Здравей Гост

Сатурн

• 507 Отговора
  • 84874 Прегледи
*

toroni

• **
  • 561
Re:Сатурн
« Отговор #320 -: Октомври 01, 2009, 03:08:01 pm »
да добавя и моя - Сатурн в 1-ви дом в съвпад с асцендента ми в Лъв. Този съвпад ме притеснява без да знам защо. Ако някой може да обясни...благодаря!
Тук говорим за транзити на сатурн, а ти имаш съвпад на натален с АЦ. Има и хубави, и лоши страни. Все едно вторият ти АЦ е Козирог. И няма да пълнееш безогледно.   :P

Аз имам нат.съвпад на Сатурн а Асц., но в Близнаци. Наистина много дава, но и много взима това положение. Вярно е, че няма да пълнееш, а и най-вероятно годинките няма да ти личат. :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #321 -: Октомври 01, 2009, 03:08:18 pm »
Revati явно при теб е интересно:) а смяна на професионланото поприще?
Само това още не съм сменила, но мисля сериозно по въпроса. Уран здраво ръчка отгоре.  ;D
А децата и котката също не съм сменила.  :P Всичко друго - да!
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Diyana

• 2705
« Отговор #322 -: Октомври 01, 2009, 03:36:21 pm »
Вярно е, че няма да пълнееш, а и най-вероятно годинките няма да ти личат. :)

Абе, ти много не леж на таз кълка!  ;D Га ти дойде отнякъде Юпито, ш'си говорим пак шъ ли пълнейш или не.  ::) Щото то Сатурн органичава, ограничава, пък дойдат периоди, та са умори и го даде на уволнение. Ела да видиш тогава кво стаа - като отвързани са Юпито и Венера, няма спирка.

На мен като ми беше изпаднал в едни затъмнения, чак сега напоследъка Сатърчо ми се позасили пак и се надявам да ме вкара в ред, направо откъм корените.  :-X
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #323 -: Октомври 01, 2009, 03:39:53 pm »
Вярно е, че няма да пълнееш, а и най-вероятно годинките няма да ти личат. :)

Абе, ти много не леж на таз кълка!  ;D Га ти дойде отнякъде Юпито, ш'си говорим пак шъ ли пълнейш или не.  ::) Щото то Сатурн органичава, ограничава, пък дойдат периоди, та са умори и го даде на уволнение. Ела да видиш тогава кво стаа - като отвързани са Юпито и Венера, няма спирка.

Лежа, лежа , защото два пъти качвам по има-няма 25 кг, поради бременност и си ги свалих перфектно!!!. Но да, за Юпитер си права, когато реши да действа.   ;D

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #324 -: Октомври 01, 2009, 03:42:40 pm »

Абе, ти много не леж на таз кълка!  ;D Га ти дойде отнякъде Юпито, ш'си говорим пак шъ ли пълнейш или не.  ::) Щото то Сатурн органичава, ограничава, пък дойдат периоди, та са умори и го даде на уволнение. Ела да видиш тогава кво стаа - като отвързани са Юпито и Венера, няма спирка.

На мен като ми беше изпаднал в едни затъмнения, чак сега напоследъка Сатърчо ми се позасили пак и се надявам да ме вкара в ред, направо откъм корените.  :-X
Те работите по пълнеето много зависят от мама и тате.  ;D
Аз имам АЦ рак, юпитер в първи по натал. Само хармонични аспекти към дебеланкото. Можеш ли да предположиш дали съм пълна или едра? :P ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #325 -: Октомври 01, 2009, 03:43:18 pm »
Лежа, лежа , защото два пъти качвам по има-няма 25 кг, поради бременност и си ги свалих перфектно!!!. Но да, за Юпитер си права, когато реши да действа.   ;D

Анджък де! И аз я минах тая фаза с качването, ама нещо много дълго стоя на нея. Сега чакам да ме вземе Сатурн в ръце и да ми приложи втората фаза - на свалянето, и по възможност без да ме свърши съвсем, преди да си вляза пак в дънките от абсолвентската  8)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #326 -: Октомври 01, 2009, 03:47:45 pm »
Аз имам АЦ рак, юпитер в първи по натал. Само хармонични аспекти към дебеланкото. Можеш ли да предположиш дали съм пълна или едра? :P ;D

И моят е Рак, ама със Сатурн и ЮЛВ там. А мама и тате, бог да го прости, са едни клющавелници... Скорпион и Риби - къде ти сланинки в тая вода. И аз в пет/шести от живота си съм била клющава, при това абсолютно всеядна и чревоугодна. Рай ти казвам. И така до преди някоя година. Сега вече и не върви да казвам, че е от бременността, щото като питат кога родихте, отговарям - преди четири години   :-[

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #327 -: Октомври 01, 2009, 03:58:55 pm »

Абе не разбирам много, но ми се струва, че това са предпоставки към пълнеене . :(

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #328 -: Октомври 01, 2009, 03:59:39 pm »
Забелязвам двама познати,  който доста напълняха покрай съвпада на танз.Сатурн и натална Луна. А същото съм констатирала и със себе си преди години, когато беше в съвпад с Луната ми в трети дом.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #329 -: Октомври 01, 2009, 04:02:07 pm »
Абе не разбирам много, но ми се струва, че това са предпоставки към пълнеене . :(
Е, ама ако Луната, която командва и Асц. и Юпито, вземе, че излезе някоя такава скръндзава и отговорна Луна или такава, дето компенсира другаде многотията, тогайзи може и да не даде да се раздуят телесата прекалено  :P

