 09:46:20 am »
Честит Рожден Ден,Сте!!!Да си жива и здрава!!! :)
Ето ти нов солар!!!Задай въпроса си при соларните хороскопи. ;)

*

Ste

• 4
« Отговор #235 -: Септември 09, 2009, 10:34:45 am »
Благодаря за пожеланията :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #236 -: Септември 09, 2009, 12:26:22 pm »
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СТЕ!!!
Пожелавам ти светлили бъднини.

След като напуснах работа, персонала в целия клон, който управлявах също напусна. Не че фирмата беше зле, само отношението към хората се беше променило.

Колко странно, аз оня ден като ходих в бившата ми фирма, там също всички останали са били изгонени или сами са напуснали, за месец и половина всичко сменено.

Цитат
Просто нямах желание да продължавам да върша това, чувствах се страшно уморена, беше ми невъзможно да остана, макар че нямах нищо като алтернатива и с голям заем за жилище.
Не знам да ли беше грешка или не, знам че нямах друг избор.

Абсолютно по същия начин се чувствах и аз - безкрайна умора и чувство, че преливам от пусто в празно.

Цитат
Но общо взето някак си енергията ми за работа намаля значително. В началото мислех, че е само умора, но не е.
Някак си искам да се занимавам с нещо, което ще ме вдъхнови. :))

Абсолютно същото и при мен. Не ми се работи направо нищо, искам да творя, да летя, нямам сили пак да се навра в скучното ежедневие на работа за стотинки без никаква перспектива чрез нея да ми порастнат крила.

Впрочем, снощи ненадейно почнах да уча немски. Аз навремето в училище съм учила немски, ама след толкова години съм го забравила почти. Сега съм много по-добра с английския, щото него учих в последните години. И снощи изведнъж ми щукна, че не е лошо да си припомня поне основен немски, няма смисъл да разправям, че в училище съм учила немски, ма съм го забравила. По-добре да го имам на някакво елементарно ниво като вариант. Кой знае, може па да ми се уреди въпроса да ходя да гледам някой старец в Германия...не че ми е кеф и не че някой ми го е предложил. Ма един език кой знае за какво ще послужи. А освен това от снощи живнах, правя нещо, което ми доставя удоволствие.
Ако има как да ми дават пари, за да уча.... ::)

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #237 -: Септември 09, 2009, 01:15:01 pm »
Абсолютно същото и при мен. Не ми се работи направо нищо, искам да творя, да летя, нямам сили пак да се навра в скучното ежедневие на работа за стотинки без никаква перспектива чрез нея да ми порастнат крила.

Това сякаш е излязло от моята уста. При мен Уран преминава през 10ти, а Сатурн през 4ти, но положението е съвсем същото. Ето, днес гледам обява за работа, за която преди само 6-7 месеца щях да се втурна като замаяна от щастие, а сега само се чудя да се пробвам ли ей така да не е без хич или не...  :D Сигурно ще се пробвам де, но не за друго, а защото това висене в безтегловното пространството, където времето тече с неясна скорост и прозренията какво искам и как все не искат да ме цапардосат току виж ме засмукало накрая  ::)
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

kaily

• 5145
« Отговор #238 -: Септември 09, 2009, 01:22:51 pm »
...а сега само се чудя да се пробвам ли ей така да не е без хич или не...   защото това висене в безтегловното пространството, където времето тече с неясна скорост и прозренията какво искам и как все не искат да ме цапардосат току виж ме засмукало накрая  ::)

Хей, това беше моя реплика.   ;D
Абсолютно точно си обрисувала мен, колежке. Приятно ми е, Сатурн в 10-и, Уран в 4.  8)

« Отговор #239 -: Септември 09, 2009, 01:26:51 pm »
    Момичета и аз съм така от доста време, но не смея да се оплаквам, за да не си предизвикам съдбата! Снишила съм се и чакам да ми се размине. По същия начин като Психея и при мен Уран ми минава през 10, а Сатурн през 4, като наближава да направи съвпад с нат.Плутон на върха на V. Често си повтарям "И това ще мине, и този час ще мине, и този ден ще мине, и тази година ще мине"....Така че квото дойде ще се изживее и ще отмине. Въпроса е това, което ни се случва под давление на всички тези транзити как ще бъде асимилирано и изживяно, спомена който ще остави в нас. И аз като Скарлет казвам, живеем тук и сега, за това всеки миг, трябва да бъде изживян пълноценно...