Мойта примерно е скорпионска и се стреми към минимализъм във външните проявления. Освен това не пълнее от лошотия.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #330 -: Октомври 01, 2009, 04:09:59 pm »
Е, ама ако Луната, която командва и Асц. и Юпито, вземе, че излезе някоя такава скръндзава и отговорна Луна или такава, дето компенсира другаде многотията, тогайзи може и да не даде да се раздуят телесата прекалено  :P
Тц, луната ми е в 10-ти, овен и никак не скръндзава. Даже напротив. То не са чувства, не са словесни изблици, но туй е за друго място. Сатурн е в девети, на МЦ, ма той е тригон към юпито. Май мен си ме яде отвътре. Всичко е от проклетия!  :o
Честно, аз ако видя карта като моята ще кажа, че човекът е едър и пълен. Аз дори през бременностите, 2бр., качих до 10 кг.  :-\ :-[
Явно и други фактори "работят".

*

mamma_mia

« Отговор #331 -: Октомври 01, 2009, 08:18:45 pm »
Когато се анализира в моя случай плутон(3ти дом),трябва ли да се вземе предвид господар на кой дом е? Значи ли щом е господар на 5ти в събитията ще бъдат въвлечени и нещата по 5ти дом?
Извинявам се на Марая, че съм повторила думите й, ма като не чета, а бързам да пиша така става. Овнешка луна.  :-X
Успокой се, mamma_mia, И на мен плутон ми е в трети, управлява пети. И аз имам брат. И аз шофирам. При мен транзитът вече преминава. 4 градуса орбис, разходящ. Брат ми е жив и здрав. Колата - здрава. И аз.  ;D. Пу-пу!
Имаше определени проблеми във връзката ми, но се разсейват вече осезаемо. Имах сериозни грижи със сина си. Също отминава, без фатални последици.  ::)
Благодаря на всички които ми отговориха :)
Радвам се Ревати,че всичко е наред с близките ти.
Аз също имам син,та ,тези грижи със здравето ли бяха или с нещо друго? ???

*

Helo

« Отговор #332 -: Октомври 01, 2009, 08:38:24 pm »
Забелязвам двама познати,  който доста напълняха покрай съвпада на танз.Сатурн и натална Луна. А същото съм констатирала и със себе си преди години, когато беше в съвпад с Луната ми в трети дом.

Ама ти започнала ли си да ядеш повече или си напълняла без причина?

На мен сега ми предстои квадратуа на Сатурн с Луната може би ще отслабна, но се съмнявам.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #333 -: Октомври 01, 2009, 08:55:06 pm »
Аз пък все си мислех,че би трябвало да се слабее при този аспект,а аз какво трябва да очаквам от Юпитер/!/,когато ми съвпадне с Луницата-да отслабна ли?! ::)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #334 -: Октомври 01, 2009, 11:20:09 pm »

Ама ти започнала ли си да ядеш повече или си напълняла без причина?

На мен сега ми предстои квадратуа на Сатурн с Луната може би ще отслабна, но се съмнявам.
Да Хело, но 3-4 кила, но в последствие нещата си дойдоха на мястото.Най -добре изглеждах, когато Сатурн ми беше в първи дом.Тогава отслабнах, и доста се промених в положителна светлина. :)А и срещнах тогавашната си любов. :-[

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #335 -: Октомври 01, 2009, 11:47:11 pm »
Аз също имам син,та ,тези грижи със здравето ли бяха или с нещо друго? ???

Не бяха със здравето, слава богу. Премести се от една от най-престижните гимназии в кварталния "помиярник", както се изразявам грубо. Заради момиче. И ред други пуберски глупости. Няма замесени наркотици. Не ходеше на училище. Полудях! Сега започна да идва на себе си. Бавно, полека, две напред, едно назад, но опредлено има полъх на сериозност. Но той има изгряващ уран на АЦ. Но пък АЦ в Козирог.  8) Няма мърдане. И сатурн в 1-ви, но във водолей, в рецепция с урана.
Не се тревожи! Сегашните деца са много свестни и будни, но нямат репери. Няма авторитети, няма стойности, поне не като нашите. Сигурно така трябва. Само да са здрави и да ги обичаме.  :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #336 -: Октомври 02, 2009, 07:51:21 am »
Aз пък станах кожа и кости при съвпад на тр. Сатурн с натална Луна в 1 дом. Сатурн е У6 и е в 10 дом, Луна -У12.
Изобщо докато си транзитираше из 1 дом бях грозно слаба. Като премина във 2 дом взех да качвам по малко.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #337 -: Октомври 02, 2009, 09:57:20 am »

Все си мисля, че не трябва да държиш отговорен Сатурн за това. Откъм трети дом що пък да го избива на дебелина? Асц., господаря на Асц., и подобните кво правиха по туй време?  :-\

« Отговор #338 -: Октомври 02, 2009, 10:08:35 am »
    Аз не приемам Сатурн да е виновен за напълняването, но виж съвпад на Луна с Юпитер - да. Така че Мия да очаква напълняване. Това вече го коментирахме в друга тема. Сатурн е ограничител, консерватор, наказател. Значи ако това напълняване се е случило, то е било благодарение на някакъв стрес, който предизвиква евентуалното консервиране в организма - депониране на енергия за да се преживеят бъдещи стресове...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #339 -: Октомври 02, 2009, 10:15:09 am »
Ей сега вече ми стана весело!Без желаната работа,в личния ми живот скука и на всичкото отгоре и дебела.Добре,че поне не съм се и изпъпчила още... 8) ;D